- 12 Mart 2021
- 65
- 27
- 3
- Konu Sahibi Seker hamuru9
-
Canım ya sağol düşüncelerin için amin Allah isteyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına al büyüt inşallahCanım merhaba ben bundan 4 ay önce adet gecikmesiyle hastaneye gittim tam olarak 2 ay adet olmadım. Sonra doktor pko olduğunu söyledi ilaçlar verdi ve 3 ay boyunca doğum kontrol hapı gibi kullandım her gün hem korudu hem tedavi etti doktor dedi ki bana bunu çözemezsek hamile kalamazsın. Sonra 3 ay geçti ilaçlarım bitti ben adet oldum ve bitti sonra şubatın 4ünde adet olmam lazımdı ama olmadım bende ilaç iyi gelmedi ya da düzelmedi hastalık diye düşündüm. Doktora kontrole gittim ve bir baktık ki 4 haftalık hamileyim ben çok düşünüyordum her ay 1 günlük gecikmede bile aklıma hamilelik gelirdi ama bu ay inan gecikmem oldu ama aklıma hamile olabileceğim bile gelmedi düşünmeyi bıraktığım zaman hamile kaldım stres yapma sakın inşallah Allah herkese annelik duygusunu tattırır kucaklarımızı boş bırakmaz. Ümidini kaybetme ve mümkün olduğunca düşünmemeye çalış.
İnşallah tez zamanda sende görürsün troid önemli canım gebelerde de bakılıyo önemli ilk önce senin vücudun sağlıklı olsun ki bebeğin sana daha iyi tutunsun içini ferah tut çok düşünmemeye çalış Allahın izniyle herşey olur yeter ki ol desin ama kaderde yoksa hiç bir sorun yokken bile olmaz herşeyin hayırlısıCanım ya sağol düşüncelerin için amin Allah isteyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına al büyüt inşallahben 2 yil kadar evliyim evliliğimin başından beri adet düzensizliğim vardı bazen senin gibi iki ayı bile buluyodu. Hsgye kadar yaptırdım bi sorunum çıkmadı en son doktorum dahiliyeye git dedi. O günden sonra kadın doğuma gitmedim bi daha. Troid hormonum çok yüksekmiş ilaç tedavisine başladım bütün şikâyetlerim beş altı aydır bitti her ay düzenli olarakta adet görüyorum. Ama bu ay böyle olunca ne bileyim bi ümit bekliyorum öyle bekledikçe acaba diyorum yine mi troid sorunu ilaçların yan etkisi mi yine mi yükseldi falan sorular kafamın içinde sürekli cuma randevum var o zamana kadar böyle düşünüp dururum artık 0.1 görmeden rahatlamycm galiba of
Canım ben test yaptım hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim canım benimAay çok çok sevindim canım ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin inşallah
Amin canimİnşallah tez zamanda sende görürsün troid önemli canım gebelerde de bakılıyo önemli ilk önce senin vücudun sağlıklı olsun ki bebeğin sana daha iyi tutunsun içini ferah tut çok düşünmemeye çalış Allahın izniyle herşey olur yeter ki ol desin ama kaderde yoksa hiç bir sorun yokken bile olmaz herşeyin hayırlısı
Şu an nasılsın peki belirtilerin devam mı sorayim hemenAllah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim canım benim❤
Tamam canim haber verirsinCuma randevum var canım bekliyorum bakalım inşallahRabbim sana da bana da bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Ayyy nasil sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmm gozun aydin :))))Canım ben test yaptım hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim canım benim❤
Canım benim çok teşekkür ederim em kısa zamanda güzel haberler alırız umarım senden deAay çok çok sevindim canım ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin inşallah
Canım hayırlı olsun, kaç gün gecikmede sonucunu pozitif gördün ve yumurtlaman ne zamandı?Canım benim çok teşekkür ederim em kısa zamanda güzel haberler alırız umarım senden de❤
Canım ben 5 şubatta adet gördüm en son 27 veya 28 yumurtlama olarak gözüküyo takvimimde ama ben 19 undan 28 e kadar değerlendirmeye çalıştım kalbini ferah tut cunku bende adet günüm gelmeden iki gün önce test yaptım negatifti ama sonra 1 haftayı gecik bi gecikmem oldu buradaki arkadaşlara sordum herkes tekrarlamami söyledi benim iştahsızlık ağzımın hiç tadı yoktu halsizlik ve bel agrım oldu en çok bence sen de biraz bekle ve adet hala olmuyorsan tekrarlaCanım hayırlı olsun, kaç gün gecikmede sonucunu pozitif gördün ve yumurtlaman ne zamandı?
