• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ????

ozgelmas

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
18
0
6
34
İlk defa denedik ama hastaligim 10 subatta bitti ertesi gun iliskiye ilişkiye girdik ara ara midem bulanir gibi oluyo sadece 1 kere kustum ve bacaklarimda yani üst kısmında cok kasilma var asiri spor yapinca agrir ya o sekilde ve cok gegiriyorum adetimede 9 gun var daha doktorada gitmek istemiyorum adetimi bekleyeyim diyorum ama cok merak ediyorummm 😌😌😌

İlk defa denedik ama hastaligim 10 subatta bitti ertesi gun iliskiye ilişkiye girdik ara ara midem bulanir gibi oluyo sadece 1 kere kustum ve bacaklarimda yani üst kısmında cok kasilma var asiri spor yapinca agrir ya o sekilde ve cok gegiriyorum adetimede 9 gun var daha doktorada gitmek istemiyorum adetimi bekleyeyim diyorum ama cok merak ediyorummm 😌😌😌

ah güzlim ah.yeni olduğun çok belli.adetin bitince hemen yumurtlama ihtimalin nerdeyse milyonda bir..yumurtlama döneminde ilişkiye girmezsen hamile kalamazsın. ayrıca kusmalar da 6 haftanın başında başlar. adetine 9 gün varsa eğer daha bebeğin sana tutunmamış demektir. biraz araştırmalısın. boşa belirti arama diye söylüyorum..doktora gitsen de kanda hcg çıkmaz.

yumurtlama dönemi herkeste değişir. kimimiz adetin 13 günü kimimiz 20. günü yumurtlarız. sen gün aşırı ilişki yaşa. akıntı konrolü yap. yumurtlama dönemi akıntısını araştır.

ah güzlim ah.yeni olduğun çok belli.adetin bitince hemen yumurtlama ihtimalin nerdeyse milyonda bir..yumurtlama döneminde ilişkiye girmezsen hamile kalamazsın. ayrıca kusmalar da 6 haftanın başında başlar. adetine 9 gün varsa eğer daha bebeğin sana tutunmamış demektir. biraz araştırmalısın. boşa belirti arama diye söylüyorum..doktora gitsen de kanda hcg çıkmaz.

yumurtlama dönemi herkeste değişir. kimimiz adetin 13 günü kimimiz 20. günü yumurtlarız. sen gün aşırı ilişki yaşa. akıntı konrolü yap. yumurtlama dönemi akıntısını araştır.
nesdem cok hakli canim.. hemen heyecana kapilma...umutsuzluk olur..:(

Yok yumurtlama donemime baktim ve o tarihlerdede hatta soyledigin gibi gun asiri iliskiye girdim ama daha önce boyle bacak kasilmalarim yoktu o yüzden merak ediyorum cok..😞😞

Bacak kasılmasının gebelikler alakası var mı bilmem ama ben kendi kendime 10 gün adetimi geciktirebildim 2 kez kanda baktırınca negatifi görür görmez adet oldum hiç beklemediğim zamanda korunurken hamile kaldım heveslenmemek ve kafayı boşaltmak lazım

Aynen oylede netten baktim bacakta kasilma yapiormus ama bende dediğin gibi heveslenmek istemiyorum ama kendimide alikoyamiyorum esimde cok istiyor o oyle davraninca daha cok istiyorum.. ama ailedede hic sikinti yok cok cabuk hamile kalmislar hep... neyse Allah hayirlisini versin inşallah 😊

Doktora gitsen de adetine 9 gun varken saglikli sonuc alamayabilirsin. Kusma ve kasilmaya gelince bu kadar erken belirti vermez diye dusunuyorum. Ozellikle bulanti ve kusma bebegin kalp atislariyla basliyor, o da 6. Hafta gibi oluyor yani..

Allah gonlune gore versinn.

Bende öyle düşünüyorum ama kisiden kisiye fark gösterebiliyor da olabilir ama yinede teşekkür ederim kismet bakalım.

canım ben 5 haftalık hamıleyım ama mıde bulantı felan yok oyle hemen mıde bulanmaz ılk zamanlarda...
bacak agrısı felan alakası yok adetın 13 unde bıtmıs bugun ayın 23 on gunde belırtısı olamaz ben bıle hala farkına varamıyorm

Evet herkes farkli yasiyo canim hamilelik surecini kimisnde 9 ay boyunca hic yasamiyor bende bunun bunyeyle alakali oldugunu düşünüyorum netten acip vikipedi de gebelik yazinca döllenme olduktan sonra 10 12 saat sonra ilk bulanti olabilir yaziyor bende yüzden sorma ihtiyaci duydum ayriyetten evet yumurlama donemi önemli ama adeti biter bitmez hamile kalanlarida okudum kismet hersey.. sagol yinede fikirlerini paylastigin icin bende bisiyler ogrenmeye calisyorum teşekkür ederim 😊

Back