- 9 Ağustos 2024
- 14
- 3
- 22
-
- Konu Sahibi hayallerin
Adetim geçtiyse test yaptinizmiKizlar mrb bu gün adet günümdü adet olmadım göğüslerim üç dört gün öncesinden ağrımaya başladı ara ara kasıklarıma iğne batması gibi ağrı oldu ama şuan durdu göğüs ağrım var sadece ve adetim gecti sizce hamile olabilir miyim ?
Korkuyorum artık test yapmaya bide adet olucakmisim gibi hissediyorum vajinam sanki hep ıslakAdetim geçtiyse test yaptinizmi
Canim inşallah guzel haberler alırsın bu sefer hamilelikte de böyle belirtiler olabiliyor evet batma bende olmuştu ayakta çok durunca özellikle.bir kaç gün bekle test yap derim ben fikrimceKorkuyorum artık test yapmaya bide adet olucakmisim gibi hissediyorum vajinam sanki hep ıslak
İnşallah canım beklicem bı kaç günCanim inşallah guzel haberler alırsın bu sefer hamilelikte de böyle belirtiler olabiliyor evet batma bende olmuştu ayakta çok durunca özellikle.bir kaç gün bekle test yap derim
Canim inşallah guzel haberler alırsın bu sefer hamilelikte de böyle belirtiler olabiliyor evet batma bende olmuştu ayakta çok durunca özellikle.bir kaç gün bekle test yap derim ben fikrimce
Ben 3 gün gecikme olunca yapabilmistim hava kötüydü test almaya gidememistim bir turluAyaklarım da
İnşallah canım beklicem bı kaç gün
İnşAllah vardır kuzum :)) normalde döngülerin şaşar mı ? Yumurtlama günlerini takip ediyor musun . Bunları degerlendirdiysen olabilme ihtimali var inşAlalhKizlar mrb bu gün adet günümdü adet olmadım göğüslerim üç dört gün öncesinden ağrımaya başladı ara ara kasıklarıma iğne batması gibi ağrı oldu ama şuan durdu göğüs ağrım var sadece ve adetim gecti sizce hamile olabilir miyim ?
Bence korkma canım , en azından kendini ona hazırlarsın . Ama belirsizlik çok daha kötü her gün bir belirtiyi gebelik sanmak çok üzücüKorkuyorum artık test yapmaya bide adet olucakmisim gibi hissediyorum vajinam sanki hep ıslak
Evet öyle ben bu ay klomen kullanmıştım acaba o mu etkiledi beni diyorum normalde çok düzenli olurumBence korkma canım , en azından kendini ona hazırlarsın . Ama belirsizlik çok daha kötü her gün bir belirtiyi gebelik sanmak çok üzücü
Canım Rabbim sabır versin bizim şöyle bı durumumuz var eşim işi gereği hep dışarda hafta sonu gelebilise ancak birlikte oluyoruzİnşAllah vardır kuzum :)) normalde döngülerin şaşar mı ? Yumurtlama günlerini takip ediyor musun . Bunları degerlendirdiysen olabilme ihtimali var inşAlalh)) bende dün kan verdim 1 hafta gecikti reglim hala ne gelen var ne giden . Kan sonucum 0.2 çıktı . Geç döllenmeden umudum vardı artık oda yok :)) ağrılarım var ama tatlı agrı anlamadım . Doktoruma gidicem yarın alttan bakar büyük ihtimalle belli olur en azından regl olurum yüzüm gözüm o kadar şiş ki
Olabilme ihtimali var canım . Ama en büyük etken stres . Ben ilk gebeliğimi tamam artık benim çocuğum olmaz dedigim ay kalmıştım ve ben 2,5 aylıkken öğrendim reglim düzensiz diye . ( daha 5 aylık evliydimEvet öyle ben bu ay klomen kullanmıştım acaba o mu etkiledi beni diyorum normalde çok düzenli olurum
Peki günlerinizi takip ediyor musunuz.? Hafta sonuna yumurtlama gününüz oluyor mu . İnşAllah denk gelir ve güzel haberlerinizi alırızCanım Rabbim sabır versin bizim şöyle bı durumumuz var eşim işi gereği hep dışarda hafta sonu gelebilise ancak birlikte oluyoruz
Hmm evet biraz sallamak gerekiyo gerçekten ama işteOlabilme ihtimali var canım . Ama en büyük etken stres . Ben ilk gebeliğimi tamam artık benim çocuğum olmaz dedigim ay kalmıştım ve ben 2,5 aylıkken öğrendim reglim düzensiz diye . ( daha 5 aylık evliydim) Ben klomen mart ayında kullandım olumsuz oldu ama 3 ay reglimi düzenli yapmıştı. Bu ay 36 ya kadar getirdi yarın bende doktoruma gidicem regl olursam femara isteyeceğim bu sefer de olmaz sa salıcam çayıra
Amaaaa dan sonra neler geliyor neler de insan hayırlısı diyip geçiyor :)))Hmm evet biraz sallamak gerekiyo gerçekten ama işte
Evet uygulamadan takip ediyodum bı kaçkezde ovulasyondan yapmıştım ama pik olsa bile eşim olmayinca bı anlamı kalmiyo kiPeki günlerinizi takip ediyor musunuz.? Hafta sonuna yumurtlama gününüz oluyor mu . İnşAllah denk gelir ve güzel haberlerinizi alırız
Aynen öyle beklicem biraz daAmaaaa dan sonra neler geliyor neler de insan hayırlısı diyip geçiyor :)))
İnşAllah denk gelir haftasonuna pikEvet uygulamadan takip ediyodum bı kaçkezde ovulasyondan yapmıştım ama pik olsa bile eşim olmayinca bı anlamı kalmiyo ki