Bende bugün böyle üç tane test yaptım silik sizgiler çıktı erken gebelik testinde bunlarda 15 dakika sonra iki çizgi çıktı kan verdim beta HCG 65.9 çıktı iki gün sonra kontrole gidicem değerine bakicaklar yükselme var mı diyeKızlar merhaba test yaptım 2 gün aralıklarla. Bugün pembemsi kanamam oldu sizce teste göre gebelik varmı?
Düzensiz adet dongum var 2 aydır adet olmuyordum yarın için test vermeye gidicektim şüphem olduğu için test yaptımçift çizgi var gibi gözüküyor sizce varmı hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3408110
Allah'ım umarım hayırlısıyla nasip olur senelerdir bekliyorumBende bugün böyle üç tane test yaptım silik sizgiler çıktı erken gebelik testinde bunlarda 15 dakika sonra iki çizgi çıktı kan verdim beta HCG 65.9 çıktı iki gün sonra kontrole gidicem değerine bakicaklar yükselme var mı diye
Allahimmm hayırlısıyla inşallah inşallah senelerdir bekliyorum ablam bir mucize olsunİkiniz de hamilesiniz galiba
Rabbim sanada nasip etsin inşallah isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin
65.9 pozitif dedi ama işte değer yukselir umarımİkiniz de hamilesiniz galiba
Yarin gidicem inşallah cnm Allah'ım hakkimizda en hayırlısıni nasip etsin inşallah kurduğumuz hayallerimizin en güzelini nasip etsin rabbimBen test yaptırdım sende bence kan testi yaptır benim adetime daha 3 gün vardı gebelik çıktı inşallah seninde çıkar dualarım seninle
65.9 pozitif dedi ama işte değer yukselir umarım
Amin inşallah haberlerini bekliyorumYarin gidicem inşallah cnm Allah'ım hakkimizda en hayırlısıni nasip etsin inşallah kurduğumuz hayallerimizin en güzelini nasip etsin rabbim
Kızlar değer 9.71 çıkmış ilk defa böyle yukses çok heycanlandim acaba çok erken bir surectemi daha yeni mi çok heyecanlıyım
Eki Görüntüle 3408866
Kızlar merhaba kan testim 58.9 dokuz çıktı sizce yükselir miKızlar malesef Değerim Düştü
Değer yükselebilir. Regl den kaç gün sonra yaptınız kan testini ?Kızlar merhaba kan testim 58.9 dokuz çıktı sizce yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?