- 12 Mart 2021
- 65
- 27
- 3
- Konu Sahibi Seker hamuru9
Ay inşallah canım cuma randevum var bakalım umarım farkeder bu sefer![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ben üstüme alındım1hafta önceki sonucla kesinlikle fark eder, tekrarlayin sonucu![]()
En son 5 şubat adet başlangıcım var canım çok korkuyorum bi heyecan kapladı içimi daha adet olmadım ınternetten hesaplandığımda 1 haftalik gecikmem var olabilir mi sence 1 hafta önce yapmıştım yoktu bisey teste attım hemen bakmadım hayali çizgi var mi falan diye beklemedim de moralim bozuldu diye1hafta önceki sonucla kesinlikle fark eder, tekrarlayin sonucu![]()
Tabii ki olabilir, kesinlikle tekrarlamalisin, cok gecmis üstündenEn son 5 şubat adet başlangıcım var canım çok korkuyorum bi heyecan kapladı içimi daha adet olmadım ınternetten hesaplandığımda 1 haftalik gecikmem var olabilir mi sence 1 hafta önce yapmıştım yoktu bisey teste attım hemen bakmadım hayali çizgi var mi falan diye beklemedim de moralim bozuldu diye
Canımım şimdi baktım son adet başlangıcım 5 subaymışInsallah canim haberleseliimm❤
Tabii ki olabilir, kesinlikle tekrarlamalisin, cok gecmis üstünden![]()
Kafadan silince oluyormus zaten hadi insallah canmInşallah canım hayırlısı çok fazlada umutlanmak istemiyorum
Kafadan silince oluyormus zaten hadi insallah canm
Insallah en kısa zamanda nasip olur canım ben daha olmadımBen adet olduminsallah siz guzel haberler verirsiniz kizlar
❤
Amin canim :)) ayyyy hadi insallahhhInsallah en kısa zamanda nasip olur canım ben daha olmadım![]()
Inşallah diğer aya olur canım ümitsizliğe kapılmaBen adet olduminsallah siz guzel haberler verirsiniz kizlar
❤
Canimm insallahInşallah diğer aya olur canım ümitsizliğe kapılmabende henüz olmadım
![]()
Bi hafta oldu tam içimdeki ümit yerini korkuya bırakıyo gibi. Hamile değilsem başka bi sorun varsa gecikmemin sebebini başka şeylere bağlıyorum of çok karışığımCanimm insallahkac gun gecikti
Hayir kotu dusunmee . Test yapsan kan versen canmBi hafta oldu tam içimdeki ümit yerini korkuya bırakıyo gibi. Hamile değilsem başka bi sorun varsa gecikmemin sebebini başka şeylere bağlıyorum of çok karışığım![]()
Cuma randevum var canım bekliyorum bakalım inşallahHayir kotu dusunmee . Test yapsan kan versen canm
Canım ben test yaptım hamileyimCanimm insallahkac gun gecikti
Aay çok çok sevindim canım ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin inşallahCanım ben test yaptım hamileyim![]()
Canım merhaba ben bundan 4 ay önce adet gecikmesiyle hastaneye gittim tam olarak 2 ay adet olmadım. Sonra doktor pko olduğunu söyledi ilaçlar verdi ve 3 ay boyunca doğum kontrol hapı gibi kullandım her gün hem korudu hem tedavi etti doktor dedi ki bana bunu çözemezsek hamile kalamazsın. Sonra 3 ay geçti ilaçlarım bitti ben adet oldum ve bitti sonra şubatın 4ünde adet olmam lazımdı ama olmadım bende ilaç iyi gelmedi ya da düzelmedi hastalık diye düşündüm. Doktora kontrole gittim ve bir baktık ki 4 haftalık hamileyim ben çok düşünüyordum her ay 1 günlük gecikmede bile aklıma hamilelik gelirdi ama bu ay inan gecikmem oldu ama aklıma hamile olabileceğim bile gelmedi düşünmeyi bıraktığım zaman hamile kaldım stres yapma sakın inşallah Allah herkese annelik duygusunu tattırır kucaklarımızı boş bırakmaz. Ümidini kaybetme ve mümkün olduğunca düşünmemeye çalış.Merhaba arkadaşlar bi konuda danışmak istiyorum size. Adetim 6 gün kadar gecikti. Evde test yaptım negatifti. Daha önce negatif olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Gecikmenin ilk 2 3 günü çok ağrım oldu şu an sadece sabahlari karın bölgemde ufaktan ağrılar oluyo. Akıntım da var biraz acaba hamile olabilir miyim? Çok istiyorum da olmasını.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