• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim, yardımcı olun lütfen

Elifce-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba 30 kasımda adet oldum, ovülasyon testi yaptığımda adetimin 19. gününde yani 18 aralıkta çatlamam oldu. 18-19 aralık pik noktasıydı. Biz çatlama günlerimi ve çatlamadan bi gün öncesini değerlendirdik. Tabi öncesinde de denemeler yaptık. 29 aralık pazar benim adet günümdü ama olmadım. Kaset test yaptım, testten 2-3 saat sonra çok silik bi çizgi gördüm ilk 10 dakikada o çizgi yoktu. Yarın tekrar test yapıcam, pozitif çıkma ihtimali var mı? Kaset test yerine erken test alsam daha net bi sonuç alabilir miyim?
Bu arada yaklaşık on gündür kasık ağrım var, üç dört gündür göğüslerim aşırı hassas, mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Çok sık idrara çıkıyorum bel ağrım var ve iştahım aşırı açık. Bunlar belirtiler ama yine de adet olmam gereken günde negatif çıktı. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar öncelikle inşallah gebelik vardır ama bunu şuan anlamak çok zor testte çıkması için en az 7-10 gününüz geçmesi gerekiyor netlik için vücudunuz beklenti de olduğu için sizi umutlandırabilir umutlarınızı kırmak istemem ama bu söylediğiniz belirtiler gebeliğin 2. Ayından sonra görülen belirtiler tabikii her gebelik kendine has belki de daha erken yaşayan olmuştur umarım bebeğiniz sizinledir 🌸

Kızlar merhaba 30 kasımda adet oldum, ovülasyon testi yaptığımda adetimin 19. gününde yani 18 aralıkta çatlamam oldu. 18-19 aralık pik noktasıydı. Biz çatlama günlerimi ve çatlamadan bi gün öncesini değerlendirdik. Tabi öncesinde de denemeler yaptık. 29 aralık pazar benim adet günümdü ama olmadım. Kaset test yaptım, testten 2-3 saat sonra çok silik bi çizgi gördüm ilk 10 dakikada o çizgi yoktu. Yarın tekrar test yapıcam, pozitif çıkma ihtimali var mı? Kaset test yerine erken test alsam daha net bi sonuç alabilir miyim?
Bu arada yaklaşık on gündür kasık ağrım var, üç dört gündür göğüslerim aşırı hassas, mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Çok sık idrara çıkıyorum bel ağrım var ve iştahım aşırı açık. Bunlar belirtiler ama yine de adet olmam gereken günde negatif çıktı. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar öncelikle inşallah gebelik vardır ama bunu şuan anlamak çok zor testte çıkması için en az 7-10 gününüz geçmesi gerekiyor netlik için vücudunuz beklenti de olduğu için sizi umutlandırabilir umutlarınızı kırmak istemem ama bu söylediğiniz belirtiler gebeliğin 2. Ayından sonra görülen belirtiler tabikii her gebelik kendine has belki de daha erken yaşayan olmuştur umarım bebeğiniz sizinledir 🌸

Yarın predictor erken gebelik testi alıp yapacaktım ama yine negatif çıkabilir şuan erken diyorsunuz öyle mi? Gerçekten aşırı heyecanlıyım ve sürekli araştırıyorum bi şeyleri inşallah hamileyimdir, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 💓

Yarın predictor erken test alıp onu yapmayı düşünüyorum ama yine negatif çıkabilir yani öyle mi?
Hemen hemen aynıymış döngüler bizde öyle değerlendirdik predictor bulabilirsen çok iyi olur erken gebelik testleri gecikmeye gerek kalmadan göstermekte piyasada en iyi si o marka inşallah ikimizde de vardır bebeğim

Peki siz test yaptınız mı ve beklenen adet tarihiniz nedir? İnşallah vardır uyuyamıyorum bile heyecandan 🫠

4 ocak görünüyor benimde yumurtlama aynı gün sizinle test yaptığımda silik gördüm ama ilerleyen günlerde tekrar deneyeceğim güzel bir yılbaşı hediyesi olur 💖😍😍😍

Yarın predictor erken gebelik testi alıp yapacaktım ama yine negatif çıkabilir şuan erken diyorsunuz öyle mi? Gerçekten aşırı heyecanlıyım ve sürekli araştırıyorum bi şeyleri inşallah hamileyimdir, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 💓
Hayatııım predictor al elbette... Doktorlar kafadan on dört gün süre verirler ama on günde de çıkabilir. Bende beklemedeyiim. İnşallah hamilesindir :KK15: :KK15::KK200:

Duygusal bi topum şuan gerçekten uyumadan sabahı bekliycem galiba inşallah hepimiz hamileyizdir, toplu doğum haftası yaparız 😂💓

Şuan evde sente layd kaset testi var sabah ilk idrarımla onu yapıcam akşama da adetim gelmezse predictor deniycem mutlaka haber veririm dua edin lütfen 🥹

Erken gebelik alın bence daha iyi olur kaset test gecikmeden sonra gosterıyor diye biliyorum. Predictor al en iyisi o artırmed sakın alma beni geçen ay yanılttı umarım gebelik vardır güzel haberlerini bekliyoruz❤️🌹

Back
X