Neden kan testi vermiyorsunuz çok uzun zamanMerhaba Aralık 24te regl oldum 6 gün sürdü klasik bitti fark etmedim fakat Ocak ayının 4ünde bir kanamam daha oldu 1 gün sürdü ve pembeydi ardından bir daha regl olmadım
İdrar tesi negatif
Kan testi vermedim kızımdada
80 gün regl olmadım yapmadığım test kalmamıştı negatifti 80 gün sonunda idrar testi pozitif ve 7 haftalık hamileydim fakat ondan önce hiç bir testte çıkmamıştı bu yüzden kafam karışık
Afedersiniz aman beyaz peynir gibi bir akıntı mevcut ve aşırı ateş ne yapmalıyım bilmiyorum
Bir yandan söktürücü içeyim diyorum fakat emin olamıyorum
Kan testi vermiyorum çünkü idrarda çıkmadı kızımda kanda hiç bir zaman çıkmadı idrardada 80 gün ve bu yüzden şimdi boşuna geliyor bilmiyorum idrarda çıktığı zaman kanda yükselmişti ilk hamileligim onun dışında 2 gün önce yaptırdığım 1.9 negatiffti ilk hamileligim sonrasında 2 gün kanda 167897,8 çıkmıştıNeden kan testi vermiyorsunuz çok uzun zaman
Merhaba Aralık 24te regl oldum 6 gün sürdü klasik bitti fark etmedim fakat Ocak ayının 4ünde bir kanamam daha oldu 1 gün sürdü ve pembeydi ardından bir daha regl olmadım
İdrar tesi negatif
80 gün regl olmadım yapmadığım test kalmamıştı negatifti 80 gün sonunda idrar testi pozitif ve 7 haftalık hamileydim fakat ondan önce hiç bir testte çıkmamıştı bu yüzden kafam karışık
Afedersiniz aman beyaz peynir gibi bir akıntı mevcut ve aşırı ateş ne yapmalıyım bilmiyorum
Bir yandan söktürücü içeyim diyorum fakat bir
Teşekkürler yarına randevu aldım bakalım sonuç Ne olacak Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin sizleredeSökücü almadan önce bir kan testi veya bir doktora danismaniz daha iyi olur.sizin icin hayirlisi olur insallah.
Söktürücü içmem düşünmüyorum aslında sadece ne hissettigimi unutmuşum ilk çocukta hiç bir zaman emin olamıyorumKan testi yaptırmalısınız
Kızınızda çıkmadı diye bu defada çıkmaz diye bir şey yok
Test yaptırmadan adet söktürücü içmeyin
Bendede aynı durum söz konusu 56 gün de idrarda pozitif çıktı. Sonuçlarınızı buraya yazın bekliyorumMerhaba Aralık 24te regl oldum 6 gün sürdü klasik bitti fark etmedim fakat Ocak ayının 4ünde bir kanamam daha oldu 1 gün sürdü ve pembeydi ardından bir daha regl olmadım
İdrar tesi negatif
Merhaba Aralık 24te regl oldum 6 gün sürdü klasik bitti fark etmedim fakat Ocak ayının 4ünde bir kanamam daha oldu 1 gün sürdü ve pembeydi ardından bir daha regl olmadım
İdrar tesi negatif
Doktora Gittiniz mi ?Merhaba Aralık 24te regl oldum 6 gün sürdü klasik bitti fark etmedim fakat Ocak ayının 4ünde bir kanamam daha oldu 1 gün sürdü ve pembeydi ardından bir daha regl olmadım
İdrar tesi negatif
İdrar tesi negatif
Bir yandan söktürücü içeyim diyorum fakat ilk
İKan testi vermiyorum çünkü idrarda çıkmadı kızımda kanda hiç bir zaman çıkmadı idrardada 80 gün ve bu yüzden şimdi boşuna geliyor bilmiyorum idrarda çıktığı zaman kanda yükselmişti ilk hamileligim onun dışında 2 gün önce yaptırdığım 1.9 negatiffti ilk hamileligim sonrasında 2 gün kanda 167897,8 çıkmıştı
İlk gebeliktedemi geç çıktı kan ve idrardaKan testi vermiyorum çünkü idrarda çıkmadı kızımda kanda hiç bir zaman çıkmadı idrardada 80 gün ve bu yüzden şimdi boşuna geliyor bilmiyorum idrarda çıktığı zaman kanda yükselmişti ilk hamileligim onun dışında 2 gün önce yaptırdığım 1.9 negatiffti ilk hamileligim sonrasında 2 gün kanda 167897,8 çıkmıştı
Sizinde mi Kanda çıkmadı sonucuBendede aynı durum söz konusu 56 gün de idrarda pozitif çıktı. Sonuçlarınızı buraya yazın bekliyorum
Kanda ne zaman pozitif çıktı?Bendede aynı durum söz konusu 56 gün de idrarda pozitif çıktı. Sonuçlarınızı buraya yazın bekliyorum
56 gün kanda ve idrarda pozitif çıkmıştıKanda ne zaman pozitif çıktı?
İdrarda çok geç di mi o takvimde çıkması?
56 gün kanda ve idrarda çıktıSizinde mi Kanda çıkmadı sonucu
5, 6 gün sonra mı, önce mi çıktı?56 gün kanda ve idrarda pozitif çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?