- 23 Ağustos 2022
- 4.327
- 4.603
Mune abla ilgilenir misin lütfen. Şahsımı geçti anneligime kadar ileri gitti. Tartışmaya girmek istemiyorum lütfen gereğini yapın.ay sen ne kadar komik ve aşağılık bir kadınsın be benim hayatımdaki insan 4 yıldır yanımda ailelerimiz falan herkes biliyor yanıma bile dün abisi getirdi sen kime ne anlatıyorsun yok ssnin yaşında şöyleydim falan bende üniversitede okul öncesi öğretmenliği okuyorum sen kimsin de yaşım küçük diye bana bu şekilde konuşuyorsun oturupta 5 dk bile ilişki yaşamamışım yaşasam da sanane benim kendi hayatım ortalıkta ona buna veren herkes varken benim yıllardır beraber olup büyüdüğüm sevgilimle ilk kez böyle bir şey yaşamam da anormal bir durum değil bir gün ona bir gün buna olsa neyse üslubuna dikkat et ben gelip buraya soru sormuşum sana uymuyorsa cevaplamazsın hamilesin diye bir şey demek istemiyorum nasıl bir anne olursun onu da bilmiyorum ama bence insanları anlamadan böyle aşağılayıcı hareketler yapıp alay etmen falan bence bu sitede en çok senin kendini geliştirmen gerekir umarım güzel bir anne olursun daha da bir şey yazma