Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon takip etmedim bu ay ama adet belirtilerim yok sadece memedeki damarlarım belirginleşti birde mide bulantısı varovulasyon ne zaman oldu
Erken gebelik testi mi kaset mi yapmalıyım sizceİki gün sonra tam 1 hafta olacak, ilk idrarla test yap bence
Belirtiniz var mıBenimde sat 14 kasım gecikmedem 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı şuan hâlâ regl olmadım
Erken test yapmamanı tavsiye ederim yarın kan testi vericem bence en güvenli kan testi
erken değil ki beybi 1 hafta geçmiş olacak normal test yapmalısınErken gebelik testi mi kaset mi yapmalıyım sizce
Bat'tan 10 gün önce kasık ağrılarım oldu bat tarihinde adet olacakmışım gibi ağrılarım batmalarım oldu zamanla onlarda kaybolduBelirtiniz var mı
Olabilirsin reglden 3-4 gün önce oluyor yerleşme kanaması.Kızlar merhaba benim de son sat 22 Kasım 23 günde bir döngüm oluyor. Yumurtlama günlerini 3 kere değerlendirdim . Adete 6 gün kala bel ağrısı çekmeye başladım mide bulantısı veya hissi oluşuyor. Dün akşamda (özür dileyerek ) kanlı bir akıntı gördüm. Şuan 4 gün var adete sizce hamilemiyim ?
Ama kanama gibi değildiOlabilirsin reglden 3-4 gün önce oluyor yerleşme kanaması.
Zaten leke olarak geliyormuş öyle diyolar. Benim ablamın da peçeteye sildiğinde gelmişti. İstersen 2 gün falan daha bekle kan verAma kanama gibi değildi
Ay hadi hayırlısıyla inşaAllah canım çok sağolZaten leke olarak geliyormuş öyle diyolar. Benim ablamın da peçeteye sildiğinde gelmişti. İstersen 2 gün falan daha bekle kan ver
İnşallah rabbim dileyen herkese nasip etsinAy hadi hayırlısıyla inşaAllah canım çok sağol