- 15 Şubat 2013
- 24.306
- 91.233
Demiyorum garanti veriyorumYani olabilir mi diyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demiyorum garanti veriyorumYani olabilir mi diyosunuz
Garanti verdin tamam bu ay da böyle denicem ben.Demiyorum garanti veriyorum
Ispanağın ızdırabı diyorum ben
Ne kadar bilgilisiniz.Evet arkadaşım sıvı sabun sperm kıvamında öldürmüyor . Katı sabunla yıkacak gibi kafasını ezsin spermlerin
Ben şükrü diyorum. Her geldiğinde şükür hamile değilim şükür menopoz değilim babında...
Evde ki tüm sıvı sabunlar çöpe adeta onlar Mahmut Tuncer gibi spermlere canlılık veriyorlar… ikizlere hamile kalmış olmasın bir de… sıvı sabun etkisi en nihayetindeEvet arkadaşım sıvı sabun sperm kıvamında öldürmüyor . Katı sabunla yıkacak gibi kafasını ezsin spermlerin
şaka gibi insanlar ya halbuki yapması gereken tek şey anksiyete ilacı almakEvde ki tüm sıvı sabunlar çöpe adeta onlar Mahmut Tuncer gibi spermlere canlılık veriyorlar… ikizlere hamile kalmış olmasın bir de… sıvı sabun etkisi en nihayetinde
Yağ çözücü daha garanti sankiEvde ki tüm sıvı sabunlar çöpe adeta onlar Mahmut Tuncer gibi spermlere canlılık veriyorlar… ikizlere hamile kalmış olmasın bir de… sıvı sabun etkisi en nihayetinde
Yeni üyeler hep tt oluyorNe hikmet ise hep yeni üyelerin eline sperm bulaşıyor sonra o elini şeyine sürüyorlar
Bu nasıl konu ya ahahaha ne okudum şimdiBak bu konu tam senlik git azıcık eski konuları oku en az yüz kere açıldılar çünkü.
Eski üyeleri kim ne etsinYeni üyeler hep tt oluyor
Demeyin öyle ben de yeniyim. Siz eski üyelere minnet ve şükranlarımı iletmek için geldim.Yeni üyeler hep tt oluyor
Eski üyeler kim kiEski üyeleri kim ne etsin
Kim ki diyenEski üyeler kim ki