Hamile olabilir miyim?

geç döllenme olabilir erken gebelik testleri var cuma gün kan testi yaptıracakmışsın zaten ama bekleyemiyorum diyosan eczaneden erken gebelik testi al, gönlüne göre olur inşallah

Canim bende 6 gün gecikmeli evde test yaptım negatifti. 10. Gün tekrar yaptım cok silik pozitifti. 11. Gün kan testi yapıp öğrenmiştim

geç döllenme olabilir erken gebelik testleri var cuma gün kan testi yaptıracakmışsın zaten ama bekleyemiyorum diyosan eczaneden erken gebelik testi al, gönlüne göre olur inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kimseyi aratmasin bi kaç gün daha bu umutla yaşayayım bari

Bel agrım mide bulantısı iştahsızlık var bende canım umutlandırdı istemiyorum kendimi bende 2 yillik evliyim eşimle istiyoruz bakalım nasip olucak mi (bu arada sen hamileymişsin gibi içime doğdu canım inşallah allah gönlüne göre verir )

Inşallah canım ya böyle şeyleri görünce de umutlanıyorum valla yalan değil belirtilerin nasıldı peki çok belirgin miydi
Benim adet belirtim bile yoktu yani göğüs bel ağrısı gibi. Sadece kasiklarimda batma oluyordu özellikle sağ kasigimda. Yani adet ağrısından farklı biseydi.

Canım benim ya amin inşallah beraber yaşayalım o duyguyu belirtileri regl gibi de olunca bi korku oluyo valla Allahım nasip etsin bizede inşallah ❤

Senin kaç gün gecikti canım nasıl belirtilerin var belirsizlik çok zor valla ya of
Aynen bende öyleyim şuan 1adet günüm gelmeden 2 gün önce yaptım negatifti ama gecikti adetim 4-5gun kadar adeti bekliyorum korkuyorum bi yandan da adet olucam diye

Canım benim ya amin inşallah beraber yaşayalım o duyguyu belirtileri regl gibi de olunca bi korku oluyo valla Allahım nasip etsin bizede inşallah ❤
Adet olursak haber verelim yada gebelik testi sonucumu yazarım buraya bikac gün daha bekleyeceğim olmazsam test yapacağım bakalım

Aynen bende öyleyim şuan 1adet günüm gelmeden 2 gün önce yaptım negatifti ama gecikti adetim 4-5gun kadar adeti bekliyorum korkuyorum bi yandan da adet olucam diye
Sen erken yapmışsın canım ya gecikmişsin de bak bence yap yine güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Canım Benim ya seni çok iyi anlıyorum yalnız değilmişim hepimiz aynı durumdayız nasip işte bu işlerde umut her zaman var Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ah cesaretim olsa esimde uzuluyor soyleyemiyorum yarin da olmazsam test alirim agrim var diye cok da umutlanamiyorum ama bi yanim da her zaman ki gbi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…