Hamile olabilir miyim?

Heran adet olacakmış gibi hissediyorum ama sadece belim ağrıyo ne göğüs hassasiyeti ne bi ödemvar bakalım olucak miyim adet beklemedeyim 4 günlük gecikmem var
Gogus hassasiyetim cok oldu benim suan azaldi gecikmenin 3. Gunu benimde. Adete 1 gun kala falan test yapmistim negatifti cok zor boylede

Ya öyle mi bak iyice umutlandım peki bi rahatsızlığın var mıydı gebelikten önce gebelik için engel bi durumun. Kusura bakma bi hamiş buldum soru yağmuruna tutuyorum senide
Aaa canim ne kusuru. Bende hamile kalmadan önce herkese herseyi sorardım. Ben vajinusmus hastayım yeni yeni yenmeye başlıyordum penisin sadece ucu giriyordu ufacık kısmı yani o şekilde gebe kaldım. O yüzden pek gebelik beklemiyordum. Ama adetim geciktikce umutlandım. Doktor bana geç dollenmis o yüzden testte belli olmamış dedi

Gogus hassasiyetim cok oldu benim suan azaldi gecikmenin 3. Gunu benimde. Adete 1 gun kala falan test yapmistim negatifti cok zor boylede
Bende 1 hafta önce test yapmıştım negatifti normalde ödem olurdu vücudum göğüsler şişer hassasiyet oluşurdu bu ay yok sadece karin ağrısı bel ağrısı var bakalım

Anladım canım çok şükür olmuşsun bak Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah

1hafta önceki sonucla kesinlikle fark eder, tekrarlayin sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…