• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilir miyim:(

Başkasının konusuna soru sorup cevap vermek zaten post açıldıysa bunun kuralıdır siz rahatsız olduysanız cevap vermessiniz bu kadar basit,sız sadece bana degıl bana cevap verenlere de saygısızlık yapıyorsunuz bu postun konu başlığına bakın ondan sonra birseyler yazın lütfen..Butun yazanları okuyun herkes kendı ıle alakalı birseyler yazmıs ıstersenız posttan ayrılabilirsiniz ha benım yazdıklarıma takıldıysanız o ayrı??demokratik bır post ve sohbet yeri burası ve ayrıca konu içinde konu değil herkesın derdinin Konuşulduğu bir post bu?2 Sayfayı da dikkatli okuyun lütfen benim bugüne kadar açtığım postlara cok degısık konu acanlarda oldu ama ben post sahıbı Olduğum halde kimseye baska yere yazın diyemem kimsenin hürriyetini kısıtlayan bir cümle yazamam bu hem etik değil hemde yasalara Aykırı
Hayır bu ortak topik değil
Bunlar kişisel herkesin derdi için actigi başlıklar
Onun derdinin görülebilmesi için sen kendine ayrı başlık açıp yazmalısın, çünkü görenler konu sahibi sen sanıyor

Başkasının konusuna soru sorup cevap vermeknedn post açıldıysa bunun kuralıdır siz rahatsız olduysanız cevap vermessiniz bu kadar basit,sız sadece bana degıl bana cevap verenlere de saygısızlık yapıyorsunuz bu postun konu başlığına bakın ondan sonra birseyler yazın lütfen..Butun yazanları okuyun herkes kendı ıle alakalı birseyler yazmıs ıstersenız posttan ayrılabilirsiniz ha benım yazdıklarıma takıldıysanız o ayrı??demokratik bır post ve sohbet yeri burası ve ayrıca konu içinde konu değil herkesın derdinin Konuşulduğu bir post bu?2 Sayfayı da dikkatli okuyun lütfen benim bugüne kadar açtığım postlara cok degısık konu acanlarda oldu ama ben post sahıbı Olduğum halde kimseye baska yere yazın diyemem kimsenin hürriyetini kısıtlayan bir cümle yazamam bu hem etik değil hemde yasalara Aykırı
Bence esas siz konuyu tamamen okuyup oyle yorum yapin. Basligi gorup konuya gelmissiniz ve ilk mesaji bile okumadan kendi sorunuzu yazmissiniz. Konuyu da nerden nereye getirdiniz. Kimse size buraya yazma demedi. Gayet guzel bir sekilde konular karismis, isterseniz ayri baslik acin denilmis. Bu durumda siz bu basligin sahibine saygisizlik yapmis oluyorsunuz kusura bakmayin.

Kızlar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve dusuk yaptim cok cok küçüktü. ama kanamam olmadi . bir hafta sonra doktora gittigimde kanamanın olmamasi kötü deyip adet sokturucu verdi ve 7 gun sonra adet gördüm ama cok kisa sürdü ve azdi bu ayin 5 inde adet olmam gerekiyodu yine olmadim on gun bekledim kan testi yaptım 0 çıktı. Doktor adet sokturucu verdi yine. ama 10 gündür içtiğim halde hala olamıyorum 4 gündür göğüslerim şiş aciyo arada cok hafif sancim da var ama bugün21. Gunu ve ben hala adet olmuş değilim. Ikinci adet tarihim yaklaştı bıktım artik bu sorunlardan:KK43::KK43::KK43:

Konu hamile olabilir miyim degıl mi?;Dgebelik testi hamilelik şüphesi ile yapılan bir şey değil mi;D ;D
Konu yeri zaten burası değil,
Keşke konu açmadan bölüm kurallarını okusanız
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Margarikotin

Kist olusmus olabilir. Gerekirse kistin icini bosaltip aspire ederler. Ultrason muayenesi gibi bisey bence mutlaka dr a git
. Ama hamile olsaydin bu kadar gecikmeyle mutlaka cikardi

Kızlar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve dusuk yaptim cok cok küçüktü. ama kanamam olmadi . bir hafta sonra doktora gittigimde kanamanın olmamasi kötü deyip adet sokturucu verdi ve 7 gun sonra adet gördüm ama cok kisa sürdü ve azdi bu ayin 5 inde adet olmam gerekiyodu yine olmadim on gun bekledim kan testi yaptım 0 çıktı. Doktor adet sokturucu verdi yine. ama 10 gündür içtiğim halde hala olamıyorum 4 gündür göğüslerim şiş aciyo arada cok hafif sancim da var ama bugün21. Gunu ve ben hala adet olmuş değilim. Ikinci adet tarihim yaklaştı bıktım artik bu sorunlardan:KK43::KK43::KK43:
Tekrar test yaptır ama mutlaka kaliteli bir kadın hastalıklarına görün . Bebekte olsa adet söktürücü zarar vermiş olabilir.

