• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim yardımcı olun:)

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
arkadaşlar 28 günde bi adet oluyorsak eger bn aralığın 23'de adet olmuştum bugünle tam 28 gün oluyo ama bnde hiç adet belirtileri yok :1no2: acaba bu sefer hamile olabilir miyim yoksa çok mu acele ediyorum test alıp yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim çok heycanlıyım pekii tam olarak hamile olduğumun kesinleşmesi için kaç gün daha geçmeli ve beklemeliyim sizden rica ediyorum deneyimi olan varsa bu konuda bana yardımcı olun çünkü bn 8 aydır bekliyorum hamile kalmayı.. :Saruboceq:

test alıp yapsan çıkar canım, benim de sat 24 aralık, testte bikaç gün önce çıktı ve tekrar tekrar test alıp yaptım, sonuç pozitif...
ama kişiden kişiye göre de değişebilir tabi, geç döllenme durumları vs nedeniyle.
hakkında hayırlısı olsun canım:emir_bebek:

canım benimde son adet tarihim 23 aralık bende dün dehşet ağrılar oldu bugün bi belirti yok ağrı sızı yok zaten 26 günde regl olurdum ben 3 aydır 28 gün oldu döngüm onun için bugün bekliyordum bakalım her an kırmızı kartı görebilirim geçen ay gecikti hamileyim zannettim hemde bariz belirtiler vardı iğne batması kasıkta göbekte yani ama bu ay bi belirti yok kısmet bakalım haberleşiriz burdan

bence bugunu bi geçir sonra yap testini bende testi yapmak için bgnun bıtmesını beklıorum 1-2 gün aksama olabılır dıe umutlanmak istemıorum

kızlar bende 23 aralıkta adet gormüştüm 26 gün de bir adet oluyorum ama olmadım henüz 18 inde olmam gerekiyodu ama bende hic bir belirti yok ne zaman test yapsam bilmiyorum kendimi ümitlendirmek istemiyorum ondan sonra üzülüyorum cünkü.

ümitlenmeyin kuşlarım aynı durumdayız ben geçen ay ümitlendim kırmızı kartı gördüm
bu ay bakalım henüz bişey yok ama ümitlenmiyorum
hiç içimde yok gibi

arkadaşlar 28 günde bi adet oluyorsak eger bn aralığın 23'de adet olmuştum bugünle tam 28 gün oluyo ama bnde hiç adet belirtileri yok :1no2: acaba bu sefer hamile olabilir miyim yoksa çok mu acele ediyorum test alıp yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim çok heycanlıyım pekii tam olarak hamile olduğumun kesinleşmesi için kaç gün daha geçmeli ve beklemeliyim sizden rica ediyorum deneyimi olan varsa bu konuda bana yardımcı olun çünkü bn 8 aydır bekliyorum hamile kalmayı.. :Saruboceq:

merhaba canım bende 9 haftalık hamileyim idrarda 1 hafta sonra kanda ise sonuç hemen çıkıyor ben ikisi içinde bir hafta bekledim umutsuzluğa kapılma ve sabırla bekle umarım vardır bebeşin hayırlısı olsun..

test alıp yapsan çıkar canım, benim de sat 24 aralık, testte bikaç gün önce çıktı ve tekrar tekrar test alıp yaptım, sonuç pozitif...
ama kişiden kişiye göre de değişebilir tabi, geç döllenme durumları vs nedeniyle.
hakkında hayırlısı olsun canım:emir_bebek:

inşallah canım saol sonuç pozitif ise kan tahlili yaptırmadın mı peki? bn ilk önce idrar mı yoksa kan tahlili mi yaptırayım... çok ümitleniyorum ama inşallah bu sefer olmuştur:Saruboceq:

canım benimde son adet tarihim 23 aralık bende dün dehşet ağrılar oldu bugün bi belirti yok ağrı sızı yok zaten 26 günde regl olurdum ben 3 aydır 28 gün oldu döngüm onun için bugün bekliyordum bakalım her an kırmızı kartı görebilirim geçen ay gecikti hamileyim zannettim hemde bariz belirtiler vardı iğne batması kasıkta göbekte yani ama bu ay bi belirti yok kısmet bakalım haberleşiriz burdan

bakalım bnde durumlar nasıl olcak pazartesiye kadar bekliycem inşallah adet olmazsam p.tesi günü test yaptırcam:)

bence bugunu bi geçir sonra yap testini bende testi yapmak için bgnun bıtmesını beklıorum 1-2 gün aksama olabılır dıe umutlanmak istemıorum

aynen tatlım test alıp yapmaya korkuyorum açıkcası negatiff çıkınca sonuç çok üzülüyorum hatta üzüntüden hasta oluyorum pazartesiye kadar bekleyim mi test için çokta sabırsızlanıyorum ama en iyisi cuma gününe kadar bekliyim ya:)CADIARZU

canım test yaparsan sonucu paylaş bnde merak ediyorum madem aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah hamilesindir bnde test yapcam....

bugün 29 uncu gün ama bi gelişme yok kırmızı kartı görmedim merak ve sıkıntı yaptım kocamada demiyorum kimseye demiyorum ümitleniyolar sonra

bakalım bi iki gün daha durcam kimseye duyurmadan bi test alıp yapcam

bnde 23 aralıkta oldum adetimi bir daha adet görmedim 28 günde bir oluyorum şuan 7 gün oldu acaba hamile olabilirmiyim yumurtalıklarım sızlıyo sol tarafımdada kıpırdamalar var 5.günümde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı birde değer 12 yazıyodu anlamadım bişey acaba hamilemiyim biri bana yardım etsinnn

Back