Hamile olabilir miyim?

Heran adet olacakmış gibi hissediyorum ama sadece belim ağrıyo ne göğüs hassasiyeti ne bi ödemvar bakalım olucak miyim adet beklemedeyim 4 günlük gecikmem var
Gogus hassasiyetim cok oldu benim suan azaldi gecikmenin 3. Gunu benimde. Adete 1 gun kala falan test yapmistim negatifti cok zor boylede

Ya öyle mi bak iyice umutlandım 🙈😁 peki bi rahatsızlığın var mıydı gebelikten önce gebelik için engel bi durumun. Kusura bakma bi hamiş buldum soru yağmuruna tutuyorum senide 😁
Aaa canim ne kusuru. Bende hamile kalmadan önce herkese herseyi sorardım. Ben vajinusmus hastayım 😔 yeni yeni yenmeye başlıyordum penisin sadece ucu giriyordu ufacık kısmı yani o şekilde gebe kaldım. O yüzden pek gebelik beklemiyordum. Ama adetim geciktikce umutlandım. Doktor bana geç dollenmis o yüzden testte belli olmamış dedi

Gogus hassasiyetim cok oldu benim suan azaldi gecikmenin 3. Gunu benimde. Adete 1 gun kala falan test yapmistim negatifti cok zor boylede
Bende 1 hafta önce test yapmıştım negatifti normalde ödem olurdu vücudum göğüsler şişer hassasiyet oluşurdu bu ay yok sadece karin ağrısı bel ağrısı var bakalım 🥺

Aaa canim ne kusuru. Bende hamile kalmadan önce herkese herseyi sorardım. Ben vajinusmus hastayım 😔 yeni yeni yenmeye başlıyordum penisin sadece ucu giriyordu ufacık kısmı yani o şekilde gebe kaldım. O yüzden pek gebelik beklemiyordum. Ama adetim geciktikce umutlandım. Doktor bana geç dollenmis o yüzden testte belli olmamış dedi
Anladım canım çok şükür olmuşsun bak Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah 😍

Kızlar size bisey danışmak istiyorum geçen şubat ayının 9 unda veya 10 onunda adet olmuştum (telefonumdaki takvimim silindi) bu ay daha adet olmadım bi hafta önce test yaptım ama negatifti sizce tekrarlamalıyım mi hamile olabilir miyim en az 3 -4gun gecikmem var bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum ama istiyorum da
1hafta önceki sonucla kesinlikle fark eder, tekrarlayin sonucu🥰

Back