- 12 Kasım 2020
- 12
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Buseeozturk
-
Normalde biraz daha belirgin fotoğrafta daha az çıkmışkuzum testinin fotoğrafı var mı
ılac bıttıkten 10 gun sonra oluyosun genelde ayın kacında basladın kullanmaya kac gun once bıttı boyle yazarsan hesaplar daha net olur ıstersen testını yenıden 2 3 damla damlatarak yap tekrar bı dene yarın sabah ılk ıdrarla. sararmasın cok damlatma da. bu mumkun . hamıle kalınabılıyo tabıkıNormalde biraz daha belirgin fotoğrafta daha az çıkmış
Gayet belirgin bence hamilesinizNormalde biraz daha belirgin fotoğrafta daha az çıkmış
Şüphelendiğim için ilacı kullanmayı bıraktım ve test yaptım böyle çıktıılac bıttıkten 10 gun sonra oluyosun genelde ayın kacında basladın kullanmaya kac gun once bıttı boyle yazarsan hesaplar daha net olur ıstersen testını yenıden 2 3 damla damlatarak yap tekrar bı dene yarın sabah ılk ıdrarla. sararmasın cok damlatma da. bu mumkun . hamıle kalınabılıyo tabıkı
Teşekkür ederim öyle yapıcam☺Hamile olabilirsin, testi yarın sabah yenile sonra kan ver. Hayırlısı olsun
Yaa inşallah☺Gayet belirgin bence hamilesiniz
ılacı yeterınce kullanmadıgında zatenpek etkısı olmaz da rabbım hayrlı olanı versın :)) hepımz mutlu haber pesınde kosuyoruz ısterım + olmasını ^^Şüphelendiğim için ilacı kullanmayı bıraktım ve test yaptım böyle çıktı
canım benimde aynı böyle silik çıktı cuma günü kan vericem inşallah hamileyizdirNormalde biraz daha belirgin fotoğrafta daha az çıkmış
buda benimki adetime 3 gün kala yaptımNormalde biraz daha belirgin fotoğrafta daha az çıkmış
Amin hapimize hayırlısını versin :)ılacı yeterınce kullanmadıgında zatenpek etkısı olmaz da rabbım hayrlı olanı versın :)) hepımz mutlu haber pesınde kosuyoruz ısterım + olmasını ^^
Var gibi sizin debuda benimki adetime 3 gün kala yaptım
İnşallah öyledir güzel haberler alıncanım benimde aynı böyle silik çıktı cuma günü kan vericem inşallah hamileyizdir
evet canım 1 haftaya belli oluruzVar gibi sizin de
Öyle yapayım o zamanilacı kesmeniz iyi olmuş evinizde test varsa yarın ilk idrarla tekrar deneyin ve sonuç hyine böyle çıkarsa kan verin mutlaka
İnşallah :)evet canım 1 haftaya belli oluruz
Aynı şeyi bende yaşıyorum ve kan tahlillerim negatifŞüphelendiğim için ilacı kullanmayı bıraktım ve test yaptım böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?