Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken gebelik testiniz varsa sabah erkenden yapın isterseniz. Hamilelik varsa hemen doktora gidersiniz.Merhabalar, regl 2 gün gecikti dün gün içerisinde açık pembe tonlarında çok hafif bir kanama oldu.Bugün regliye döner diye bekledim ama tamamen kesildi. Bilen veya bu durumu yaşayan yorum yapabilir mi.. Teşekkür ederim
hayır henüz test yapmadım regliye döner belki diye beklemedeyim hala eğer yerleşme kanamasıysa dün oldu bugün testte çıkma ihtimali var mı acabaYerleşme kanaması olabilir, test yaptınız mı?
1-2 gün daha beklemeyi düşünüyordum açıkçasıerken gebelik testiniz varsa sabah erkenden yapın isterseniz. Hamilelik varsa hemen doktora gidersiniz.
Tabiki siz bilirsiniz ama hani önlem amaçlı varsa direk gidersiniz doktora lekelenme için felan ya iğne verir ya fitil verir ondan dedim canım.1-2 gün daha beklemeyi düşünüyordum açıkçası
İlk kez böyle bir şey yaşadığım için bilmiyorum ama bebişte istiyorum tabiyerleşme kanaması olabilir :).
allah hayırlısını versin :) test yapİlk kez böyle bir şey yaşadığım için bilmiyorum ama bebişte istiyorum tabi
Amin inşallah test yapacağımallah hayırlısını versin :) test yap
Merhabalar, regl 2 gün gecikti dün gün içerisinde açık pembe tonlarında çok hafif bir kanama oldu.Bugün regliye döner diye bekledim ama tamamen kesildi. Bilen veya bu durumu yaşayan yorum yapabilir mi.. Teşekkür ederim
Sabah inanamayıp tekrar yaptımTestiniz pozitif görünüyor
Hayırlısı olsun müsait zamanınızda kan verip 2 gün arayla artışı izleyin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSabah inanamayıp tekrar yaptım
4 haftalık hamile olduğum söylenir bta hcg 811 çıktı ama henüz kese görünmüyorHayırlısı olsun müsait zamanınızda kan verip 2 gün arayla artışı izleyin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bendende ilk defa ilk pembemsi çok az leke geldi sonra kahverengi leke geldi normalde hiç gelmez ama benim henüz reglime bir hafta var gecikmedi reglim günü daha gelmedi bu lekeler neden oldu onu hiç bilmiyom bir umut bekliyorum bende4 haftalık hamile olduğum söylenir bta hcg 811 çıktı ama henüz kese görünmüyor