Hamile olabilir miyim ?

gözle görülür bi değişiklik yok.. sadece karnım sırtım belim ağrıyo biraz.. bi de karnımda bi ağırlık var gibi geliyo sanki bu bi belirti midir bilmyorum

bence test yapmalısın ben 4 haftalık hamileyken ilk çizgim silik olmakla beraber sonucu almıştım

mimoza sen şundan şüpheleniosun sanırım
aslında hamilesin fakat o geciken adetin üstüne görme (hamileyken olunan adet)
yanlışmı anlıorum yoksa?

yoksa başka türlü 9yada 10 haftalık hamile olman imkansız

bence test yapmalısın ben 4 haftalık hamileyken ilk çizgim silik olmakla beraber sonucu almıştım

sanırım test yapıcam en kısa zamanda .. sonra da doktora gidicem büyük ihtimalle

mimoza sen şundan şüpheleniosun sanırım
aslında hamilesin fakat o geciken adetin üstüne görme (hamileyken olunan adet)
yanlışmı anlıorum yoksa?

yoksa başka türlü 9yada 10 haftalık hamile olman imkansız

evet 2 kere adet oldm ben ama dediğiniz şeyi okudum bi yerde ve ondan da şüphelendim annem bana hamileyken adet görmeye devam etmiş belki bana da aynısı oluyodur diye düşündüm..

2 kere adet oldum derken bu evlendiğinizden beri mi?

umutlandırmak istemem ama bir tanıdığımın akrabası 4 buçuk aylık hamileyken öğrenmiş hatta doktor doğurup gelseydin falan demiş doğruluğundan emin değilim ama böyle olaylar oluyor işte

en doğrusu doktora gitmen her iki durumda normal değil en azından hamile değilsen bile neden böyle olduğunu öğrenmiş olursun

2 kere adet oldum derken bu evlendiğinizden beri mi?

en son ilişkiye girdiğimizden beri 2 kere oldum .. şuan uzakta eşimde 2 ay kadar ayrı kalmak zorundayız .. o hamile olduğumu düşünmüyo bu arada..

en doğrusu doktora gitmen her iki durumda normal değil en azından hamile değilsen bile neden böyle olduğunu öğrenmiş olursun

annem de pek bi belirti yaşamamış mesela .. çok geç öğrenmiş.. en doğrusu doktora gitmek olucak sanırım..

pek zannetmemekle beraber yine de emin olman için test yap diyorum

X