• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

Mercan_2

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
41
8
6
Merhaba kızlar.Adetime henüz 11 gün var. İki gündür beyaz peynirimsi kıvamda kokusuz bir akıntım var fakat kaşınti ya da kızarıklık yok. Daha önce ki akintilarima pek benzemiyor bunun yanında yine iki gündür sık idrara çıkmam var. Başka bir belirti yok sizce hamile olabilir miyim yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar.Adetime henüz 11 gün var. İki gündür beyaz peynirimsi kıvamda kokusuz bir akıntım var fakat kaşınti ya da kızarıklık yok. Daha önce ki akintilarima pek benzemiyor bunun yanında yine iki gündür sık idrara çıkmam var. Başka bir belirti yok sizce hamile olabilir miyim yardımcı olur musunuz
Yumurtlama olabilir en doğrusu adet gününde veya gecikince test yapmak

yumurtladınız çok yüksek ihtimalle, bugünleri değerlendirin

Back