Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz ne olduDua edin güzel sonuçlar alayım inşallah
6.41 çıkmıştı ama akşamına kanamam başladı regl oldum canım hayalkırıklığı olduSonucunuz ne oldu
Geçmiş olsun6.41 çıkmıştı ama akşamına kanamam başladı regl oldum canım hayalkırıklığı oldu
belki üstüne görme dedikleridir ?6.41 çıkmıştı ama akşamına kanamam başladı regl oldum canım hayalkırıklığı oldu
Sanmıyorum baya karın ağrım oldu normal regl olmuşum gibibelki üstüne görme dedikleridir ?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun
Adet oldunuz mu?Kan vermek en iyisi sanırım pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim
Ay döndümü yoksa olmadimiVar canım maşallah. Sağlıkla artsın HCG değerin. Öncesinde test yaptın mı hiç? Benim bata üç gün var. Bugün test yaptım negatif. Sonradan dönerse diye bi ümit bekliyorum
Olmadı kuzum malesef. Sen ne durumdasınAy döndümü yoksa olmadimi
Adete 3 gün var bekliyorum bende bu ay gün aşırı degerlendirdik ve ovualayon testi yaptım yumurtlama zamanı 3 gün usr üste değerlendirdim o yüzden umudum var nasipOlmadı kuzum malesef. Sen ne durumdasın
Evet canım ihtimalin yüksek bence de hayırlısıyla al güzel haberiniAdete 3 gün var bekliyorum bende bu ay gün aşırı degerlendirdik ve ovualayon testi yaptım yumurtlama zamanı 3 gün usr üste değerlendirdim o yüzden umudum var nasip
Aynı durumdayim malesef herhangi bir belirti var mıVar canım maşallah. Sağlıkla artsın HCG değerin. Öncesinde test yaptın mı hiç? Benim bata üç gün var. Bugün test yaptım negatif. Sonradan dönerse diye bi ümit bekliyorum
Yani baş donmelerim var ama sebep olur mu bilmiyorum senceEvet canım ihtimalin yüksek bence de hayırlısıyla al güzel haberini
Olabilir kuzum. Ama en erken belirti adet gecikmesi diyorlar, gerisi yalan diyen de var. Umarım hamişlik belirtisidir kuzum.Yani baş donmelerim var ama sebep olur mu bilmiyorum sence