• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

semaibrahim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
2
0
1
37
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 3.5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı gittiğimiz bütün doktorlar bir sorun görünmediğini normal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi eşime de aynı şekilde ama bizim asla çocuğumuz olmadı. :( 18 eylül pazartesi günü kistim patladı ve kan dışarı değil tamamen içeri aktı doktor bu kanın 6 hafta içerisinde vücut tarafından emileceğini söyledi ve dediği gibi de oldu. Bu ay şöyle bir durum yaşadık adetime 10 gün kala ilişkiye girdik ve ilişki esnasında pembemsi bir kan geldi çok değil leke gibi biraz googleden araştırdım her şey yerleşme kanamasına çıkıyor. Aslında hiç umudum yok ama böyle bir durum yaşayıp hamile kalanlarınız oldu mu gerçekten yerleşme kanaması olabilir mi?

Yerlesme kanamasi iliski sirasinda olan birsey degil. Sperm yumurtaya gidecek, yumurtayi dolleyecek, dollenen yumurta tuplerden rahime gelecek, rahime yerlesecek o noktaya yerlesme kanamasi deniyor. Yine de korunmasiz yasanan her iliskinin hamilelikle sonuclanma sansi vardir. Regliniz duzenliyse 3-4 gun oncesinden erken gebelik testi yapabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi iliski sirasinda olan birsey degil. Sperm yumurtaya gidecek, yumurtayi dolleyecek, dollenen yumurta tuplerden rahime gelecek, rahime yerlesecek o noktaya yerlesme kanamasi deniyor. Yine de korunmasiz yasanan her iliskinin hamilelikle sonuclanma sansi vardir. Regliniz duzenliyse 3-4 gun oncesinden erken gebelik testi yapabilirsiniz.
şimdi şöyle bir şey düşündüm o gün adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı vardı acaba ilişki olmasaydı da o kan gelecek miydi. Sonrasında 2-3 saat hafif leke gibi devam etti ve kesildi. Dün yine denedim acaba yine kan gelecek mi diye bu defa kan falan gelmedi

şimdi şöyle bir şey düşündüm o gün adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı vardı acaba ilişki olmasaydı da o kan gelecek miydi. Sonrasında 2-3 saat hafif leke gibi devam etti ve kesildi. Dün yine denedim acaba yine kan gelecek mi diye bu defa kan falan gelmedi
Erken gebelik testi yapabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 3.5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı gittiğimiz bütün doktorlar bir sorun görünmediğini normal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi eşime de aynı şekilde ama bizim asla çocuğumuz olmadı. :KK43: 18 eylül pazartesi günü kistim patladı ve kan dışarı değil tamamen içeri aktı doktor bu kanın 6 hafta içerisinde vücut tarafından emileceğini söyledi ve dediği gibi de oldu. Bu ay şöyle bir durum yaşadık adetime 10 gün kala ilişkiye girdik ve ilişki esnasında pembemsi bir kan geldi çok değil leke gibi biraz googleden araştırdım her şey yerleşme kanamasına çıkıyor. Aslında hiç umudum yok ama böyle bir durum yaşayıp hamile kalanlarınız oldu mu gerçekten yerleşme kanaması olabilir mi?
İlişki sırasında olan kanama hiçbirzaman normal değildir

Merhaba yani bu anlattığınız şekilde ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması olur ?

1-2 hafta arasi oluyor genelde. 10 gun diyebiliriz ortalama.
Anladım ben pcos hastasıyım tarlusal kullanırken 17 kasım sevgilimle buluştum parmağa değen zevk suyundan şüphe duyup 19 kasım ella kullandım ama tarlusal kullanmaya da devam ettim 3 gündür kanamam var regl mi sizce yerleşme kanaması olamaz dimi 4-5 günde bir de bu şekilde gebelik olur mu

Anladım ben pcos hastasıyım tarlusal kullanırken 17 kasım sevgilimle buluştum parmağa değen zevk suyundan şüphe duyup 19 kasım ella kullandım ama tarlusal kullanmaya da devam ettim 3 gündür kanamam var regl mi sizce yerleşme kanaması olamaz dimi 4-5 günde bir de bu şekilde gebelik olur mu
Olmaz. Regl olmussundur.

Selamlar, yerleşme kanaması mı bilmiyorum fakan regl olmama yaklaşık 10-11 gün var ve az önce kahverengi kırmızı karışımı akıntı şeklimde wcye düşen bi akıntım oldu peçeteye baktığımda ise hiç bişey yoktu, ve iki gündür de göğüslerim inanılmaz şiş ve ucları da bi garip pembe olan uçlar kahverengi gibide değil gibi de ve kasık ağrılarım bacaklarıma vuruyor bugünde iyice arttı 10 gün erken adet olcam sanırım bu ay anlamadım dedim kendi kendime sizce bu akıntı yerleşme kanaması olabilir mi ?

Kızlarr merhaba adetime 2 gün var göğüslerim hassas ve normal regl ağrılarım var bacaklarımda sıcaklık var ve 8 gün önce çok olmayan kahverengi lekelenme oldu.. ama çok hafifdi böyle olub hamile kalanlar varmı? Yardımcı ola bilirmisiniz

Hamile misiniz acaba sonuç nedir

Beta değerine ayrıca bakılıyor diye biliyorum. Normal verilen kanda beta değeri yok
Benim yengem normal hasta olduğunu sanıp acile gitti o şekilde öğrendi. Belki o doktor tedbir amaçlı bakmıştır ama bi arkadaşımın annesi de yolda ayağı kayıp düşüp hastaneye kaldırılınca öğrenmiş. Bilemiyorum

Selamlar, yerleşme kanaması mı bilmiyorum fakan regl olmama yaklaşık 10-11 gün var ve az önce kahverengi kırmızı karışımı akıntı şeklimde wcye düşen bi akıntım oldu peçeteye baktığımda ise hiç bişey yoktu, ve iki gündür de göğüslerim inanılmaz şiş ve ucları da bi garip pembe olan uçlar kahverengi gibide değil gibi de ve kasık ağrılarım bacaklarıma vuruyor bugünde iyice arttı 10 gün erken adet olcam sanırım bu ay anlamadım dedim kendi kendime sizce bu akıntı yerleşme kanaması olabilir mi ?
yumurtlama dönemi belirtisi olabilir, yumurta çatladığı zaman da bazen kanama olabilir

yumurtlama dönemi belirtisi olabilir, yumurta çatladığı zaman da bazen kanama olabilir
Hayatımda hiç bilmem yumurtlama zamanı vs öyle kanamadır renkli akıntıdır vs kist miyom vs de bilmem yok yani o yüzden şüphelendim kan verdim negatif dayanamadım 😂
Ama göğüs ucu sızısı şişkinliği ve kasık kramplarım devam ediyor yumurtlama olsa bile biraz uzun sürdü sanırım bu sancılar :/

Back