• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim kızlar yardım!!

Gecmis olsun canm benm bende dun ogrendim kimyasal Allah sabir versin üzme kendini ins. Allahm tekrar nasip eder kimyasaldan sonra hem olma ihtimali yuksekmis canm
SLM kizlar bügün hayatimin en kötü gününü yasiyorum üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum doktorlardan kontrollerden biktim artık Allah kimseye yasatmasin uzun süren bekleyisin kisa süren sevincini yasamaktan biktim Gene hüsrana ugramaktan biktim Gene olmadi melegim tutunamadi malesef:KK43:

Cnm bnm adetim 14 ekimde olucakti gecikti 21 ekimde test yaptrdm 8.16 ckti o gunde kanamam basladi 5 gun surdu bitti 5 gun gecti 31 ekimde bi daha yaptrdm 69 ckti 2 kasimda 30 a dusmus simdi esimle beraber olsak sıfırlamadan tutar mi
Hiç bilmiyorum ama kanaman olmadığı sürece değerlendir bence. ne zaman ne olacağı belli olmuyor. en guzel zamanda sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

Hiç bilmiyorum ama kanaman olmadığı sürece değerlendir bence. ne zaman ne olacağı belli olmuyor. en guzel zamanda sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
Ins. Cnm degerlendirioz ama bu ay yok gibi hic olacak bi his yok icimde umudum felan kalmadi

Ya kizlar bu ay yerlesme kanamasi gibi bisey yasadim kahverengi leke suan adetime 7 gün var hamilelik belirtisi mi adet mi bilmiyorum cok istahim acildi ve cok sık idrarim geliyo acaba hamilelik olabilir mi ve test yapsam cikar mi ya cok merak ediyorm

Ya kizlar bu ay yerlesme kanamasi gibi bisey yasadim kahverengi leke suan adetime 7 gün var hamilelik belirtisi mi adet mi bilmiyorum cok istahim acildi ve cok sık idrarim geliyo acaba hamilelik olabilir mi ve test yapsam cikar mi ya cok merak ediyorm
İlıskinin uzerinden 12 13 gun gectiyse varsa silik feln ckar canm yap istersen icin rahatlar

Ins. Cnm degerlendirioz ama bu ay yok gibi hic olacak bi his yok icimde umudum felan kalmadi
Kaç aydır ugrasiyorsun? ben de 35 günde bir regl oluyorum. 12. Gün hamile kalmam imkansizdi. ama olunca oluyor. hayirlisi ile olur inşallah. ilkinde zor hamile kaldım. bunda kolay oldu.

Kaç aydır ugrasiyorsun? ben de 35 günde bir regl oluyorum. 12. Gün hamile kalmam imkansizdi. ama olunca oluyor. hayirlisi ile olur inşallah. ilkinde zor hamile kaldım. bunda kolay oldu.
6 aydir canm 2bucuk 3 ay once bos gebelik gecirdim sonrada bu ay ki kimyasal kanamam biteli 12 13 gun oluo bugun kasiklarim da batma var karnimda cok sis nie anlayamadm cok istiorum bebegim olsun

6 aydir canm 2bucuk 3 ay once bos gebelik gecirdim sonrada bu ay ki kimyasal kanamam biteli 12 13 gun oluo bugun kasiklarim da batma var karnimda cok sis nie anlayamadm cok istiorum bebegim olsun
Ben ilki için 14 ay bekledim. iyi ki geç olmuş dedim. hayırlı zamanı biliyor onlar. gönlünü ferah tut.

Oyle canm da iste insan stres yapio oluversin istio baska sorunlarda var bizim belki cocuk olursa duzelir diorum
Çocuk olunca sorun duzelmiyor. hatta daha da artıyor. hele eşin çocuk bakımında destek olmazsa lohusalik depresyonu da işin içine girince her şey zorlaşıyor. ben eşim yardım ettiği halde en sıkıntılı donemimi çocuk doğduktan sonra yaşadım ki normalde hiçbir problemimiz yoktu.

Ama bu durum benim için geçerliydi. belki sende durum farklı olur. hakkında hayırlısı olsun. hep pozitif olmaya çalış.

Çocuk olunca sorun duzelmiyor. hatta daha da artıyor. hele eşin çocuk bakımında destek olmazsa lohusalik depresyonu da işin içine girince her şey zorlaşıyor. ben eşim yardım ettiği halde en sıkıntılı donemimi çocuk doğduktan sonra yaşadım ki normalde hiçbir problemimiz yoktu.

Ama bu durum benim için geçerliydi. belki sende durum farklı olur. hakkında hayırlısı olsun. hep pozitif olmaya çalış.
Ne bilim canm ole dusundum kendimce ins. Hayrlisiyla Allahım nasip etsin de duzelmesede olur gercekten istiorum

Canm ya 5 kasimda kan testi yaptirdm 9 kusur ckti 2 sonrasida sifirlanmis olmasi gerek dimi 25 ekimde kimyasaln kanamasi bitmisti o gunden beri esimle iliskiye grioruz gun asiri bugunde duramadim hadi bi idrar testi yapim dedim silik ikinci cizgi ckti var mi ki tekrar die dusunuorum 9 kusur zaten kac gin gecti o ckmaz idrarda

Iyi akşamlar canlarim :KK68:
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??

Iyi akşamlar canlarim :KK68:
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??
Canm hamilelik belirtisi hepsi ole gibi gorunuo idrar testi yapsana silik felan ckar var ise

Back