Gebelik testi yaptınız mıMerhabalar. 7 aydır hamile kalamıyordum doktora göründüm folikül gelişmediğini ve yumurtalıkların zayıf olduğunu söyledi. Vokalin forte ve Femara kullanmamı söyledi. Vokalin forte yi içiyorum ama femarayı reglin 3. Gününden başlayıp 5 gün içmemi söylemişti. Şimdide reglim bi kaç gün gecikti karnımda ağrılar oluyor ama regl sancısı gibi değil. Midem bulanıyor son günlerdir. Hamile olabilir miyim?
Folikül gelişmediği i ve yumurtalıkların zayıf olduğunu nasıl anladı acaba kan tahlili mi yaptı yoksa ultrasondan mı anladıMerhabalar. 7 aydır hamile kalamıyordum doktora göründüm folikül gelişmediğini ve yumurtalıkların zayıf olduğunu söyledi. Vokalin forte ve Femara kullanmamı söyledi. Vokalin forte yi içiyorum ama femarayı reglin 3. Gününden başlayıp 5 gün içmemi söylemişti. Şimdide reglim bi kaç gün gecikti karnımda ağrılar oluyor ama regl sancısı gibi değil. Midem bulanıyor son günlerdir. Hamile olabilir miyim?
Henüz yapmadım biraz bekliyorumGebelik testi yaptınız mı
Hormon testi ve ultrason yaptı folikülü ultrasonda anlıyorFolikül gelişmediği i ve yumurtalıkların zayıf olduğunu nasıl anladı acaba kan tahlili mi yaptı yoksa ultrasondan mı anladı
Biraz bekliyorum henüz yapıcam inşAllah pozitif sonuç olurTest yapın
Benimde reglime 2 gün var. 9 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay biraz daha ümidim var gibi çünkü regl belirtileri gibi olan belirtileri çok erken yaşadım. Göğüslerim yumurtlamadan 6 gün sonra falan çok şişti ve heryeri çok ağrıdı dokununca çok acıyordu. Şimdi biraz daha geçti sadece uçlarında kaldı o da fazla değil dokununca acıyor ve uçları yanıyor. Kasıklarımda ilk başlarda ara ara batmalar oluyordu. Şuan daha fazla var aslında bazen adet oldum heralde diyorum ama yok anlayamıyorum da rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmasın senin belirtilerin nelerBiraz bekliyorum henüz yapıcam inşAllah pozitif sonuç olur
Benimde göğüslerim ağrıyor şişlikte var. Kasıklarımda da aynı batma hissi gibi ağrılar var regl sancısı gibi değil. Mide bulantısı da var , halsizlik, uyku hali. Amin inşAllahBenimde reglime 2 gün var. 9 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay biraz daha ümidim var gibi çünkü regl belirtileri gibi olan belirtileri çok erken yaşadım. Göğüslerim yumurtlamadan 6 gün sonra falan çok şişti ve heryeri çok ağrıdı dokununca çok acıyordu. Şimdi biraz daha geçti sadece uçlarında kaldı o da fazla değil dokununca acıyor ve uçları yanıyor. Kasıklarımda ilk başlarda ara ara batmalar oluyordu. Şuan daha fazla var aslında bazen adet oldum heralde diyorum ama yok anlayamıyorum da rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmasın senin belirtilerin neler
Henüz femarayı kullanmadım. Reglimin 3. Gününden başlayacaktım ama regl olmadım belkide gecikmiştir bi kaç gün diye henüz bekliyorum test içinRegl geciktiyse test yapin
Gebelik yoksa famera kist yapmis olabilir yumurta catlamadiysa
Normalde gecikiyorsa bekleyin ama kistiniz varken famera baslanmaz benim doktorum reglin 3.gunu gel bakalim oyle basla diyorduHenüz femarayı kullanmadım. Reglimin 3. Gününden başlayacaktım ama regl olmadım belkide gecikmiştir bi kaç gün diye henüz bekliyorum test için
Yok bende normalde gecikmiyordu düzenli oluyordum hep. Kistim yok. Femarayıda kendisi bi kaç krz ultrasonla bakıp emin olduktan sonra yazdı. Bende geçen ay reglin 3-4. Günü gitmiştim . Bide reglin 12-13. Günüde çağırmıştı folikülün gelişip gelişmediğine bakmak için . Sonra 16. Günü yeniden gittim o zaman emin olduk gelişmediğine sonra da bu ilaçları yazdı . Femarayı da kullanacaktım regl olsaydım ama henüz olmadım bilemiyorumNormalde gecikiyorsa bekleyin ama kistiniz varken famera baslanmaz benim doktorum reglin 3.gunu gel bakalim oyle basla diyordu
Normalde gecikme olmuyorsa ve bu ay geciktiyse test yapip emin olun oyleyseYok bende normalde gecikmiyordu düzenli oluyordum hep. Kistim yok. Femarayıda kendisi bi kaç krz ultrasonla bakıp emin olduktan sonra yazdı. Bende geçen ay reglin 3-4. Günü gitmiştim . Bide reglin 12-13. Günüde çağırmıştı folikülün gelişip gelişmediğine bakmak için . Sonra 16. Günü yeniden gittim o zaman emin olduk gelişmediğine sonra da bu ilaçları yazdı . Femarayı da kullanacaktım regl olsaydım ama henüz olmadım bilemiyorum
Bi kaç gün gecikti ne zaman yapmalıyım peki? Teşekkür ederim sizn içinde hayırlısı olsunNormalde gecikme olmuyorsa ve bu ay geciktiyse test yapip emin olun oyleyse
Hayirlisi olsun
Bacım test yapsana daha neyi bekliyorsunBi kaç gün gecikti ne zaman yapmalıyım peki? Teşekkür ederim sizn içinde hayırlısı olsun
Bi kaç gündem yapıcam yazarım yapıncaaBacım test yapsana daha neyi bekliyorsun
Yapıcam bi kaç günden yazıcam buraya mutlakaaevet yapppp rahatlayalım haydiiiii
Benimde göğüslerim ağrıyor şişlikte var. Kasıklarımda da aynı batma hissi gibi ağrılar var regl sancısı gibi değil. Mide bulantısı da var , halsizlik, uyku hali. Amin inşAllah