- 11 Şubat 2024
- 36
- 9
-
- Konu Sahibi dreamer999
Çok teşekkür ederim yorumunuz için leke gelince biraz da tereddüt ettim inşallah öyledirErken gebelik testi kaset teste göre daha hassas. Hamilesiniz ama daha başındasınız. Bi hafta falan sonra test vermeye gidin pozitif çıkacak
Yerleşme kanaması olabilir. Siz bu süreçte dikkatli olun yine de yanlış hareketlerden kaçınınÇok teşekkür ederim yorumunuz için leke gelince biraz da tereddüt ettim inşallah öyledir
Tamamdır teşekkür eederimmYerleşme kanaması olabilir. Siz bu süreçte dikkatli olun yine de yanlış hareketlerden kaçının
Erken gebelik testi artimed ise yalancı pozitif çıkarıyor malesef o yüzden kaset testte çıkmamış olablir ama anlattığınız yerleşme kanaması gibi pazartesi kan verin regl olmazsanıziyi akşamlar kızlar. Bir şey soracam adet tarihim yarın benim 2 gün once pembe akıntım oldu git gide azaldı kahverengiye döndü şuanda yok denecek kadar az. Yarın adet tarihim ben gebelik testi yaptım bir tane kaset test bir tane erken gebelik testi. Erken gebelik testinde çizgi cıktı diğerinde çıkmadı kafam karıştı hemen kan vermekte istemiyorum âdetim geçsin bekliyim mi?
Artımed değil days doctor diye bi markaErken gebelik testi artimed ise yalancı pozitif çıkarıyor malesef o yüzden kaset testte çıkmamış olablir ama anlattığınız yerleşme kanaması gibi pazartesi kan verin regl olmazsanız
Onda da çıkarıyor canım testin markasını yazıp googleden yorumlara bak şikayet sitesinde var ama inşallah senin vardırArtımed değil days doctor diye bi marka
Teşekkür ederimm biraz bekliyim duruma göre başka test de yaparımOnda da çıkarıyor canım testin markasını yazıp googleden yorumlara bak şikayet sitesinde var ama inşallah senin vardırkan verinteşekk
Adet tarihiniz 10 gün geciktiyse aslında yapabilirsiniz bi idrar testiArakadaşlar benim adetim 10 gün gecikti göğüslerim aşırı hasastı yine öyle ama çok değil sonra saf ve sol kasıklarım da hafiften kasılma ağrı gibi bir hissiyat var ama sizce hamilelik varmıdır test yapmak için biraz daha bekliyim diyorum ama 1 senedir hayal kırıklığı yaşıyorum sizce nedir normal midir
Bunu bana mı yazdınızCanım geç döllenme yada erken gebelik olduğu zaman testlerde hemen pozitif çıkmayabiliyor 10 gün bekle ondan sonra kan tahlili ver beta HCG yüksek çıkarsa zaten hamilesin demektir ama kahverengi akıntı hamile belirtisi olabiliyor bendede öyle olmuştu çünkü yerleşme kanamasında kahverengi akıntı geliyor
Hayatım bence sen hamile olabilirsin çok heyecann, ama days doctor yalancı pozitif çıkarıyor diye duydum. Predictor ile bir dene istersen?Bunu bana mı yazdınızevet kaset testte cıkmadı adet tarihim henüz geçmiş değil. Akıntım bitti şükür 2 gün geldi ilk pembeydi sonra kahverengiye döndü şuandada gelmiyor inşallah yerleşme kanamasıdır. çok bekledim de bende o yüzden ilk defa çift çizgi gördüm mutlu oldum kasığıma da ağrı gelip gidiyo sürekli ağrımıyo ayrıca bel ağrımda var ay bilmiyorum pazartesini bekliyorm
Canım hadi gözün aydınBunu bana mı yazdınızevet kaset testte cıkmadı adet tarihim henüz geçmiş değil. Akıntım bitti şükür 2 gün geldi ilk pembeydi sonra kahverengiye döndü şuandada gelmiyor inşallah yerleşme kanamasıdır. çok bekledim de bende o yüzden ilk defa çift çizgi gördüm mutlu oldum kasığıma da ağrı gelip gidiyo sürekli ağrımıyo ayrıca bel ağrımda var ay bilmiyorum pazartesini bekliyorm
Evet bunu bilmiyordum bilsen almazdım bu testi bakiyim yarın predictor alırım bulabilirsemHayatım bence sen hamile olabilirsin çok heyecann, ama days doctor yalancı pozitif çıkarıyor diye duydum. Predictor ile bir dene istersen?
Ay inşallah prolaktin sorunum vardı bu ay ilaç kullandım olursa çok güzel olur benim içinCanım hadi gözün aydınbebiş oluşuyor ufak ufak muhakkak benide bilgilendir çok merak ettim dediklerin benimkinin aynısı
Dayanamadım bugün yine erken gebelik testi aldım predictor aldım yaptım yineCanım Allah nasip edince ediyor bendede pco vardı başlangıç hiç merak etme :)))
ayy gülüm benim hamilesin sen yaa çok dikkat et kendine merak etme hayırlısı ile hamilesin sen :)) oyy çok sevindim yaaDayanamadım bugün yine erken gebelik testi aldım predictor aldım yaptım yine