hamile olabilir miyim lütfen cevap verin :(

nazcnr

#Birikizlerkadını
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
135
80
13
30
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim uzun zamandır siteyi takip ediyordum bir sorum olacak. Benim normalde her adetten yaklaşık 2 hafta önce belim ve kasıklarım ağrırdı göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı bu ay adetime 4 gün kaldı hala hiçbir belirti yok sadece bugün biraz kasıklarım ağrıyor iki aydır inofolic combi kullanıyorum sizce o yüzden mi ağrım ve göğüs hassasiyetim yok yoksa hamileyimde o yüzden mi adet belirtisi gelmiyor? Bugün dayanamayıp predictor early testini yaptım negatif çıktı test yanlış olabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Testi erken yapmıs olabilirsin :) adet olmazsan bence tekrarlamalısın❤ İnşallah hamilesindir canm❤

İnşallah canım umutlanmakta istemiyorum umudumu kırmakta ne yapacağımı şaşırdım çok teşekkür ederim :)

Hayırlısı olsun. Benm iki gun önce testim pozitif çıktı ama kanda negatif
üç aydır idrarda silik çizgilerle kan testi yapıyorum negatif çıkıyor artık idrar testlerine de güvenmiyorum 3 ay önce idrarda negatif çıkmıştı meğer hamileymişim erken fark etsem tutabilirdim belki ama o idrar testine güvenip önemsemediğim için düşük yaptım

Aynen idrar testine guven olmuyo bnde çıkan çizgi baya baya belliydi bayada umutlanmıstm ama kanda negatif çıktı. Ben de 7 ay önce kmyasal düşük yaptm

Hayırlısı olsun. Benm iki gun önce testim pozitif çıktı ama kanda negatif
Bende dun gece test yaptim aninda iki koyu cizgi cikti sabah tekrarladim yine ayni anda cift cizgi cikti yarin kanda bakilacak doktor aninda koyu ikinci cizgi degerlerin yuksek demek dedi bu arada 8 i adet tarihimdi sizin gecikmeniz oldu mu ve teste ikinci cizgi koyumuydu

Gözün aydın canım darısı bize inşallah

Hımm o zmn hamilesindir canm buyuk ihtimalle. Bak canım ben 4 test yaptım. Tekli fotodaki son testi. İlk hiç yok denecek kadar bi çizgi çıktı snra tekrarladım 3 gun boyunca giderk koyulaştı. Ama acilde gebelk görünmüyo dediler :/

Eklentiler

• Screenshot_20180612-225448.png
    112 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_20180612-225454.png
    155,4 KB · Görüntüleme: 158
Kac gun gecikmen oldu canim benim 4 gun gecikmede cikti resim katamiyorum ben neden acaba

Hımm Pko var mı sende bende var bu hastalık hayatımızı çok kötü etkiliyor maalesef her anlamda
Var canm. 7 ay öncesine kadar hiç bir sıkıntı yoktu. 7 önce kmyasal düşük yaptm ondan snra baya sıkıntı çektim dr gittim ultrasonda pco göründü ama hormonlarm temiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…