Hamile olabilir miyim ?

M

Mimozza

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Mimozza
Merhaba arkadaşlar

Hamile miyim değil miyim anlayamıyorum ve çok merak ediyorum test de yapmadım henüz çünkü aklım çok karışık.. ilişkiden 10 gün sonra adet olmam gerekiyodu ama 16 gün sonra oldum.. sonra bir kere adet oldum baya öncesinden karnım ağrmaya başlamıştı .. şimdi de daha 12 gün olmasına rağmen bugün karnımda ağrılar başladı.. ama diğer hamilelik belirtilerinin hiçbiri yok( bulantı, göğüslerde hassasiyet vs.) .. sevdiğim insanla çocugum olmasını çok istiyorum tabiki ama şuan hazır değilim ve durumumuz da uygun değil kafam çok karıştı ne dersiniz arkadaşlar sizce hamile miyimdir ?

• Konu Sahibi Mimozza
canım cvplamak isterim ama biras karışık anlatmışsın sanırım
neden ilişkiden 10 gün sonra regl olman gerekiodu
16 gün sonra regl oldun ve üstünden 12 günmü geçti
ben bişi anlamadımbilmiyorumkismile
daa açıklayıcı yazarsan yardımcı olmaya çalışırız

• Konu Sahibi Mimozza
evet karışık anlatmışım yeniden anlatiym

ilişkiye girdiğimiz günden 10 gün sonraya denk geliyodu normalde adet günüm ama normalde olmam gereken günden 6 gün sonra oldum biraz gecikti yani.. sonraki ay yine adet gördm ..şimdide nisanın 14ünde olucam gecikmezse ama şimdiden karnım ağrımaya başladı bende şüphe ettim o yüzden.. ama diğer hiçbi belirti yok sadece karnım ağrıyo.. umarım bu sefer anlatabilmşimdir..teşekkür ederim ilginiz için..
sizce hamilelik belirtisi olabilir mi karn ağrım?

• Konu Sahibi Mimozza

canım anladıgım kadarıyla cevaplım hamıle degılsındır muhakkak karın agrısı yapmıyo hamılelik eger bu hamılelıgı ıstıyosan kafaya takmııssan o yuzden de gecıkme olabılır yanı anlayabıldıgım kadarıyla cevapladım bıraz karısıkkaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi Mimozza
teşekkür ederim

isteyip istemediğimden emin değilim o yüzden kafam karıştı 2 kere adet gördüm ama bazen adet görürken de hamile olunabiliyo muş.. hamilelik beliritleri diye geçen hiçbi belirti yok sadece karnım ağrıyo birazcık da belim..

• Konu Sahibi Mimozza
canım hamilesin yada değilsin onu bilemiorum
ama 14 nisana daa 11 gün var yani daaaaa çooook var
şimdiden belirti olmaz.
ki daa anca yumurtaların çatlıyo bile olabilir. karın ağrından da bundan olabilir.
eğer bu reglinde gecikirse bence bi dr. git
nedenini öğrenmiş olursun hem
umarım yardımcı olmuşumdur

• Konu Sahibi Mimozza

canım bazen psikolojikte olabiliyo belkı senınkıde oyledır umarım gonlune gore olur kusura bakmassan sunu sormak ıstıyorum daha ıyı yardımcı olabılmek ıcın en son ılıskı tarıhı reglın bıtısındemı oldu yanı yumurtlama donemlerı reglın bası ve son haftasıdır ya onun ıcın soruyorum

• Konu Sahibi Mimozza

• Konu Sahibi Mimozza

en son ilişkim regl bittikten 15 gün sonraydı .. iki reglin ortasına gelen bi zaman oluyo sanırım.. bu yüzden de hamile olma ihtimalim artıyo olabilir mi? ama dediğim gibi karın ağrısından başka hiçbi şeyim yok..:kedi:

• Konu Sahibi Mimozza

valla canım ne dıyım umarım gonlunden gecen olur ama sanmıyorum ben bak merakta ettım sımdı eger kalırsan bana ozelden yaz kaydirigubbakcemile5 bende bu ay hamıle kalabılırmıyım dıye tedırgınım 25 gun sonra bellı olur artık cok kucuk bır ıhtımal ama ıstemedıgın sey basına gelır hesabı bakalım artık:icecream:

• Konu Sahibi Mimozza
valla olur mu olur benimki de küçük bir ihtimaldi hatta imkansız gibi fakat 23 haftalık hamileyim

• Konu Sahibi Mimozza

ok yazarım:) senin de gönlüne göre olur inşallah.. sağol kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi Mimozza
valla olur mu olur benimki de küçük bir ihtimaldi hatta imkansız gibi fakat 23 haftalık hamileyim

peki hiçbi belirti hissetmedin mi.. benim şuan varsa 9. 10. hfta filandır heralde.. bu haftalarda hiçbi şey hissetmemek normal mi acaba.. sen hissetmemiş miydin?

• Konu Sahibi Mimozza
ben o ayın ortasında hamileyim dedim..yani ortada bişey yokken hissettim erken belirtilerin hemen hemen hepsi vardı bende

• Konu Sahibi Mimozza
9 ya da 10.haftadaysan bişeylerin değişmeye başlaması gerekir gözle görülebilir derecede değişiklik oldu mu peki sende

• Konu Sahibi Mimozza
ben o ayın ortasında hamileyim dedim..yani ortada bişey yokken hissettim erken belirtilerin hemen hemen hepsi vardı bende

hımm.. bende hiçbi belirti yok sadece karın ağrısı var ve karnımda bi ağırlık hissediyorum sanki o da psikolojiktir belki:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…