• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Bbyfg61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
21
-2
1
20
Arkadaşlar merhaba
Geçen ayın sonlarında adetim in ikinci günü adetim aktifken ilişkim oldu korunmasız ama boşalma olmadı bir emin olamadık o yüzden ertesi gün hapı kullandım kullanımın üzerinden yarım saat sonra tekrar ilişki oldu sonuncu ilişki emin olamadığımız ilişkiydi öncesinden içtim hapı adetime yaklaştım dokuz on gün var ama hiç bir belirti yok ondan sonra adetim bir gün kesildi ertesi gün geldi birgün yoğun şekilde kanama oldu dolu dolu ama gün boyunca değil birkez oldu sonrasında kahverengi pıhtı attı adetime yaklaştım dokuz on gün var ama hiç bir belirti yok enfeksiyona bağlı sarı akıntım oldu o kesildi dün kanama olmuş az birşey akıntım var yumurtlama dönemindeyim ama akıntım vardı böyle oluyordu her ay bu ay sıvıyla karışık gelmiş bilgisi olan var mı birde unutmadan bir hafta önce enfeksiyonun ağrısı yüzünden acile gittim kanım idrarım alındı doktor gebelik le ilgili birşey demedi bir kaç gün önce yine enfeksiyona bağlı idrar testi verdim gebelikle ilgili herhangi birşey söylemedi olsa ihtimal verip açıklarlardı değil mi şuan gebelik istemiyorum yani bilen var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba
Geçen ayın sonlarında adetim in ikinci günü adetim aktifken ilişkim oldu korunmasız ama boşalma olmadı bir emin olamadık o yüzden ertesi gün hapı kullandım kullanımın üzerinden yarım saat sonra tekrar ilişki oldu sonuncu ilişki emin olamadığımız ilişkiydi öncesinden içtim hapı adetime yaklaştım dokuz on gün var ama hiç bir belirti yok ondan sonra adetim bir gün kesildi ertesi gün geldi birgün yoğun şekilde kanama oldu dolu dolu ama gün boyunca değil birkez oldu sonrasında kahverengi pıhtı attı adetime yaklaştım dokuz on gün var ama hiç bir belirti yok enfeksiyona bağlı sarı akıntım oldu o kesildi dün kanama olmuş az birşey akıntım var yumurtlama dönemindeyim ama akıntım vardı böyle oluyordu her ay bu ay sıvıyla karışık gelmiş bilgisi olan var mı birde unutmadan bir hafta önce enfeksiyonun ağrısı yüzünden acile gittim kanım idrarım alındı doktor gebelik le ilgili birşey demedi bir kaç gün önce yine enfeksiyona bağlı idrar testi verdim gecelikle ilgili herhangi birşey söylemedi olsa ihtimal verip açıklarlardı değil mi şuan gebelik istemiyorum yani bilen var mı?
Adetliyken ilişki 🙄 hem imkansız hem de pis bir durum. Ertesi gün hapından dolayı dengesizlik olabilir. Hamilelik imkansız.

Adetliyken ilişki 🙄 hem imkansız hem de pis bir durum. Ertesi gün hapından dolayı dengesizlik olabilir. Hamilelik imkansız.
Normalde aklıma gelmiyordu ama dünkü az bir kanama üstüne görme kanamasını getirdi aklıma ama daha adetime on gün falan var bir yandan enfeksiyonum yeni bitti arada idrarda kan falan oluyordu o yüzden düşündürdü

Normalde aklıma gelmiyordu ama dünkü az bir kanama üstüne görme kanamasını getirdi aklıma ama daha adetime on gün falan var bir yandan enfeksiyonum yeni bitti arada idrarda kan falan oluyordu o yüzden düşündürdü
Yumurtlama döneminin farkında olduğunuza göre neden adet dönemindeki ilişkide ertesi gün hapı içtiniz ? Adet döneminde gebelik oluşmaz ki. Hapa gerek yoktu. Yumurtlama dönemindeki ilişkide ihtimal vardır. Bu ertesi gün haplarını şeker gibi yutuyorsunuz hemcinslerim. Hadi bakalım.
Sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın. Bilmiyorsanız öğrenin diye yazıyorum 🙏🏼

