• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

arkadaşlar merhaba bende aralığın 4jnde tarlusal kullanmaya başladım ve bitirdim ama 17 sine kadar adet gelmeyince test yaptım ve pozitif cikti kan değerim 222 ydi henuz tekrar gitmedim doktora sizler ne durumdasiniz ilac etki eder mi dusuk yapar mi diye cok korkuyorum aranızda bu sekilde yasayan var mi

arkadaşlar merhaba bende aralığın 4jnde tarlusal kullanmaya başladım ve bitirdim ama 17 sine kadar adet gelmeyince test yaptım ve pozitif cikti kan değerim 222 ydi henuz tekrar gitmedim doktora sizler ne durumdasiniz ilac etki eder mi dusuk yapar mi diye cok korkuyorum aranızda bu sekilde yasayan var mi
Çok endişelendim sizin için..doktora sorsanız ya bunu

Ya bende aynı durumdayım kızlar sonıçlarınız ne oldu ama ben ilacı kullandm ve bitirdim
Canım ilacı doktora danışarak mı aldın yoksa kendin mi kullanmaya başladın bende 3 aydır adet göremiyorum testler negatifti uzun zamandır da test yapmadım çıkmıyor diye

Canım ilacı doktora danışarak mı aldın yoksa kendin mi kullanmaya başladın bende 3 aydır adet göremiyorum testler negatifti uzun zamandır da test yapmadım çıkmıyor diye
Bu ay tup bebek yapacaktik gece ay görüşmem var di adet olmazsam adet gününde test yapip kullanabileceğimi söyledi Dr tedaviye başlayabilmek icin öylede yaptim ama galiba ilaci kullanirken hamile kaldim sanirim

Back
X