hamile olabilir miyim

gizemada12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
1
0
1
27
Arkadaşlar merhaba sevgilimle tam bir birleşme olmadı. Ve sınav senemden dolayı stresim de var. Son iki üç aydır geç oluyorum. Bu sefer 15 gün gecikti. Doktora gittim. Rahminde kalınlaşma var dedi. Beta hcg testi yaptı bana hiç sormadan 18 yaşındayım. Görünce şok oldum . sonucum '0.1 ' Doktor adet söktürücü verdi. Ama korkuyorum, tam birleşme olmadan hamile kalanda bir ben olurum heralde. Göğüslerim acıyor. Herhangi bir kilo artışı yok.

Tam birleşmeden nasıl hamile kalcan canım filmlerde öyle ceket atıp hamile birakmalar

0.1 gebelik yok demek. Doktor başka testler yapmadı mı? Kistin vs olabilir. Canını sıkma hamilelik öyle kolay olan birşey değil. Dikkatli olursun bundan sonra

Canim bir test yap bu işler hiç belli olmaz minicik bir damlası vajina içine azıcık bile girse sperm Rahime girer sperm Rahime yedi gün canlı kalır ... tedbirini al yinede zevk suyunda da sperm vardır internet den araştır zevk suyundaki sperm daha kaliteli dir daha sağlıklı dir hatta .. test yap ne diyim inşallah hamile degilsindir ama dedigim gibi hemen yap testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…