- 29 Mayıs 2024
- 2.333
- 615
- 38
- 35
- Konu Sahibi MyLife MyRules
Saglik kabininde yaptim kani eldine koyup kagida bilgileri mi yazdilar karisma ihtimali yoktur demiHayırlısı olsun hakkımızda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglik kabininde yaptim kani eldine koyup kagida bilgileri mi yazdilar karisma ihtimali yoktur demiHayırlısı olsun hakkımızda![]()
Test yapmaya korkuyorum ama şiddetli bel ağrım var bide sarımsı akıntı da akıyorErken gebelik testi dene istersen 3 gün kalmış varsa belki gözükebilir
Pek zannetmiyorum ama için rahat etmezse eşin ile acile gidebilirsinSaglik kabininde yaptim kani eldine koyup kagida bilgileri mi yazdilar karisma ihtimali yoktur demi
Bilmiyoruk regl bekliyecegim farkli testle tekrar yaparim icime kurt dustu barkod sistemi yoktu tupte kan ayri kagida yazdi koydu belkide dogru sonuc ben kafamda wcabalar uretiyorumPek zannetmiyorum ama için rahat etmezse eşin ile acile gidebilirsin
Simdi iyice suphelendimPek zannetmiyorum ama için rahat etmezse eşin ile acile gidebilirsin
Canım bende şüphelendim şimdi. Sen en iyisi acilden kan ver daha güvenilir olurSimdi iyice suphelendim
Damar lar belirginleşmişse olabilir gebelik prodüktör iyi silik çıkmışsa hamilesinizdir sevinin benceBenim son 5 gundur bu sekil 20 yumurtlama 22si catlama goguslerim sis damarlar var uclari sis hassasiyet fazla gebelik testlerim prodocktor gebelik testim asiri silik varla yok bugun nimo ile yaptik silik cizgi cikti kasik agrik ara ara akintik var sefaf beyaz nimo da yalanci poztif alanda varmis hevesim kursamda kaldi yumurtlamadan 15. Gundeyim regl olmadim catlama ise 13 gun
Degilim negatif 0.31 cikmisDamar lar belirginleşmişse olabilir gebelik prodüktör iyi silik çıkmışsa hamilesinizdir sevinin bence
Adet tarihimi bekleyecegjm birde siparis gebelik testi vermistim birde ona bakaxamCanım bende şüphelendim şimdi. Sen en iyisi acilden kan ver daha güvenilir olur
İki gün sonra tekrar bakın regl gününüz ne zamanaDegilim negatif 0.31 cikmis
Ya benimde 5-6 gün var reglime. Hastalandım ve antibiyotik verdi acil doktoru. Bende test yaptım hani varsa doktora giderim diye ama negatif çıktı. Adetim eğer gecikirse tekrar test yaparım. Sizce ihtimal var mı yoksa negatifse negatif midirBenimde 6 7 gün var regl olmama bende bugün erken gebelik testi yaptım tutamadım kendimi ama tabiki negatif bence 1 2 gün kala yapılmalı erken yaparak hata ediyoruz![]()
6 gun kaldi diyebiliriz normal dongume ama yumurtlamada 15.cun catlama.ise 13. 20 subatta yumurtlama 22 catlama sat 11 subat bat 13 martİki gün sonra tekrar bakın regl gününüz ne zamana
Bir gün geçince bile pozitife dönenler varmış şüpheleniyorsanız bekleyin ama hastaysanız da içmek gerekli bilemedimYa benimde 5-6 gün var reglime. Hastalandım ve antibiyotik verdi acil doktoru. Bende test yaptım hani varsa doktora giderim diye ama negatif çıktı. Adetim eğer gecikirse tekrar test yaparım. Sizce ihtimal var mı yoksa negatifse negatif midir
Halen regl olmadim kizlar sancim var bugun biraz asiri bir akinti varBugün çıkar sonucun bence
Canım istersen bi kadın doğuma randevu alHalen regl olmadim kizlar sancim var bugun biraz asiri bir akinti var
Sanki çizgi gördüm ben yerleşme kanamasıda olabilir ama adetiniz 10 gün geciktiyse neden kan vermiyorsunuzArkadaşlar acil bakarmısınız sabah test yaptım testim bu şekilde çıktı sabah uyandıgımda bişi yoktu sonrasında pembe sulu şekildi bi leke geldi adetede benziyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi adetimin 10.geçikmesini yaşıyorum