- 11 Şubat 2024
- 48
- 10
-
- Konu Sahibi dreamer999
Ay inşallah canım benim haftaya bakıcam gelişmelerden haber ederimmmayy gülüm benim hamilesin sen yaa çok dikkat et kendine merak etme hayırlısı ile hamilesin sen :)) oyy çok sevindim yaa
Doğru hissetmişim, hayırlısı olsun <3 Kan verince haberdar edin :)Dayanamadım bugün yine erken gebelik testi aldım predictor aldım yaptım yine
Benim de reglm bir aydır gecikiyor bu gün kahverengi kanla birlikte akıntım oldu gün boyu da sürdü acaba hamilelik mi yoksa regl mi olucamiyi akşamlar kızlar. Bir şey soracam adet tarihim yarın benim 2 gün once pembe akıntım oldu git gide azaldı kahverengiye döndü şuanda yok denecek kadar az. Yarın adet tarihim ben gebelik testi yaptım bir tane kaset test bir tane erken gebelik testi. Erken gebelik testinde çizgi cıktı diğerinde çıkmadı kafam karıştı hemen kan vermekte istemiyorum âdetim geçsin bekliyim mi?
tamam bitanem haberini bekliyorum :))Ay inşallah canım benim haftaya bakıcam gelişmelerden haber ederimmm
Ederimmm tabiki teşekkür ederimDoğru hissetmişim, hayırlısı olsun <3 Kan verince haberdar edin :)
Test yaptınız mı acaba idrar testi yapın bence bi fikir olurBenim de reglm bir aydır gecikiyor bu gün kahverengi kanla birlikte akıntım oldu gün boyu da sürdü acaba hamilelik mi yoksa regl mi olucam
Yumurtlama dönemine girmiş olabilirsiniz belki ozmaan da böyle belirtiler oluyorrKızlar benim adetim biteli iki hafta oldu ve bittiğinin ertesi günü kasık bel ağrılarım başladı tekrardan hala devam ediyor adet olacakmışım gibi aynı neden olabilir
Normalde görünen iki hafta sonrası bu günlerde yani yumurtlama ama adet bittiğinin ertesi günü başladı bu sancılarYumurtlama dönemine girmiş olabilirsiniz belki ozmaan da böyle belirtiler oluyorr
Anladım ama olabilir gibime geliyor çok da bilgim yok kusura bakmayın başka arkadaşlar biliyosa yardımcı olabilirlerNormalde görünen iki hafta sonrası bu günlerde yani yumurtlama ama adet bittiğinin ertesi günü başladı bu sancılar
Bugün adet gecikmemin 3.günü kan testi verdim beta 596Ederimmm tabiki teşekkür ederim
Bugün adet gecikmemin 3.günü betam 596 çıktıCanım hadi gözün aydınbebiş oluşuyor ufak ufak muhakkak benide bilgilendir çok merak ettim dediklerin benimkinin aynısı
Ayyyy ne kadar yüksek beta, hayırlı olsun kuzumBugün adet gecikmemin 3.günü betam 596 çıktı
Takip etmedim canım benim adetlerim hep düzenlidir. Ama 11 aydır gebeliğim oluşmuyordu. 28 yaşındayım bu arada. 11 ay içinde doktora gittim prolaktin yüksekliğim vardı hipofizimde adenom var hatta. En son bu ay başka bi kadın doğum buldum özel. O bana prolaktin ilacı vermişti. Bide bitkisel takviye bir folik asit omega3 demir ilacı d vit falan içtim bu ay kaldım çok şaşırdım hatta. Böyle oldu durum buAyyyy ne kadar yüksek beta, hayırlı olsun kuzumBelirtin neydi, ovülasyon takip ettin mi hemen yeşillendir bizi
Belirtim, adet gecikmesi, puf puf göğüsler,sol kasığa girip çıkan pıt pıtt ve tabilki bel ağrısı o fazlaAyyyy ne kadar yüksek beta, hayırlı olsun kuzumBelirtin neydi, ovülasyon takip ettin mi hemen yeşillendir bizi
Takip etmedim canım benim adetlerim hep düzenlidir. Ama 11 aydır gebeliğim oluşmuyordu. 28 yaşındayım bu arada. 11 ay içinde doktora gittim prolaktin yüksekliğim vardı hipofizimde adenom var hatta. En son bu ay başka bi kadın doğum buldum özel. O bana prolaktin ilacı vermişti. Bide bitkisel takviye bir folik asit omega3 demir ilacı d vit falan içtim bu ay kaldım çok şaşırdım hatta. Böyle oldu durum bu
Belirtim, adet gecikmesi, puf puf göğüsler,sol kasığa girip çıkan pıt pıtt ve tabilki bel ağrısı o fazla
Bencede var ama çok yeni olduğu icin kasette çıkmamış olabilir çünkü onlar biraz daha gecikince çıkıyor diye biliyorumiyi akşamlar kızlar. Bir şey soracam adet tarihim yarın benim 2 gün once pembe akıntım oldu git gide azaldı kahverengiye döndü şuanda yok denecek kadar az. Yarın adet tarihim ben gebelik testi yaptım bir tane kaset test bir tane erken gebelik testi. Erken gebelik testinde çizgi cıktı diğerinde çıkmadı kafam karıştı hemen kan vermekte istemiyorum âdetim geçsin bekliyim mi?
Teşekkür ederimmm bebeğim darısı başına inşallahAynı yaştayız, bakalım ben de Ocağın sonuna kadar adet olmazsam gebelik de olmazsa doktora gideceğim. Çok sevindim senin adına hayırlısı ile gelsin yeni yıl bebişi
Teşekkür ederim hayatım belirtiler içinnn hayırlısı bana da.
Evet öyle oluyor bi kaç gün içinde kasette de cıktı bugün kan testi verdim de çıktı gebeliğim teşekkür ederim yorumunuz içinBencede var ama çok yeni olduğu icin kasette çıkmamış olabilir çünkü onlar biraz daha gecikince çıkıyor diye biliyorum
Çok sevindim Allah'a kucağınıza almayı nasip etsinEvet öyle oluyor bi kaç gün içinde kasette de cıktı bugün kan testi verdim de çıktı gebeliğim teşekkür ederim yorumunuz için