Matmazel - Guru Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2021 6.813 22.151 24 Haziran 2024 Konu Sahibi Alisa0 #21 Alisa0 .!.: Bi kaç gün gecikti ne zaman yapmalıyım peki? Teşekkür ederim sizn içinde hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Yarin sabah ilk idrarla yap zaten varsa cikar Atarsin buraya inceleriz
Alisa0 .!.: Bi kaç gün gecikti ne zaman yapmalıyım peki? Teşekkür ederim sizn içinde hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Yarin sabah ilk idrarla yap zaten varsa cikar Atarsin buraya inceleriz
A Alisa0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 24 -28 24 Haziran 2024 Konu Sahibi Alisa0 #22 Hayirligunler678 .!.: Eki Görüntüle 3443381 Dayanamadım test yaptım adete 3 gün kala ama sonuç yine yok neyse herşey allahtan inşallah sizin vardır Genişletmek için tıkla... Umudunu kaybetme ilk aylarda bende çok yapardım hatta telefonun flaş ışığıyla bile bakardım ama umudumu kaybetmedim. Bence adet geciktikten 5 gün sonra yapsan daha dakik sonuç verir yinede hayırlısı çok teşekkür ederim
Hayirligunler678 .!.: Eki Görüntüle 3443381 Dayanamadım test yaptım adete 3 gün kala ama sonuç yine yok neyse herşey allahtan inşallah sizin vardır Genişletmek için tıkla... Umudunu kaybetme ilk aylarda bende çok yapardım hatta telefonun flaş ışığıyla bile bakardım ama umudumu kaybetmedim. Bence adet geciktikten 5 gün sonra yapsan daha dakik sonuç verir yinede hayırlısı çok teşekkür ederim