- 6 Mart 2024
- 82
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi zeynepasyaa
Ay onu yazarken ağlıyordum sevinçten, çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinBu nasıl bir heyecansızlıkBacım ben tavana sıçrarım heralde öyle bir şey öğrensem Sağlıkla kucağına al inşallah
Ya gerçekten mi. Bakalım atın bi. 7gün gecikmeye beta da iyidir
Pozitif çıktığı halde neden tereddüt ediyorsunuz? Kan verdiniz mibenımde bugün olmam lazımdı ama hala olmadım 4 gün önce, dün ve bugün 4 farklı markayla test yaptım pozitif çıktı :) hala tereddut ediyorum
Ay agliy
Ay onu yazarken ağlıyordum sevinçten, çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsunTest yaptım az önce, pozitif çıktı
Hayırlı olsunben de gecikmenin 10. günü öğrenmiştim. Yarın kan verin beta değerinizi öğrenin.
benımde bugün olmam lazımdı ama hala olmadım 4 gün önce, dün ve bugün 4 farklı markayla test yaptım pozi
Ben daha kan vermedim, eşim şimdi geliyor sağlık ocağına gidip vereceğimDarısı başıma benim de yarın 11.gün kan vericem yarın.Beta değeriniz kaç çıkmıştı sizin
10 binin üzerinde çıkmıştı canım benimki.Darısı başıma benim de yarın 11.gün kan vericem yarın.Beta değeriniz kaç çıkmıştı sizin
Bende kan vermedim çalışıyorum eşim öğrenmeden yaptırmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum çok heycanlıyım:)
İnşallah teşekkür ederimİnşallah güzel sonuçlar olur
İnşallah güzel sonuç alırsınızzzzzzaminnnnBen daha kan vermedim, eşim şimdi geliyor sağlık ocağına gidip vereceğim
Benim testimi de yorumlar mısınızPozitif çıktığı halde neden tereddüt ediyorsunuz? Kan verdiniz mi
Benim testimi de yorumlar mısınız