Benim yumurtlamam adetin 18.günüydü yani 5 Mart..
18 Mart yani dün adet olmam gerekiyordu, olmadım. Normalde adet gelmeden bel ve aşırı karın ağrılarım olurdu. Hiçbiri yok şuanda. Test de yaptım, negatif. Acaba pozitife döner mi diye meraktayım. Ama adet günü negatif çıktığı için de umudum kırıldı
Ya iştah da sıkıntı yok ama sanki beni dövmüşler böyle yerimden kalkamıyorum çoğu zaman. Sanki bacaklarım çok uzun mesafeler yürümüş gibi yorgun. İnşallah Güzel haberler alırım ben de dua et.Canım ben 5 şubatta adet gördüm en son 27 veya 28 yumurtlama olarak gözüküyo takvimimde ama ben 19 undan 28 e kadar değerlendirmeye çalıştım kalbini ferah tut cunku bende adet günüm gelmeden iki gün önce test yaptım negatifti ama sonra 1 haftayı gecik bi gecikmem oldu buradaki arkadaşlara sordum herkes tekrarlamami söyledi benim iştahsızlık ağzımın hiç tadı yoktu halsizlik ve bel agrım oldu en çok bence sen de biraz bekle ve adet hala olmuyorsan tekrarla
Insallah canım güzel haberler alirsin yakında testini mutlaka tekrarla böyle hissediyorsan bi kaç bekledikten sonraYa iştah da sıkıntı yok ama sanki beni dövmüşler böyle yerimden kalkamıyorum çoğu zaman. Sanki bacaklarım çok uzun mesafeler yürümüş gibi yorgun. İnşallah Güzel haberler alırım ben de dua et.
Canım bugün kan verdim maalesef bu ay da yok inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberler veririz birbirimizeTamam canim haber verirsin❤
Canım su gibi akıntı var ya, adet oldum sanıyorum. Gidip bakıyorum yok, akıntı var. Sende var mıydıInsallah canım güzel haberler alirsin yakında testini mutlaka tekrarla böyle hissediyorsan bi kaç bekledikten sonra
Bende devamlı adet olacakmışım gibi geliyodu sürekli kontrol ediyodum ama fazla bi akintim olmadı benim canımCanım su gibi akıntı var ya, adet oldum sanıyorum. Gidip bakıyorum yok, akıntı var. Sende var mıydı
Test yaptım az önce, 10 dk geçti negatif. Artık hiç umudum kalmadı, bu ayı pas geçiyorum. Heralde normal bir gecikme var şuanda.Bende devamlı adet olacakmışım gibi geliyodu sürekli kontrol ediyodum ama fazla bi akintim olmadı benim canım
Aslında daha hamile olma fikrine alışamadım sanırım canımŞu an nasılsın peki belirtilerin devam mı sorayim hemen
En kısa zamanda nasip eder inşallah allah sanada umudunu sakin yitirme ❤❤Test yaptım az önce, 10 dk geçti negatif. Artık hiç umudum kalmadı, bu ayı pas geçiyorum. Heralde normal bir gecikme var şuanda.
Ya bende aşırı bel ağrısı var sanki halı yıkamışım gibi belimi doğrultamıyorum geriye doğru esneme hareketi yapınca inanılmaz ağrıyor. Bu da bir belirti olabilir mi yoksa başka problem mi var? Bunu yaşayan oldu muEn kısa zamanda nasip eder inşallah allah sanada umudunu sakin yitirme ❤❤
Bende de bel ağrısı olmuştu canım kaç gün gecikti adetinYa bende aşırı bel ağrısı var sanki halı yıkamışım gibi belimi doğrultamıyorum geriye doğru esneme hareketi yapınca inanılmaz ağrıyor. Bu da bir belirti olabilir mi yoksa başka problem mi var? Bunu yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?