- 24 Aralık 2024
- 31
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Elanur GUN
-
Kan verin geç dollenme olmuş olabilirMerhaba kızlar benim bat tarihim 14 aralıktı. Ancak olmadım ve şu an 10. gündeyim. Kasık ağrılarım ve yorgunluğum çok oluyordu aynı zamanda mide bulantılarım da artmaya başladı. 3 gün önce test yaptım sonuç negatifti ancak dün tekrardan test yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi belli oluyor emin olamadım hamile olabilir miyim acaba?
Ayy inşallah çok teşekkür ederimAyy geç döllenme dediğimiz şey olmuş sanırım hayırlı olsunnn
Yaptığım gün gecikmenin 7.günüydü ve bu şekilde çıkmıştı bugün 11.gün oldu randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı olsunHamile görünüyorsunuz kaçıncı gün gecikmenin kan testi yapın bence
İnşallah öyle olmuştur ya gerçektenKan verin geç dollenme olmuş olabilir
Miratech markası bunu almıştım umarım güvenilirdirMarkaları neydi bu ara
Bence gebelik var geç döllenme olmuş sanırım sizin iyi bir sonuç için sabah ilk idrarla tekrardan yapın derim umarım vardırMerhaba kızlar benim bat tarihim 14 aralıktı. Ancak olmadım ve şu an 10. gündeyim. Kasık ağrılarım ve yorgunluğum çok oluyordu aynı zamanda mide bulantılarım da artmaya başladı. 3 gün önce test yaptım sonuç negatifti ancak dün tekrardan test yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi belli oluyor emin olamadım hamile olabilir miyim acaba?
Çok teşekkür ederim testi yapıp sonucu paylaşacağımBence gebelik var geç döllenme olmuş sanırım sizin iyi bir sonuç için sabah ilk idrarla tekrardan yapın derim umarım vardır
Merakla bekliyorum canım güzel haberler ver pozitif görürsen yine koş kan tahlili vermeye koşma yürü yadaÇok teşekkür ederim testi yapıp sonucu paylaşacağım
Ahahaha tabi ki gördüğüm anda paylaşıcam pozitifi inşallah da görürümMerakla bekliyorum canım güzel haberler ver pozitif görürsen yine koş kan tahlili vermeye koşma yürü yada
Bence görücen canım güzel düşün güzel olsunAhahaha tabi ki gördüğüm anda paylaşıcam pozitifi inşallah da görürüm
İnşallah da öyle olur çok teşekkür ederimBence görücen canım güzel düşün güzel olsun
Bence görücen canım güzel düşün güzel olsun
Gördüm bugün yine pozitifii çok şükürBence görücen canım güzel düşün güzel olsun
Canımm var bebeşin kesin baya da belli kan ver hemen Allahım kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldumGördüm bugün yine pozitifii çok şükür
Amin inşallah çok teşekkür ederimmCanımm var bebeşin kesin baya da belli kan ver hemen Allahım kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
Rica ederim ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın banada umut olsun diye soruyorum yanlış anlamaAmin inşallah çok teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?