- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi Zeynolin44
dış gebelik zor sonrasindada zor hamile kaliniyor diye biliyorumHayır ilk denemede hamile kaldım bu saydıklarım gebeliklerde hiç sorunum olmadı ama 8 aydır gebe kalamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dış gebelik zor sonrasindada zor hamile kaliniyor diye biliyorumHayır ilk denemede hamile kaldım bu saydıklarım gebeliklerde hiç sorunum olmadı ama 8 aydır gebe kalamıyorum
Evet 7 yaşında kızım var ablasısen daha çok çekmişsin dış gebelikte daha zormus yasayan çocuğun var mi canim
Dış gebeliğin 3 ay korundum peşine kimyasalım var sonra tek tüpüm de kapalıdış gebelik zor sonrasindada zor hamile kaliniyor diye biliyorum
canım ya ismin tanıdık geldi sanki rumuzun yani 2012 mayis annesimisin ama kizin 7 yaşındaEvet 7 yaşında kızım var ablası
Yok canım çok meleğim var yani bu Niki kullanan çok var ben o zamanlar almadım kızım 2011 licanım ya ismin tanıdık geldi sanki rumuzun yani 2012 mayis annesimisin ama kizin 7 yaşında
Benim kızım 2012 mayıs doğumlu o zamanlar bir meleğim vardı inşallah bir kardeşi olur kızının 2015 doğumlu birde oğlum var bizde 3. Çocuğu istiyoruz hayirlisiylaYok canım çok meleğim var yani bu Niki kullanan çok var ben o zamanlar almadım kızım 2011 li
Oo üçüncü allah nasip etsin inşallahBenim kızım 2012 mayıs doğumlu o zamanlar bir meleğim vardı inşallah bir kardeşi olur kızının 2015 doğumlu birde oğlum var bizde 3. Çocuğu istiyoruz hayirlisiyla
inşallah canım kadınlık zor is gerçekten allah kolay gecirsinOo üçüncü allah nasip etsin inşallah
Malatyalı mısıninşallah canım kadınlık zor is gerçekten allah kolay gecirsin
Malatyalı mısın[/QUOT
Evet canim
öyle miiNeresinden ben Darende
Bende Doğuma büyüme Ankara baba kütüğüm Malatyaöyle mii
Bizim aslen pötürge çikali yıllar olmuş
Ben 2 yaşından beri istanbulda büyüdüm
Evlendim eşimin esi gereği doğudayız
Kayinvalidemler malatyada yesilyurtta yasiyor boyle:))
Canım dün erken yattım yazamadım sabahta 31 gün adet döngümCanım adet döngün nasıl
Ben hep 3 gün 4 gün erken olurum
bende 3 yada 4 gün erken olurum belirgin bir bel ağrım var kaç gundurNormal gününde olurum genelde ya da 1 2 gün geç değişir bazen
Ben hanile değilim kesin hiçbir belirti Yok göğüs ayrım sızım bile Yokbende 3 yada 4 gün erken olurum belirgin bir bel ağrım var kaç gundur