E efvh Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2024 47 13 22 14 Ağustos 2024 Konu Sahibi denizderya22 #21 denizderya22 .!.: Evet suan 5 haftalık Amin çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benim bat 4 gün kaldı evde de test vardı dayanamayıp yaptım erken daha biliyorum ama insan kuruntularlada kalamıyor negatif çıktı
denizderya22 .!.: Evet suan 5 haftalık Amin çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benim bat 4 gün kaldı evde de test vardı dayanamayıp yaptım erken daha biliyorum ama insan kuruntularlada kalamıyor negatif çıktı
silatansueco Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 991 409 38 5 Eylül 2024 Konu Sahibi denizderya22 #22 1okurguncesi .!.: Merhaba, hangi test markasını kullanmıştınız acaba? Ben Day's Doctor kullandım ikinci bir çizgi var ama güvenilir mi emin değilim Genişletmek için tıkla... Asla güvenilir değil bana 5 testi de pozitif gösterdi regl oldum
1okurguncesi .!.: Merhaba, hangi test markasını kullanmıştınız acaba? Ben Day's Doctor kullandım ikinci bir çizgi var ama güvenilir mi emin değilim Genişletmek için tıkla... Asla güvenilir değil bana 5 testi de pozitif gösterdi regl oldum