How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile olabilir miyim?

sjsjsjsjs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
47
5
1
22
Merhabalar benim size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim reglim beş gün geçti dün lekelenmem oldu kahverengi azar azar daha sonra durdu şuandada hiç bir şey gelmiyor acaba mı dedim kan testi vermeyi düşünüyorum acaba aranızda böyle bir durumu yaşayan oldu şimdiden çok teşekkür ederim 🥰

Merhabalar benim size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim reglim beş gün geçti dün lekelenmem oldu kahverengi azar azar daha sonra durdu şuandada hiç bir şey gelmiyor acaba mı dedim kan testi vermeyi düşünüyorum acaba aranızda böyle bir durumu yaşayan oldu şimdiden çok teşekkür ederim 🥰
Test yapsanız da çıkabilir regliniz 5gün gecikmiş çünkü kahverengi de yerleşme kanaması olabilir

Çok teşekkür ederim yanıtınız için biraz araştırma yaptım yerleşme kanaması regliden önce olur Dior doğruluğu nedir bilemiyorum test yaptım üç gün önce artımedti negatif çıktı iki gün geçti hala Bir şey yok

Çok acele etmeyin ben şu an iki buçuk aylık hamileyim adetim gecikmeden hamile olduğumu öğrendim tamamen tesadüfen eczaneden aldığım testlerde hiçbir şekilde çıkmadı belli olmuyordu kan tahlilinde belli oldu idrar tahlilinde de 6 haftamda çıktı o yüzden biraz bekleyip kan tahlili yaptırın İnşallah hamilesinizdir

Sağlıkla kavuşun miniğinize 🌸 belirtileriniz var mıydı peki
Bacak ,bel , ağrılarım var ve ne kadar beklemeliyim sizce 6 ocakta regli oldum 22 günde bir olurum teşekkür ederim yanıtınız için 🩷

Artimed gebelik testi böyle çıktı ama albi yaptım negatif sizce hangisi doğru kafam karıştı hangi test daha guvenilir yardımcı olursaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20250129_215338.jpg
    IMG_20250129_215338.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250129_215324.jpg
    IMG_20250129_215324.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 8
Çizgi görünüyor fakat bilemiyorum ben yapmıştım çıkmamıştı artimet adetiniz geçtii mı acaba

Artimed gebelik testi böyle çıktı ama albi yaptım negatif sizce hangisi doğru kafam karıştı hangi test daha guvenilir yardımcı olursaniz sevinirim
Bu test yalancı pozitif çıkarıyor canım. Benim de bu şekilde testim vardı ve kan negatifti maalesef. albi daha güvenilir

Back