- 16 Şubat 2019
- 782
- 244
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Kızlar az önce test yaptım çok silik çizgi çıktı bundan iki gün öncede vardı kan verdim negatif çıktı bugün tekrar böyle çıktı neden olabilir acaba güvenilir mi bu marka anlayamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde gördünüz mü acaba çizgiyi yoksa sadece ben mi görüyorum acaba sizce varmı çizgiAwox guvenılır bır marka ıkı gun sonra tekrarlayın yalancı cizgi cıkartmıyor bu marka
Çizgi var gibi awox güvenilir diye biliyorum bence yeni olduğu için olmuş olabilir bende yurt dışında yaşıyorum testlerim silikti dijital gebelik testi yaptım 3 defa negatifti tam adetim 7.gunu pozitifi gördüm kanla eş değer dediler adetiniz ne zaman adetiniz geçtikten sonra bence kan verin dün burda birinde gördüm ayın 7 Mart'ta kan veriyor negatif 10 Mart'ta tekrar kan vermiş pozitifti beklemekte fayda varKızlar az önce test yaptım çok silik çizgi çıktı bundan iki gün öncede vardı kan verdim negatif çıktı bugün tekrar böyle çıktı neden olabilir acaba güvenilir mi bu marka anlayamadim
Adetim geçti aslında ama işte kanda çıkmayınca tuhaf oldum sizinde mi önce kanda çıkmadı bu test güvenilir mi acaba onu bilemedim hamile misiniz şuan pekiÇizgi var gibi awox güvenilir diye biliyorum bence yeni olduğu için olmuş olabilir bende yurt dışında yaşıyorum testlerim silikti dijital gebelik testi yaptım 3 defa negatifti tam adetim 7.gunu pozitifi gördüm kanla eş değer dediler adetiniz ne zaman adetiniz geçtikten sonra bence kan verin dün burda birinde gördüm ayın 7 Mart'ta kan veriyor negatif 10 Mart'ta tekrar kan vermiş pozitifti beklemekte fayda var
Hamileydim düşük yaptım maalesef 9 Şubat'ta kanamam oldu bı andaAdetim geçti aslında ama işte kanda çıkmayınca tuhaf oldum sizinde mi önce kanda çıkmadı bu test güvenilir mi acaba onu bilemedim hamile misiniz şuan peki
Kaç gün geçti belkide geç yumurtlamis olabilirsiniz pcos falan varmı bazen geç yumurtlama olunca testlerde cikmiyorAdetim geçti aslında ama işte kanda çıkmayınca tuhaf oldum sizinde mi önce kanda çıkmadı bu test güvenilir mi acaba onu bilemedim hamile misiniz şuan peki
Evet vardı canım doktor öyle demişti bazen iki ay bile adet olmadığım oluyor üç gün geçti canım ama işte günümü tam bilmiyorum sürekli değişiyorKaç gün geçti belkide geç yumurtlamis olabilirsiniz pcos falan varmı bazen geç yumurtlama olunca testlerde cikmiyor
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun tekrardan hamile kalırsınız İsallahHamileydim düşük yaptım maalesef 9 Şubat'ta kanamam oldu bı anda
Evet silik varSizde gördünüz mü acaba çizgiyi yoksa sadece ben mi görüyorum acaba sizce varmı çizgi
YaEvet silik var
Sizce gebelik varmı acaba bu test yanılıyor olabilir miEvet silik var
Sizce gebelik varmı mi bu test yanılıyor olabilir miEvet silik var
Predictor yalancı çizgi çıkarıyor mu acabaAwox guvenılır bır marka ıkı gun sonra tekrarlayın yalancı cizgi cıkartmıyor bu marka
İşte ondan dolayı geç yumurtlama olmuş olabilir inşallah hamilesindirEvet vardı canım doktor öyle demişti bazen iki ay bile adet olmadığım oluyor üç gün geçti canım ama işte günümü tam bilmiyorum sürekli değişiyor
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok üzüldüm çok geçmiş olsun tekrardan hamile kalırsınız İsallah
Çok teşekkürler isallah sende hamile kalırsın canım Allah isteyen herkese versinİşte ondan dolayı geç yumurtlama olmuş olabilir inşallah hamilesindir