• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilir miyim:(

Milenam_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
63
20
3
29
Kızlar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve dusuk yaptim cok cok küçüktü. ama kanamam olmadi . bir hafta sonra doktora gittigimde kanamanın olmamasi kötü deyip adet sokturucu verdi ve 7 gun sonra adet gördüm ama cok kisa sürdü ve azdi bu ayin 5 inde adet olmam gerekiyodu yine olmadim on gun bekledim kan testi yaptım 0 çıktı. Doktor adet sokturucu verdi yine. ama 10 gündür içtiğim halde hala olamıyorum 4 gündür göğüslerim şiş aciyo arada cok hafif sancim da var ama bugün21. Gunu ve ben hala adet olmuş değilim. Ikinci adet tarihim yaklaştı bıktım artik bu sorunlardan:(:(:(

Kızlar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve dusuk yaptim cok cok küçüktü. ama kanamam olmadi . bir hafta sonra doktora gittigimde kanamanın olmamasi kötü deyip adet sokturucu verdi ve 7 gun sonra adet gördüm ama cok kisa sürdü ve azdi bu ayin 5 inde adet olmam gerekiyodu yine olmadim on gun bekledim kan testi yaptım 0 çıktı. Doktor adet sokturucu verdi yine. ama 10 gündür içtiğim halde hala olamıyorum 4 gündür göğüslerim şiş aciyo arada cok hafif sancim da var ama bugün21. Gunu ve ben hala adet olmuş değilim. Ikinci adet tarihim yaklaştı bıktım artik bu sorunlardan:KK43::KK43::KK43:
cok sacma olabilir ama vucudun hala hamile gibi tepki veriyir galiba

Adet söktürücü bittikten 15gun sonra hala adet olmadiysan testi tekrarla canim. 15 güne kadar normal sayiliyor çünkü

image.jpg
image.jpg
Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?

Eki Görüntüle 2037997 Eki Görüntüle 2037998 Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
İğnenin etkisi 12. Gün gecikiyor hadi hayırlısı

Eki Görüntüle 2037997 Eki Görüntüle 2037998 Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
bılgım yok ama umarım hamıssındır :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Tamam da başkasının konusu.
Siz isterseniz ilgili bölüme ayrı bir konu açmalısınız
Başkasının konusuna soru sorup cevap vermek zaten post açıldıysa bunun kuralıdır siz rahatsız olduysanız cevap vermessiniz bu kadar basit,sız sadece bana degıl bana cevap verenlere de saygısızlık yapıyorsunuz bu postun konu başlığına bakın ondan sonra birseyler yazın lütfen..Butun yazanları okuyun herkes kendı ıle alakalı birseyler yazmıs ıstersenız posttan ayrılabilirsiniz ha benım yazdıklarıma takıldıysanız o ayrı??demokratik bır post ve sohbet yeri burası ve ayrıca konu içinde konu değil herkesın derdinin Konuşulduğu bir post bu?2 Sayfayı da dikkatli okuyun lütfen benim bugüne kadar açtığım postlara cok degısık konu acanlarda oldu ama ben post sahıbı Olduğum halde kimseye baska yere yazın diyemem kimsenin hürriyetini kısıtlayan bir cümle yazamam bu hem etik değil hemde yasalara Aykırı

Başkasının konusuna soru sorup cevap vermek zaten post açıldıysa bunun kuralıdır siz rahatsız olduysanız cevap vermessiniz bu kadar basit,sız sadece bana degıl bana cevap verenlere de saygısızlık yapıyorsunuz bu postun konu başlığına bakın ondan sonra birseyler yazın lütfen..Butun yazanları okuyun herkes kendı ıle alakalı birseyler yazmıs ıstersenız posttan ayrılabilirsiniz ha benım yazdıklarıma takıldıysanız o ayrı??demokratik bır post ve sohbet yeri burası ve ayrıca konu içinde konu değil herkesın derdinin Konuşulduğu bir post bu?2 Sayfayı da dikkatli okuyun lütfen benim bugüne kadar açtığım postlara cok degısık konu acanlarda oldu ama ben post sahıbı Olduğum halde kimseye baska yere yazın diyemem kimsenin hürriyetini kısıtlayan bir cümle yazamam bu hem etik değil hemde yasalara Aykırı
Bana saygısızlık yapıyorsun diyemessiniz
Ben size gayet sakin yazdım
Şu son mesajınızla saldıran sizsiniz.
Ben sizin yazdıklarınıza neden takılabilirim
Sizi tanıyor muyum neyin egosu bu
Buraya çok anlam yüklemişsiniz
İyi günler iyi forumlar
Alıntı yapmassanız memnun olurum

Back