- 7 Şubat 2022
- 3.046
- 2.011
- 83
- 27
- Konu Sahibi MyLife MyRules
Hayırlı haberler alırsın inşallahYumurtlamadan 15 gun saglik kabini varmis simdi verdim bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberler alırsın inşallahYumurtlamadan 15 gun saglik kabini varmis simdi verdim bakalim
Varsa cikar herhalde 15. Gun yunurtlamadanHayırlı haberler alırsın inşallah
Çıkar benceVarsa cikar herhalde 15. Gun yunurtlamadan
Hadi bakalim cikarsa bana guzel bir dogum.gunu suprizi olurÇıkar bence
Hadi inşallah bebişinle nice mutlu senelern olsun inşallahHadi bakalim cikarsa bana guzel bir dogum.gunu suprizi olur
Benimde 6 7 gün var regl olmama bende bugün erken gebelik testi yaptım tutamadım kendimi ama tabiki negatif bence 1 2 gün kala yapılmalı erken yaparak hata ediyoruzBiraz kendimi strese sokmuş olabilirim çok hevesliyim çünkü. Evet reglime 6 gün var hatta dayanamayıp 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama tabikide negatif çıktı. Kan versem şimdi gözükür mi bilmiyorumda. Gögüsüm felaket acıyor.
Sonucunu bekliyorum canımSaglik kabini varmis yakinda ona gittim.verdim.kan.bakalom
Benimde 6 7 gün var regl olmama bende bugün erken gebelik testi yaptım tutamadım kendimi ama tabiki negatif bence 1 2 gün kala yapılmalı erken yaparak hata ediyoruz![]()
E nabiza dusmuyormus onlar atacakmis pdf olafak bakalimSonucunu bekliyorum canım![]()
Arkadaşlar yardımcı olabilir misinizMerhaba benm adetime 3 gün kaldı yumurta takibi yapıldı bu ay 20m yumurtam oluştu ve çatladı beyazımsı bir akıntım var kaç gündür sizce olabilir mi
Doktor takibinde misinMerhaba benm adetime 3 gün kaldı yumurta takibi yapıldı bu ay 20m yumurtam oluştu ve çatladı beyazımsı bir akıntım var kaç gündür sizce olabilir mi
Bugün çıkar sonucun benceE nabiza dusmuyormus onlar atacakmis pdf olafak bakalim
Evet ilk ay yumurta takibi yaptıDoktor takibinde misin
Cikar yaBugün çıkar sonucun bence
Nagatif gene yalanci pozotifler gordumBugün çıkar sonucun bence
Hayırlısı olsun demekki doğru zaman geçen ay değilmiş. Bu ay ovülasyon testi ile dene canım eğerki benimkide negatif olursa bende alıcam yine TrendyoldanNagatif gene yalanci pozotifler gordum
Erken gebelik testi dene istersen 3 gün kalmış varsa belki gözükebilirEvet ilk ay yumurta takibi yaptı
Ovulasyin testi kullandim zaten tekrar alacagimHayırlısı olsun demekki doğru zaman geçen ay değilmiş. Bu ay ovülasyon testi ile dene canım eğerki benimkide negatif olursa bende alıcam yine Trendyoldan
Hayırlısı olsun hakkımızdaOvulasyin testi kullandim zaten tekrar alacagim