• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim

aysekurt5885

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2
1
1
27
18 yaşındayım erkek arkadaşımla bundan 20 gün öncesinde sürtünme yoluyla ilişki yaşadık benim üzerimde kilot ve tayt vardı erkek arkadaşımın üzerinde boxer vardı ama erkek arkadaşımda boşalma olmadı ve benim bir haftadır hiç olmayan kahverengi akıntım var onun dışında mide bulantım var canım hiç bir şey yemek içmek istemiyor zevk suyuyla iç çamaşırlar varken hamile kalmam mümkün mü? hadi mide bulantım falan stresten olsunda kahverengi akıntı neyin nesi kafayı yemek üzereyim arkadaşlar

R Rainbow3461 kuzum bizde mi anormallik var yoksa ?🙄 eşimizle gerçek ilişki yaşıyoruz hemde hergun nerdeyse bebeğimiz olsun diye bizim olmuyor bunlar bak buna tayt varken olacakmış 🤣 bu kız bu şekilde hamile kalırsa ben artık hamile kalmak istemicem vazgeçecem yapmicam çocuk 😁 adaletsizlik bu hahahah😂😂😂😂

R Rainbow3461 kuzum bizde mi anormallik var yoksa ?🙄 eşimizle gerçek ilişki yaşıyoruz hemde hergun nerdeyse bebeğimiz olsun diye bizim olmuyor bunlar bak buna tayt varken olacakmış 🤣 bu kız bu şekilde hamile kalırsa ben artık hamile kalmak istemicem vazgeçecem yapmicam çocuk 😁 adaletsizlik bu hahahah😂😂😂😂
Ay bunlar bi bitmedi ya :D kizim 18 yasindasin ne isin var böyle taraklarda evlende kocanla olsun bu korkuları boşunada yasama canim tamami :D
Biz aylardır ugrasioz kalalım die olmadıysa sen bole hiç kalamazsın korkma :D
ALLAHIM yarabbim sennakil fikir ver ya doğru yola getir 🤲

Taytın var mı gülüm 🌹 ben bu ay tayt kullanmadım şimdi reglim. 🤦🏻‍♀️

Ay bunlar bi bitmedi ya :D kizim 18 yasindasin ne isin var böyle taraklarda evlende kocanla olsun bu korkuları boşunada yasama canim tamami :D
Biz aylardır ugrasioz kalalım die olmadıysa sen bole hiç kalamazsın korkma :D
ALLAHIM yarabbim sennakil fikir ver ya doğru yola getir 🤲
Hayır herseyi gec yarin eşine yalan soylicek kimse bana dokunmadı felan diye gıcık oluyorum böylelerine. Tek erkek dokunmalı bir kadına o da eşi olmalı ya. Ahlaksız bunlar valla

Hayır herseyi gec yarin eşine yalan soylicek kimse bana dokunmadı felan diye gıcık oluyorum böylelerine. Tek erkek dokunmalı bir kadına o da eşi olmalı ya. Ahlaksız bunlar valla
Kuzum devir o devir oldu artık ne erkekler namuslu ne kızlarda bisi kaldi çoğu artık takmıyor bile böyle şeyleri o eskidende kuzum boswer boşuna elini yorma ban yicez şimdi:D
Ahir zaman ahir Rabbim acısın bizlere bağışlasın

He valla iyiki hatırlattın ben daha yagdirirdim yoksa buna 😁😁
Kuzum devir o devir oldu artık ne erkekler namuslu ne kızlarda bisi kaldi çoğu artık takmıyor bile böyle şeyleri o eskidende kuzum boswer boşuna elini yorma ban yicez şimdi:D
Ahir zaman ahir Rabbim acısın bizlere bağışlasın

Benim eski bir arkadaşım bekaretini kaybetmemek için anal yapmisti. 🙊
Bekareti duruyor ama namus gitti haya gitti arlanma gitti hem zinadan hemde arkadan yaptığı için daha büyük günaha girdi Allah hidayet versin böylelerine beddua deil dua etmek lazım

Back