Herkes istediği yere istediğini yazmakta Özgür konu sahibini kimse ihraç etmek istemedi cevap verilmez bu kadar basit,siz cevap verenlere de Saygısızlık yapmayıp istediğiniz kişiye cevap verin bence;)

Herkes istediği yere istediğini yazmakta Özgür konu sahibini kimse ihraç etmek istemedi cevap verilmez bu kadar basit,siz cevap verenlere de Saygısızlık yapmayıp istediğiniz kişiye cevap verin bence:KK66:
Saygısızlık etmek istesem konunun uzerine konu acan kisiye ederdim ama ben bisey yazmadim farkettiyseniz kendimle ilgili olan mesajlara cevap verdim sadece. Olabilir böyle seyler yazan acemi olabilir kismeye bisey demedim ben sadece neden benim konum taşındı acaba onu merak ettim..

Saygısızlık etmek istesem konunun uzerine konu acan kisiye ederdim ama ben bisey yazmadim farkettiyseniz kendimle ilgili olan mesajlara cevap verdim sadece. Olabilir böyle seyler yazan acemi olabilir kismeye bisey demedim ben sadece neden benim konum taşındı acaba onu merak ettim..
Sizin konunuza asla kasti bir davranis değildi sadece cok uzun zamandır bir bebek istediğimiz için ben o test heyecanı ile yazmıs bulundum sonra bazı arkadaslar cevap verdi hamıle olabılırsin diye bende o heyecanla cevap verdim asla niyetim sizin konunuzu kapatmak değildi,sadece heyecandan yazdım

Sizin konunuza asla kasti bir davranis değildi sadece cok uzun zamandır bir bebek istediğimiz için ben o test heyecanı ile yazmıs bulundum sonra bazı arkadaslar cevap verdi hamıle olabılırsin diye bende o heyecanla cevap verdim asla niyetim sizin konunuzu kapatmak değildi,sadece heyecandan yazdım
Arkadaşlar, bölüm kuralları diye bir şey var,okuyun lütfen.
Her konunun ayrı yeri var.
Moderatörler hamilelik konularının bu bölüme ait olmasından ötürü taşıdılar.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ya da @Margarikotin e sorunuz varsa ,müsait oldukları ilk anda cevaplarlar zaten.

Arkadaşlar, bölüm kuralları diye bir şey var,okuyun lütfen.
Her konunun ayrı yeri var.
Moderatörler hamilelik konularının bu bölüme ait olmasından ötürü taşıdılar.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ya da @Margarikotin e sorunuz varsa ,müsait oldukları ilk anda cevaplarlar zaten.
Sorun yok ben heyecanla testimi atıp sorumu yazmıştım demek ki hata yapmışım ama asla arkadasın konusunu kapatmak amacım değildi.test de hamılelıl konusu oldugu için yazdım ben

Hanımlar sakin lütfen, konular olması gereken bölümlere açılmamışlarsa taşınırlar, bu kuraldır ve site kurulduğundan beri vardır, sanırım bir arkadaş heyecanla konuya yazmış ve herşey birbirine karışmış, herkes kendine ayrı bir konu açarsa bu gibi karmaşalar olmaz ama bir anlık heyecanla yazılmış yorumlara da hoşgörülü olalım lütfen.

Hanımlar sakin lütfen, konular olması gereken bölümlere açılmamışlarsa taşınırlar, bu kuraldır ve site kurulduğundan beri vardır, sanırım bir arkadaş heyecanla konuya yazmış ve herşey birbirine karışmış, herkes kendine ayrı bir konu açarsa bu gibi karmaşalar olmaz ama bir anlık heyecanla yazılmış yorumlara da hoşgörülü olalım lütfen.
Teşekkür ederim anlayiş için..

Yok canım benim ben asla öyle bi insan degilim. Insallah hamilesindir ve en yakin zamanda bebeğine kavusursun saglikla mutlulukla buyutursun hayırlı bi evlat olsun sana:-*

Yok canım benim ben asla öyle bi insan degilim. Insallah hamilesindir ve en yakin zamanda bebeğine kavusursun saglikla mutlulukla buyutursun hayırlı bi evlat olsun sana:-*
İnşallah canım,lafım sana degıldı asla konunada Saygısızlık yapmak istemedim bir heves testi attım konunun içine,sende ihmal etme gerekirse kadın dogumcunu degıstır ve kimyasal gebelik yasamıssın ya düşükten belli süre sonra pozıtıf olmaya devam edermiş tesste,istiyor musun bebek?

İnşallah canım,lafım sana degıldı asla konunada Saygısızlık yapmak istemedim bir heves testi attım konunun içine,sende ihmal etme gerekirse kadın dogumcunu degıstır ve kimyasal gebelik yasamıssın ya düşükten belli süre sonra pozıtıf olmaya devam edermiş tesste,istiyor musun bebek?
Yok canım dediğim gibi önemli değil:) bilmiyorum ya ilaci kullandim ama olmuyorum hala. Bilemiyorum su an okulum var simdilik olmasa daha iyi gibi ama hayırlısı tabi ne diyeyim

Back