ciddi misinTebrikler hamilesiniz hayırlı olsun
ama zevk suyundan hamile kalma ihtimali varmış belki almıştır o hatırlamıyordur ve ilk kez böyle bişey yaşadığım için korktumAy bende ciddi ciddi girip okudum. Heee hamilesin töbe töbe birde arkadan girmeye çalıştı diyo
Vajinaya girmediyse hamile kalamazsınama zevk suyundan hamile kalma ihtimali varmış belki almıştır o hatırlamıyordur ve ilk kez böyle bişey yaşadığım için korktum
işte bende diyorumki onunki girmedi içime ama üstten zevk suyu akarsa hamile kalabilir miyim çünkü Google'da araştırdım hep hamile kalınıyomuş bugün de karnım ağrıyor hafifVajinaya girmediyse hamile kalamazsın
bosalma olmadı ama zevk suyundan kalınabilir mi ilişkiye girmedenTebrikler hamilesiniz hayırlı olsun
Ohooo zevk suyu akacakta vajinadan ilerliycekte ordan rahme ,rahimden tüplere, tüpten yumurtalığa... İmkansız gibi bir şeyişte bende diyorumki onunki girmedi içime ama üstten zevk suyu akarsa hamile kalabilir miyim çünkü Google'da araştırdım hep hamile kalınıyomuş bugün de karnım ağrıyor hafif
işte suyun içinde sperm olabiliyomui bide biz girmeden önce ıslanmış onunki sonra kurudu hatta kuru diye arka tarafı ıslatmaya çalıştık girsin diye zaten 5 dk bile sürmediOhooo zevk suyu akacakta vajinadan ilerliycekte ordan rahme ,rahimden tüplere, tüpten yumurtalığa... İmkansız gibi bir şey
Hayır hamile kalmak bu kadar kolay birşey değil birleşme olmadan kalamazsınişte suyun içinde sperm olabiliyomui bide biz girmeden önce ıslanmış onunki sonra kurudu hatta kuru diye arka tarafı ıslatmaya çalıştık girsin diye zaten 5 dk bile sürmedi
sağol içimi rahatlattın Google'da da tam tersi bir damla zevk suyundan bile hamile kalabilirsin yazıyorHayır hamile kalmak bu kadar kolay birşey değil birleşme olmadan kalamazsın
Yok ya korkma hamile değilsin birleşme yoksasağol içimi rahatlattın Google'da da tam tersi bir damla zevk suyundan bile hamile kalabilirsin yazıyor
birleşmeden kasıt ne tam olarak ben anlamıyorum daYok ya korkma hamile değilsin birleşme yoksa
Hepimiz bir damlanın içindeki minnak sperm ile olustuk.hayirli uğurlu olsun genç anne olursun kiz. Ama arkadan olunca doğumda arkadan oluyomus öyle diyolar onu da bi araştır.
Analdan yapmayı anlıyorsun ama?birleşmeden kasıt ne tam olarak ben anlamıyorum da
Vajinaya girmekbirleşmeden kasıt ne tam olarak ben anlamıyorum da