- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Seker hamuru9
-
Benimde bel agrim var tedirginimBende aynı durumdayım bel agrım var çok adet belirtisidir diye umutlanamiyorum
Amin canım çok çok aminAmin canım Rabbim hepimize o mutlulugu yasatsin burda paylasalim birbirimizle
Yok bence olması şart değil. Bende olmadi çünküCanım ya bide yerleşme kanaması oluyomuş galiba sende de oldu mu olmasi şart mı ki bunun
Yaa yapsana bi test daha ya da kan ver valla merak ettim inşallah olursunHatta ovulasyon yaptim gebe kalinca koyu cikiyor yazmislardi benim silik cikti
Heran adet olacakmış gibi hissediyorum ama sadece belim ağrıyo ne göğüs hassasiyeti ne bi ödemvar bakalım olucak miyim adet beklemedeyim 4 günlük gecikmem varBenimde bel agrim var tedirginim
Kiz ovulasyon testi silik ciktiiiYaa yapsana bi test daha ya da kan ver valla merak ettim inşallah olursun
Gogus hassasiyetim cok oldu benim suan azaldi gecikmenin 3. Gunu benimde. Adete 1 gun kala falan test yapmistim negatifti cok zor boyledeHeran adet olacakmış gibi hissediyorum ama sadece belim ağrıyo ne göğüs hassasiyeti ne bi ödemvar bakalım olucak miyim adet beklemedeyim 4 günlük gecikmem var
Ya öyle mi bak iyice umutlandımYok bence olması şart değil. Bende olmadi çünkü
Of ya ben belirsiz gibi sandım ondanKiz ovulasyon testi silik ciktiii
Hahaha bende bendeOf ya ben belirsiz gibi sandım ondanumutlanmak yer arıyorum ❤
Aaa canim ne kusuru. Bende hamile kalmadan önce herkese herseyi sorardım. Ben vajinusmus hastayımYa öyle mi bak iyice umutlandımpeki bi rahatsızlığın var mıydı gebelikten önce gebelik için engel bi durumun. Kusura bakma bi hamiş buldum soru yağmuruna tutuyorum senide
Bende 1 hafta önce test yapmıştım negatifti normalde ödem olurdu vücudum göğüsler şişer hassasiyet oluşurdu bu ay yok sadece karin ağrısı bel ağrısı var bakalımGogus hassasiyetim cok oldu benim suan azaldi gecikmenin 3. Gunu benimde. Adete 1 gun kala falan test yapmistim negatifti cok zor boylede
Inşallah bu ay öyle oluruz hastaneye uçmak istiyorum artık güzel haberlerleHahaha bende bendesilik gorsem ucarak giderim hastaneye o derece
Hadi insallah guzel haberler verelim birbirimizeBende 1 hafta önce test yapmıştım negatifti normalde ödem olurdu vücudum göğüsler şişer hassasiyet oluşurdu bu ay yok sadece karin ağrısı bel ağrısı var bakalım
Insallah canim haberleseliimmInşallah bu ay öyle oluruz hastaneye uçmak istiyorum artık güzel haberlerle
Anladım canım çok şükür olmuşsun bak Allah kucağına almayı da nasip eder inşallahAaa canim ne kusuru. Bende hamile kalmadan önce herkese herseyi sorardım. Ben vajinusmus hastayımyeni yeni yenmeye başlıyordum penisin sadece ucu giriyordu ufacık kısmı yani o şekilde gebe kaldım. O yüzden pek gebelik beklemiyordum. Ama adetim geciktikce umutlandım. Doktor bana geç dollenmis o yüzden testte belli olmamış dedi
Amin canim inşallahAnladım canım çok şükür olmuşsun bak Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah
Ayy inşallah canımHadi insallah guzel haberler verelim birbirimize❤
1hafta önceki sonucla kesinlikle fark eder, tekrarlayin sonucuKızlar size bisey danışmak istiyorum geçen şubat ayının 9 unda veya 10 onunda adet olmuştum (telefonumdaki takvimim silindi) bu ay daha adet olmadım bi hafta önce test yaptım ama negatifti sizce tekrarlamalıyım mi hamile olabilir miyim en az 3 -4gun gecikmem var bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum ama istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?