- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi Zeynolin44
-
Kimyasal gebelik geçirdiğimde beta sıfırlandıktan sonra normal regl döngünde olmuştum örneğin 30.günde regl olurum kanamanın bittiği gün saymaya başla demişti doktorum 30.gün değilde 34.gün olmuştum regl gecikmesi yaşamıştımSlm arkadaşlar kafam biraz karışık sizlerinde fikirlerinizi almak istedim 18 aralıkta düşük yapmaya başladım 10 gün surdu kanamam bu arada bhcg takibi yaptirdim en son 66 kadar düştü kanamamda bitince dr gittim bisey kalmamis dedi kürtaja gerek yok bhcg ni tekrarlasifirlanmasi gerekiyormus bende 11 ocakta baktirdim 2 gün önce 1.24 çıktı sonuç...
Kafamin karışma sebebine geleyim biz bu ay korunup diğer ay çocuk yapmaya karar verdik ve ilk ayda hamile kalan biriyim ayin 7 sinde ilişki oldu ve kalktigimda çok afedersiniz sperm aktı benden esim iyi korunamamisti ve tam yumurtlama zamanımdi ben 5 gün sonrada bhcg yaptırdım 1.24 du acaba hamile olma ihtimalim var mi diye kafam karıştı ne zaman adet olmam gerekiyor onuda tam bilmiyorum düşük yaptığım için 18 aralıkta düşük yapmaya baslamistim biraz uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum...
o zaman benim 28 i gibi beklemem lazım adeti ama yumurtlama zamanımdi akintimdan biliyorum ilişki olduğunda bakalım bekliycez o zamanKimyasal gebelik geçirdiğimde beta sıfırlandıktan sonra normal regl döngünde olmuştum örneğin 30.günde regl olurum kanamanın bittiği gün saymaya başla demişti doktorum 30.gün değilde 34.gün olmuştum regl gecikmesi yaşamıştım
ben sifirlanmismi diye test yaptim canım acikcasi 0 li bir rakam bekliyordum 1.24 görünce de daha çok suphelenmeye basladim benim gibi olup hamile çıkan çok konu okudum bugün hayırlısı bakalimİlişkiden en erken 12.günde kan testi yaptırman lazım çok erken yaptırmışsın bence testı
İnşallah hamilesindir canımo zaman benim 28 i gibi beklemem lazım adeti ama yumurtlama zamanımdi akintimdan biliyorum ilişki olduğunda bakalım bekliycez o zaman
Hayırlısı olsun hakkında kuzum ama Adet gecikmesi yaşayabilirsin bir kaç gün haberin olsunben sifirlanmismi diye test yaptim canım acikcasi 0 li bir rakam bekliyordum 1.24 görünce de daha çok suphelenmeye basladim benim gibi olup hamile çıkan çok konu okudum bugün hayırlısı bakalim
Hatırlamıyorum geçen yıl Nisan sanırımMeleğim sen ne zaman geçirdin kimyasal gebeliği
Hayırlı zamansa olsun inşallahİnşallah hamilesindir canım
hamile kaldım mi pekiHatırlamıyorum geçen yıl Nisan sanırım
1 kalbi durdu kürtaj oldum 2 dış gebelik 3 kimyasal Gebelikte benim var hayırlısını bekliyorumHayırlı zamansa olsun inşallah
Düşük çok yıpratıcı ilk bebeğim 3 aylık kalbi durdu 2 de kimyasal oldu inşallah bir daha yasamam dusuk
sen daha çok çekmişsin dış gebelikte daha zormus yasayan çocuğun var mi canim1 kalbi durdu kürtaj oldum 2 dış gebelik 3 kimyasal Gebelikte benim var hayırlısını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?