Hamile olabilir miyim

Aynen öyle. Röportajında açıklamıştı, bu yöntemle korunuyorduk daha doğrusu korunduğumuzu sanıyorduk diye. Sevgilisi çocuğu kabul etmedi falan bir sürü sıkıntısı olmuştu.
Avazim ciktigi kadar bagirasim geliyor bazen geri çekilme asla korunma yontemi degildir doye instagramda rayka kumru yu takip ediyorum kadin biliclendirmek icin toplumu kendini parcaliyor insallah ogreticek

Olur mu hic az once Astoria Astoria cok guzel açıklamış asla bir korunma yontemi degil hazir degilim diyorsunuz anne olmaya ki yeni evlisiniz o zaman lütfen 3 aylik igne olur kondom olur kullanin cok dikkat edin
Öğrendim bende şimdi. 3 aylık iğnelerin falan kısırlık yaptığını duymuştum kullananlardan. Yarın bi test yapıcam içim rahat etsin.

Avazim ciktigi kadar bagirasim geliyor bazen geri çekilme asla korunma yontemi degildir doye instagramda rayka kumru yu takip ediyorum kadin biliclendirmek icin toplumu kendini parcaliyor insallah ogreticek

Rayka Kumru şu an bu ülkeye bir beden büyük. Sosyoloji çıkışlı ama terapi yapmıyorum danışmanlık veriyorum diyor, sınırlarını bilmesi, fazlasını zorlamaması hoşuma gidiyor. Alanında bilgili de bir kadın.

Lütfen konum taşınmasın. Burda daha çok yorum alabilirim. Adetim 3 gün gecikti. Kahverengi lekelenme oluyor. Başlarda önemsemedim netten bakayım dedim hamilelik belirtisi olabilir diyor. Başka hiçbir belirti yok. Yarın test yapıcam fakat suan uyuyamadım stresten. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk. Hiç hazır değilim şuan :KK43:
Bence yoktur birşey içime doğdu. 😁
Ben de geri çekilme ile korundum. Dıger yöntemler bana da iyi gelmedi. Birkac kere gecikince stres yaptim ama hicbirsey olmadi. Bir kere korunmadim geri cekilmeyi biraktim hamile kaldim. Allah gönlünüze göre versin. Tabi hazır degilken zor ama ben de hazir degildim hemen olmaz sandm oldu. Tam alıştım düştü malesef.

Rayka Kumru şu an bu ülkeye bir beden büyük. Sosyoloji çıkışlı ama terapi yapmıyorum danışmanlık veriyorum diyor, sınırlarını bilmesi, fazlasını zorlamaması hoşuma gidiyor. Alanında bilgili de bir kadın.
Kesinlikle bir degil belki beş beden büyük ama ciddi şekilde uğraşıyor toplumu bilinclendirmek için inşallah zamanla daha bilinçli hale gelicez diye umuyorum ve evet gercekten ne isteğini cok iyi bilen ve sınırları guzel çeken akilli bir kadin

6 aylık evliyim. 6 aydır bişey olmadı da bende güvendim ne bileyim :KK43:

Stresden de olanilir kahverengi.. günü gecınce.. veya adet dönemi uzun sürünce stresden bu rengı alabılır.. yazınızdanda belli oluyorkı baya sıkıntı yapmıssınız kendımize biraz rahatlamaya calısın.. derın nefrs alıp verın rahatlayın..
İnsallah hersey dikedıgınız gibi olur
Saglıcakla kalın

Diğer tüm yöntemler bende alerji yaptı. İlaç kullanamadım keza kondomda öyle. Teşekkür ederim

Hangi şekilde alerji oldun? Neticede hapta, zaten vücüdda olan hormanlar olduğunu biliyorsun değilmi?

Ki geriye spiral ve iğne kaliyor. Cinsellik yaşayacaksan ve bebek istemiyorsan, korunman gerekiyor.

Ve geri çekilme bir koruma yöntemi değildir, zevk suyun içinde bile sperm olabilir. Hamile kalmak için tek bir sperm yetiyor.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir, hamile olabilirsiniz.
Zaten balayında sıkıntıları vardı.
Geri çekilme, hem de evli cift, yani sürpriz ilişki değil.
Kesin kocası sevmiyordur, mak bete geğecek iLLacıdır.
Kıyın paraya bari onun lüksünü alın
Keşke tek seferde hamile kalmak herkes için mümkün olsa.

Condom canını yakıyorsa, kesinlikle kadın yeterince uyarılmamıştır,
Buyur gel hazırız sıvısı yoktur, kupkudur

Condomsuz oral yolla bu ıslaklık sağlanır da, ay midem bulandılacar bunu bilmez,

Ne zaman geldi kahvrengi lekelenme eger bugunse, benmde bazen birgun oncesinde oyle oluor ertesi gunu adetim geliyor.

Ama 3 gundur geliorsa, hamile olma olasiliginiz cok yuksek. Yerlesme kanamasidir buyuk ihtimal.

Ne zaman geldi kahvrengi lekelenme eger bugunse, benmde bazen birgun oncesinde oyle oluor ertesi gunu adetim geliyor.

Ama 3 gundur geliorsa, hamile olma olasiliginiz cok yuksek. Yerlesme kanamasidir buyuk ihtimal.
Cumartesiden beri kahverengi leke var. Doktora gittim betahcg 1.20 çıktı anlamadım hala adett olmadım :(

Lütfen konum taşınmasın. Burda daha çok yorum alabilirim. Adetim 3 gün gecikti. Kahverengi lekelenme oluyor. Başlarda önemsemedim netten bakayım dedim hamilelik belirtisi olabilir diyor. Başka hiçbir belirti yok. Yarın test yapıcam fakat suan uyuyamadım stresten. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk. Hiç hazır değilim şuan :KK43:
Slm canım biz 6 yıldır aynı yöntem ile yaptık allaha şükür hamile kalmadim

Back
X