M
Mimozza
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Mimozza
evet karışık anlatmışım yeniden anlatiym
ilişkiye girdiğimiz günden 10 gün sonraya denk geliyodu normalde adet günüm ama normalde olmam gereken günden 6 gün sonra oldum biraz gecikti yani
şimdide nisanın 14ünde olucam gecikmezse ama şimdiden karnım ağrımaya başladı bende şüphe ettim o yüzden.. ama diğer hiçbi belirti yok sadece karnım ağrıyo.. umarım bu sefer anlatabilmşimdir..teşekkür ederim ilginiz için..
sizce hamilelik belirtisi olabilir mi karn ağrım?
teşekkür ederim
isteyip istemediğimden emin değilim o yüzden kafam karıştı2 kere adet gördüm ama bazen adet görürken de hamile olunabiliyo muşum.. hamilelik beliritleri diye geçen hiçbi belirti yok sadece karnım ağrıyo birazcık da belim..
canım hamilesin yada değilsin onu bilemiorum
ama 14 nisana daa 11 gün var yani daaaaa çooook var
şimdiden belirti olmaz.
ki daa anca yumurtaların çatlıyo bile olabilir. karın ağrından da bundan olabilir.
eğer bu reglinde gecikirse bence bi dr. git
nedenini öğrenmiş olursun hem
umarım yardımcı olmuşumdur[/QUOT
Eğer gecikirse ya da karın ağrılarım sürerse filan cesaretimi toplayıp doktora gideyim nedenini öğrenmiş olurum dediğiniz gibi.. çok teşekkür ederim
canım bazen psikolojikte olabiliyo belkı senınkıde oyledır umarım gonlune gore olur kusura bakmassan sunu sormak ıstıyorum daha ıyı yardımcı olabılmek ıcın en son ılıskı tarıhı reglın bıtısındemı oldu yanı yumurtlama donemlerı reglın bası ve son haftasıdır ya onun ıcın soruyorum
en son ilişkim regl bittikten 15 gün sonraydı .. iki reglin ortasına gelen bi zaman oluyo sanırım.. bu yüzden de hamile olma ihtimalim artıyo olabilir mi? ama dediğim gibi karın ağrısından başka hiçbi şeyim yok..:kedi:
valla canım ne dıyım umarım gonlunden gecen olur ama sanmıyorum ben bak merakta ettım sımdı eger kalırsan bana ozelden yaz kaydirigubbakcemile5 bende bu ay hamıle kalabılırmıyım dıye tedırgınım 25 gun sonra bellı olur artık cok kucuk bır ıhtımal ama ıstemedıgın sey basına gelır hesabı bakalım artık:icecream:
valla olur mu olur benimki de küçük bir ihtimaldi hatta imkansız gibi fakat 23 haftalık hamileyim
valla olur mu olur benimki de küçük bir ihtimaldi hatta imkansız gibi fakat 23 haftalık hamileyim
evet ilk kızım olacak inşallah...
ben o ayın ortasında hamileyim dedim..yani ortada bişey yokken hissettim erken belirtilerin hemen hemen hepsi vardı bende