• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilir miyim:(

Selam ... 18 ağustostan beri
Bizde çocuk deniyoruz. İlk denedigimiz günün ertesi günü 1 damla pembe kan geldi... bidaha bişey olmadı. 3. Günü 1 damla daha pembe lekelenme oldu. 7.güne kadar bişey olmadi . 7. Gün lekelenmeler devam etti ve 11. Gundeyim hala devam ediyor. Artık kan rengine iyice yakın ancak regl donemi gibi yoğun bi kanama değil. Ve eylül ün 2 si ya da 3ü gibi adet olmam gerekiyor. Çünkü geçen ay 1 ağustosta ondan önce de 30 haziranda regl olmuştum .

Acaba bu kadar erken regl olur muyum yoksa giderek yoğunluğu artan yerleşme kanaması görme ihtimalim var mı ?

Kızlar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve dusuk yaptim cok cok küçüktü. ama kanamam olmadi . bir hafta sonra doktora gittigimde kanamanın olmamasi kötü deyip adet sokturucu verdi ve 7 gun sonra adet gördüm ama cok kisa sürdü ve azdi bu ayin 5 inde adet olmam gerekiyodu yine olmadim on gun bekledim kan testi yaptım 0 çıktı. Doktor adet sokturucu verdi yine. ama 10 gündür içtiğim halde hala olamıyorum 4 gündür göğüslerim şiş aciyo arada cok hafif sancim da var ama bugün21. Gunu ve ben hala adet olmuş değilim. Ikinci adet tarihim yaklaştı bıktım artik bu sorunlardan:KK43::KK43::KK43:

Canim geçmiş olsun öncelikle. Sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama çok eski konularda bir üyenin hikayesine denk geldim. Onun da kan verince çıkmamış 20 gün gecikmede bile. Sonra düsuk yapınca anlamışlar ki en az 8 haftalıkmış. Vücutta bir tane hormon beta hgc nin kanda çıkmasına engel olmuş. Bence doktora gidip vajinal olarak da baktır ki emin ol.

Canim geçmiş olsun öncelikle. Sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama çok eski konularda bir üyenin hikayesine denk geldim. Onun da kan verince çıkmamış 20 gün gecikmede bile. Sonra düsuk yapınca anlamışlar ki en az 8 haftalıkmış. Vücutta bir tane hormon beta hgc nin kanda çıkmasına engel olmuş. Bence doktora gidip vajinal olarak da baktır ki emin ol.

Su da var ki kürtajdan sonra doktor bana, zamanında da gelebilir, 40 gün 50 günde de gelebilir, telaş yapma demişti. Senin doktorun bir süre vermiş miydi

Yok benim gecikme olmadı aksine bu kanama regl tarihinden çok daha erken basladi

Yok benim gecikme olmadı aksine bu kanama regl tarihinden çok daha erken basladi
Canim ben konu sahibi icin yazmıştım. Şimdi baktım yanlış mi alıntılanmamışım diye ama yanlışlık yokmuş :) Senin konunu şimdi gördüm ama hiç bir fikrim yok. İnsallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine :)

Aaaa canim shimdi okudum senin yazdiklarini bendede 21gun gecikdi ne idrarda nede kanda cikiyor oyle ola bilirmi acaba???

Hiç doktora gitmedin mi canim, 21 gün çok uzun bir sure. Valla iste bildiğim bir şey yok, sadece okumuştum. O da bir ihtimalmiş, insallah öyledir.

Hiç doktora gitmedin mi canim, 21 gün çok uzun bir sure. Valla iste bildiğim bir şey yok, sadece okumuştum. O da bir ihtimalmiş, insallah öyledir.
Gittim canim hormon tedavisi goruyurom ben gel hormonlarini yeniliyelim dedi bende regl olmuyunca istemiyorum shimdi gitsem bile hormonlar hepsi tavan olacag reglin 5ci gununden 8ci gunune kadar veriliyor bakalim ilaclardan ola bilir bitsin bakacagiz noluyor(((

Back