• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

pamuk95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
19
4
1
29
sat 10 Kasım hala adet olmadım sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım hamile olma ihtimalim var mı :(

Benimde sat 14 kasım gecikmedem 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı şuan hâlâ regl olmadım
Erken test yapmamanı tavsiye ederim yarın kan testi vericem bence en güvenli kan testi

Peki reglin kac gun gecikti? Gecen ay kimyasal yasadim doktor reglin bi 10 gun geciksin oyle gel kan ver demisti bana. Biliyorum insanda acayip heyecan oluyo ama beklemekte fayda var gibi

Belirtiniz var mı
Bat'tan 10 gün önce kasık ağrılarım oldu bat tarihinde adet olacakmışım gibi ağrılarım batmalarım oldu zamanla onlarda kayboldu

şuan ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiçbir şey yok

Kızlar merhaba benim de son sat 22 Kasım 23 günde bir döngüm oluyor. Yumurtlama günlerini 3 kere değerlendirdim . Adete 6 gün kala bel ağrısı çekmeye başladım mide bulantısı veya hissi oluşuyor. Dün akşamda (özür dileyerek ) kanlı bir akıntı gördüm. Şuan 4 gün var adete sizce hamilemiyim ?

Kızlar merhaba benim de son sat 22 Kasım 23 günde bir döngüm oluyor. Yumurtlama günlerini 3 kere değerlendirdim . Adete 6 gün kala bel ağrısı çekmeye başladım mide bulantısı veya hissi oluşuyor. Dün akşamda (özür dileyerek ) kanlı bir akıntı gördüm. Şuan 4 gün var adete sizce hamilemiyim ?
Olabilirsin reglden 3-4 gün önce oluyor yerleşme kanaması.

Back