Hamile olabilir miyim

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Lütfen konum taşınmasın. Burda daha çok yorum alabilirim. Adetim 3 gün gecikti. Kahverengi lekelenme oluyor. Başlarda önemsemedim netten bakayım dedim hamilelik belirtisi olabilir diyor. Başka hiçbir belirti yok. Yarın test yapıcam fakat suan uyuyamadım stresten. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk. Hiç hazır değilim şuan

Benim her adet öncesi kahverengi lekelenme olur. Hatta bu adetin başlayacağını gösterir. Bu hemen hemen her kadında olur diye biliyorum sizde ilk kez mi oluyor ?

Benim her adet öncesi kahverengi lekelenme olur. Hatta bu adetin başlayacağını gösterir. Bu hemen hemen her kadında olur diye biliyorum sizde ilk kez mi oluyor ?
2 gün önce oldu bende adet olacağım sandım. Dün yoktu bugün yine olmuş. Adet olacağım zaman olmazdı hiç

Eşim eminim diyor dikkatli olduğuna bilemedim ya bulantı falan hiçbir şey yok ki
Yani ayrıntısına girmeyeyim de konunun gercekten şuan hazır değilsen ve hamilelik yoksa başka yöntemlerle korunmalısın. Bulantı hemen olmayabilir hatta hiç bulantı yaşamayacak da olabilirsin,her hamilelikte bulantı olmuyor zaten. Hakkında hayırlısı olsun.

Başka yöntemlerde denedik hep ama olumsuz etki yaptı bende. Teşekkür ederim

Geri çekilmeyle korunulmaz, bu ülkede koskoca bir Meryem Uzerli vakası oldu hala geri çekilmeyle korunduğunu sananların cesaretine hayran kalıyorum. Açıkça anlatmak gerekiyor sanırım zira hala "Ben korunurken dikkatliydim" diyen erkekler var. Kusura bakmayın açık açık yazacağım. Yani erkeklerin en büyük yanılgısı bu anlamda sperm hücrelerinin yalnızca semen ile atıldığı. Cinsel birleşme anından boşalma anına kadar vücut, spermin geçeceği kanalları temizlemek, spermleri canlı bir şekilde rahme göndermek için bir çeşit seminal sıvı ile yıkar. Boşalma öncesi penisten gelen sarımsı sıvıdır bu ve içerisinde tahmininizden çok daha fazla sperm hücresi vardır. Yani erkek "İçine boşalmadım nasıl olsa bir şey olmaz" derken spermler rahim ağzını çoktan geçip yumurtaya doğru yol alıyor olabilir.

O yüzden olamaz diyemiyorum yani, dilerim hamile değilsinizdir. Değilseniz de artık ders olsun, bir daha bu yöntemi tercih etmeyin.

Diğer tüm yöntemler bende alerji yaptı. İlaç kullanamadım keza kondomda öyle. Teşekkür ederim
O zaman çok bebege hazir olun diyim şimdiden diyelim ki hamilesiniz ki hic hazir olmadığınız halde geri çekilme asla bir dogum kontrol yontemi olmadigi halde bebek dogdu sizin hamile kalma ihtimaliniz hemen var o zaman me yapıcaksıniz bende bunu merak ettim

meryem uzerli vakasini kacirdim mi valla hic bilgim yok ne oldu o da geri cekilmeyle hamile kalmis

6 aylık evliyim. 6 aydır bişey olmadı da bende güvendim ne bileyim

meryem uzerli vakasini kacirdim mi valla hic bilgim yok ne oldu o da geri cekilmeyle hamile kalmis

Aynen öyle. Röportajında açıklamıştı, bu yöntemle korunuyorduk daha doğrusu korunduğumuzu sanıyorduk diye. Sevgilisi çocuğu kabul etmedi falan bir sürü sıkıntısı olmuştu.

Teşekkür ederim. :)

Lateks alerjiniz varsa lateks olmayan kondom kullanın ya da en iyisi bir jinekologa gidin o sizi, size en uygun olan gerçek bir yöntem önersin.böyle büyük riskle yaşanmaz ki.hele ki evliliginiz de yolunda gitmeyen şeyler varsa uzun bir süre çocuk düsünmeyin.

6 aylık evliyim. 6 aydır bişey olmadı da bende güvendim ne bileyim
Olur mu hic az once Astoria cok guzel açıklamış asla bir korunma yontemi degil hazir degilim diyorsunuz anne olmaya ki yeni evlisiniz o zaman lütfen 3 aylik igne olur kondom olur kullanin cok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…