• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba benm adetime 3 gün kaldı yumurta takibi yapıldı bu ay 20m yumurtam oluştu ve çatladı beyazımsı bir akıntım var kaç gündür sizce olabilir mi

Biraz kendimi strese sokmuş olabilirim çok hevesliyim çünkü. Evet reglime 6 gün var hatta dayanamayıp 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama tabikide negatif çıktı. Kan versem şimdi gözükür mi bilmiyorumda. Gögüsüm felaket acıyor.
Benimde 6 7 gün var regl olmama bende bugün erken gebelik testi yaptım tutamadım kendimi ama tabiki negatif bence 1 2 gün kala yapılmalı erken yaparak hata ediyoruz 🤔

Benimde 6 7 gün var regl olmama bende bugün erken gebelik testi yaptım tutamadım kendimi ama tabiki negatif bence 1 2 gün kala yapılmalı erken yaparak hata ediyoruz 🤔

Bir yerde okumuştum 7-8 gün kala bile olsa yerleşme süreci olduğu için strese girmemek lazımmış etkileniyormuş. O yüzden test yapmamak en iyisi olucak negatifi görünce üzülmemek için. Ben adet günümü bekleyeceğim şunun şurasında 6 gün kaldı dimi geçer zaman 😀

Back
X