- 20 Haziran 2016
- 4.716
- 8.573
- 158
Bir hafta on gün içindeİlişki sonrası Kan testinde kaç gün sonra çıkar gebelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta on gün içindeİlişki sonrası Kan testinde kaç gün sonra çıkar gebelik
Kan verdiniz mi acaba ?İnşallah canm haber ederim
Canım erken değil regl 5 gün gecikmiş daha ne olsun ben bu ay öğrendim 1 gün gecikti hemen kan testi verdim gecikmemin ertesi günü beta 287 çıktı düşün artıkAcaba bende versem mi bir arkadaş erken daha dedi ama kafama takıyorum beş gün geçti birde leke gelince bilemedim![]()
Ooy maşallah inşallah bende böyle güzel bir haber alırım tüm bekleyenlerde sağlıkla kavuşun miniğinize nerede kan verdiniz sağlık ocağı mı hastaneye bir keresinde gittim şüphem var dedim bana bakmadılar bilgi verirmisiniz çok teşekkür ederimCanım erken değil regl 5 gün gecikmiş daha ne olsun ben bu ay öğrendim 1 gün gecikti hemen kan testi verdim gecikmemin ertesi günü beta 287 çıktı düşün artık
+ hamilelik belirtilerim sol kasık ağrısı bel bacak ağrısı nefes darlığı
Akıntın var mı canım kahverengi lekelenmemden önce de sonrada akıntım olmadı benim çok azCanım erken değil regl 5 gün gecikmiş daha ne olsun ben bu ay öğrendim 1 gün gecikti hemen kan testi verdim gecikmemin ertesi günü beta 287 çıktı düşün artık
+ hamilelik belirtilerim sol kasık ağrısı bel bacak ağrısı nefes darlığı
Ben acile gittim sol kasık ağrısından duramıyorum dedim hemen kan istedilerOoy maşallah inşallah bende böyle güzel bir haber alırım tüm bekleyenlerde sağlıkla kavuşun miniğinize nerede kan verdiniz sağlık ocağı mı hastaneye bir keresinde gittim şüphem var dedim bana bakmadılar bilgi verirmisiniz çok teşekkür ederim![]()
Kuzum kahverengi akıntı hiç olmadı bende sadece beyaz sulu akıntı oldu fazlasıyla inşallah Allah isteyen herkese nasip eder dualarım seninleAkıntın var mı canım kahverengi lekelenmemden önce de sonrada akıntım olmadı benim çok az
Olmadı bende öyle diyim yia bacak ağrısı bel ağrısı yaşadım şuan çok ağrım yok normalim hani sağ kasığımda batma oluyor araBen acile gittim sol kasık ağrısından duramıyorum dedim hemen kan istediler
Anladım Allah razı olsun inşallah çok sağ olKuzum kahverengi akıntı hiç olmadı bende sadece beyaz sulu akıntı oldu fazlasıyla inşallah Allah isteyen herkese nasip eder dualarım seninle![]()
Canm daha gidemedim ama bugün kaset test yaptım onda yine silik çıktı anlamadım gittiKan verdiniz mi acaba ?
Bugün akıntım çoğaldı böyle beyaz su gibi ama göğüs ağrısı falan yok sadece kasıklarımda ağrı var birazda migdem bulanıyorKan verdiniz mi acaba ?
Canm daha gidemedim ama bugün kaset test yaptım onda yine silik çıktı anlamadım gitti
Benim de akıntım başladı göğüs ucum ve göğsüm ağrıyor aşırı halsizlik yorgunluk var üzerimde nasipse yarın kan vereceğim inşallah çıkarBugün akıntım çoğaldı böyle beyaz su gibi ama göğüs ağrısı falan yok sadece kasıklarımda ağrı var birazda migdem bulanıyor
İnşallah canm hepimiz inşallah ama anlamadığım kaset teste böyle çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor nimo diye bir test almış eşim güvenilir mi bilmiyorum ama sanki varsada çok yeni gibi bana göre böyle silik çıktığına göre ama daha önceleri yaptığımda erken gebelik testinde çıkıyordu kaset teste çıkmıyordu şimdi kaset teste çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor anlamdım gitti vallahi ama inşallah vardır hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah geç olsun sağ sağlim sağlıklı olsunBelirgin bir çizgi bence gitmelisin canım güzel haber alacağız Allah'ın izniyle![]()
Sen ne yaptın canm belli oldumuÇizgi görünüyor fakat bilemiyorum ben yapmıştım çıkmamıştı artimet adetiniz geçtii mı acaba
İnşallah canm hepimiz inşallah ama anlamadığım kaset teste böyle çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor nimo diye bir test almış eşim güvenilir mi bilmiyorum ama sanki varsada çok yeni gibi bana göre böyle silik çıktığına göre ama daha önceleri yaptığımda erken gebelik testinde çıkıyordu kaset teste çıkmıyordu şimdi kaset teste çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor anlamdım gitti vallahi ama inşallah vardır hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah geç olsun sağ sağlim sağlıklı olsun
Açıkçası güvenemiyorum testlerede evet çıkıyormuş die duyuyorum şahit oluyorum fakat bilemiyorum erkense bile kanda çıkarİnşallah canm hepimiz inşallah ama anlamadığım kaset teste böyle çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor nimo diye bir test almış eşim güvenilir mi bilmiyorum ama sanki varsada çok yeni gibi bana göre böyle silik çıktığına göre ama daha önceleri yaptığımda erken gebelik testinde çıkıyordu kaset teste çıkmıyordu şimdi kaset teste çıkıyor ama erken gebelik testinde daha silik çıkıyor anlamdım gitti vallahi ama inşallah vardır hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah geç olsun sağ sağlim sağlıklı olsun
Yarın kan vermeye gideceğimSen ne yaptın canm belli oldumu
Açıkçası güvenemiyorum testlerede evet çıkıyormuş die duyuyorum şahit oluyorum fakat bilemiyorum erkense bile kanda çıkaramin inşallah sağlıkla kolaylıkla olsun
![]()
Hadi inşallah canm hakkında hayırlısı beni haberdar et amaYarın kan vermeye gideceğim![]()