Kızlar merhaba 30 kasımda adet oldum, ovülasyon testi yaptığımda adetimin 19. gününde yani 18 aralıkta çatlamam oldu. 18-19 aralık pik noktasıydı. Biz çatlama günlerimi ve çatlamadan bi gün öncesini değerlendirdik. Tabi öncesinde de denemeler yaptık. 29 aralık pazar benim adet günümdü ama olmadım. Kaset test yaptım, testten 2-3 saat sonra çok silik bi çizgi gördüm ilk 10 dakikada o çizgi yoktu. Yarın tekrar test yapıcam, pozitif çıkma ihtimali var mı? Kaset test yerine erken test alsam daha net bi sonuç alabilir miyim?
Bu arada yaklaşık on gündür kasık ağrım var, üç dört gündür göğüslerim aşırı hassas, mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Çok sık idrara çıkıyorum bel ağrım var ve iştahım aşırı açık. Bunlar belirtiler ama yine de adet olmam gereken günde negatif çıktı. Yardımcı olur musunuz?
Bu arada yaklaşık on gündür kasık ağrım var, üç dört gündür göğüslerim aşırı hassas, mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Çok sık idrara çıkıyorum bel ağrım var ve iştahım aşırı açık. Bunlar belirtiler ama yine de adet olmam gereken günde negatif çıktı. Yardımcı olur musunuz?