Hamile olabilir miyim?

Bende de bel ağrısı olmuştu canım kaç gün gecikti adetin
Bu ağrı regl ağrısı gibi değil de daha çok aşırı zorlama sonucu olan ağrı gibi seninde mi bu şekilde olmuştu? Yürürken ve belimi geriye doğru eğerken ağrıyor. Daha regl geçmedi ovülasyonu değerlendirdik 10 günüm var

Bu ağrı regl ağrısı gibi değil de daha çok aşırı zorlama sonucu olan ağrı gibi seninde mi bu şekilde olmuştu? Yürürken ve belimi geriye doğru eğerken ağrıyor. Daha regl geçmedi ovülasyonu değerlendirdik 10 günüm var
Canım benim hiç halim yoktu belim incinmis gibi ağrıyordu kolumu kaldıracak halim yoktu öyle diyeyim iştahsızlık mide bulantısı vardi ben usuttugumu düşündüm hatta

Kızlar merhabalar , size danışmak istedim , geçen ay adetim 9 marttı bu ay 5 nisanda adet olmam lazım adetime daha 3 gün var ama dünden beri sol kasığımın hafiften üst kısmında batma gibi bir sızlama , kramp tarzı ağrı var, ara ara oluyordu dün bugün biraz daha şiddetli ve uzun süreli oldu . Adet dönemime yakım bel ağrım olur bel ağrım oluyor ama 1 saat kadar olup geri geçiyor , sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Merhaba kızlar benim adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama sonradan pozitif çıkma ihtimali var mı? 1 yıl önce doğum yaptım ama sonrasında düzebliydi hep adetim ilk defa bu kadar gecikiyor ve biraz da bel ağrım var. Sizce tekrarlamalı mıyım ya da ne zaman tekrarlamalıyım testi?

Back