Yumurtlama döneminin farkında olduğunuza göre neden adet dönemindeki ilişkide ertesi gün hapı içtiniz ? Adet döneminde gebelik oluşmaz ki. Hapa gerek yoktu. Yumurtlama dönemindeki ilişkide ihtimal vardır. Bu ertesi gün haplarını şeker gibi yutuyorsunuz hemcinslerim. Hadi bakalım.
Sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın. Bilmiyorsanız öğrenin diye yazıyorum 🙏🏼
İhtimal var oluşur diye bilgi dolandığı için
Yoksa içmezdim bende

Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı bu günde ufak çizgi gibi pembe lekelenme oldu akıntı gibi nolur bana yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı bu günde ufak çizgi gibi pembe lekelenme oldu akıntı gibi nolur bana yardımcı olun
Yumurtlama zamanı kan vermişsin ondan çıkmamış olabilir mi?

Enfeksiyon kapmaktan hic kormuyormusunuz adetliyken iliskiye girince? Hemde en yogun oldugu bir günde olmus 🤮bence sagliginizi düsünün böyle bir riske atilmaya deymez. Bu durumda hamile kalma olmaz diye biliyorum🤷

İleride anne olmak istediğinizde keske bunları yapmasaydım diyeceksiniz cünkü böyle giderse gebe kalmanız zaten çok zor olacak

Gebeliği geçtik bir sürü hastalık var
Adetliyken ilişkiye girmeyin rahim kanserine kadar gider enfeksiyonlar yapmayın bi daha
Ertesi gün hapı da mahvediyor tüm döngüyü
Prezervatif ile korunun hem sağlığınız hem de sağlıklı korunma icin

Bilmiyorum ki ama evdede test yaptım yine çıkmadı
Doğru anladıysam 21 Ekim'de regl olmuşsun ortlama 5 6 gün sürse Kasım başı hatta beli Kasım 5 6 ortlama yumurtlama zamanın olmalı. Ki buda yumurtlamadan en az 10 gün geçmeli. Yani doğru sonuç bu günlerde ve ileriki günlerde çıkar. Sen daha döllenme bile olmadan vermişsin tabiki çıkmaz o dönem sonuç. Birleşmeden en az 10 gün geçmeli. Kendimden örnek vereyim, 20ekim yumurtlamamdı ben 5 yada 6 Kasım'da kesin hamileliğimi öğrendim yani üstünden 16 17 gün geçmişti sende beklemelisin. Bir sonraki reglden 2 3 gün sonra netleşiyo

Doğru anladıysam 21 Ekim'de regl olmuşsun ortlama 5 6 gün sürse Kasım başı hatta beli Kasım 5 6 ortlama yumurtlama zamanın olmalı. Ki buda yumurtlamadan en az 10 gün geçmeli. Yani doğru sonuç bu günlerde ve ileriki günlerde çıkar. Sen daha döllenme bile olmadan vermişsin tabiki çıkmaz o dönem sonuç. Birleşmeden en az 10 gün geçmeli. Kendimden örnek vereyim, 20ekim yumurtlamamdı ben 5 yada 6 Kasım'da kesin hamileliğimi öğrendim yani üstünden 16 17 gün geçmişti sende beklemelisin. Bir sonraki reglden 2 3 gün sonra netleşiycanim çok teşekkürler bilgi için

Çok teşekkürler bilgi için canim ama benim reglim 21 Eylül'de oldu 35 günlük adet dongum var ekimin 26 filan olmam lazımdı olmadı kasımın 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi

Hamile değilsiniz çok dert etmeyin. O şekilde hamile kalınmaz. Ertesi gün hapına da gerek yoktu. İlerde bir gün hamile kalmaya çalışınca anlarsınız ne kadar zor olduğunu. O zaman da ah vah edersiniz o hapları içmeseydim keşke diye.

Ekim 1den sonra hiç kan vermediniz mi peki ve adet döngünüz çok mu uzun epey bir süre geçmiş çünkü son adetinizden bu yana

Back