- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
Haberdar et canimYaptrdim canm ogleden sonra gidicem kontrole de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberdar et canimYaptrdim canm ogleden sonra gidicem kontrole de
Haberdar et canim
Hayirli haberler alirsin insallah canım haber ver gülüm.Tamm canm bekliorum 4de giricem
Amin ins. Canm ilk yazicam size ckar ckmazHayirli haberler alirsin insallah canım haber ver gülüm.
Bekliyoruz tatlimAmin ins. Canm ilk yazicam size ckar ckmaz
Gecmis olsun canım ya dün kan degerini yazdiginda kimyalsal oldugunu anlamistim canım hayirlisi deyip saglikli hamilelik ve saglikli Melek icin dua et. korunmani gereken bir durum varmi cünkü kimyalsal gebelik te korunmana gerek yok ilk regl gördükten sonra daha saglikli hamilelik yasanirmis deniliyor hayirlisi canım sonucta sükür hamile kalabiliyorsun ve böylesi bir durum olunca daha da cabuk hamile kaliniyor Allah sagliklisini nasip etsin inşallah canımKimyasal gebelik canm degerim dusmus 30a kanamada gitmis galiba
Gecmis olsun canım ya dün kan degerini yazdiginda kimyalsal oldugunu anlamistim canım hayirlisi deyip saglikli hamilelik ve saglikli Melek icin dua et. korunmani gereken bir durum varmi cünkü kimyalsal gebelik te korunmana gerek yok ilk regl gördükten sonra daha saglikli hamilelik yasanirmis deniliyor hayirlisi canım sonucta sükür hamile kalabiliyorsun ve böylesi bir durum olunca daha da cabuk hamile kaliniyor Allah sagliklisini nasip etsin inşallah canım
Guzelim bende bos gebelikten 4 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim .. Ve her zaman beteri daha kötüsü olmadigi için sükrettim senle ayni şeyleri yasiyoruz görüyorum ki ama ben arttik akisina biraktim sende sakin üzülme kendini rahat birak bizde inşallah en kisa zamanda alicaz güzel haberleri :)Gecmis olsun canım ya dün kan degerini yazdiginda kimyalsal oldugunu anlamistim canım hayirlisi deyip saglikli hamilelik ve saglikli Melek icin dua et. korunmani gereken bir durum varmi cünkü kimyalsal gebelik te korunmana gerek yok ilk regl gördükten sonra daha saglikli hamilelik yasanirmis deniliyor hayirlisi canım sonucta sükür hamile kalabiliyorsun ve böylesi bir durum olunca daha da cabuk hamile kaliniyor Allah sagliklisini nasip etsin inşallah canım
aa eski mesajmış.. geçmiş olsun. ben de kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım. hem de kanama başladıktan 12 gün sonra. başka ilişkim olmamıştı. ama 12. gün hamile kalmışım. sağlıkla gelsin bebeğin en güzel zamanda...Ewet pazartesi tekrar yaptrcm cnm dr. Bile sınırda dedi ama uzme yukselir dio ama yinede uzuluor
Evet canm ya benmde 4 ay oldu sayilir Ama anormallik vardi hissettim pek umut baglamiodum Allahm ins. Bida bole bisey yasatmasn zor oluo pozitifi gorup bide yok oldugunu gormekGuzelim bende bos gebelikten 4 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim .. Ve her zaman beteri daha kötüsü olmadigi için sükrettim senle ayni şeyleri yasiyoruz görüyorum ki ama ben arttik akisina biraktim sende sakin üzülme kendini rahat birak bizde inşallah en kisa zamanda alicaz güzel haberleri :)
Saol canm benm kanama oncesi 8.16 ckti kanamam oldu 5 gun sonra 69 cikti bugun 30a dusmus kimyasal dedi doktor Nasl yani canm kanaman oldu iliski olmadan mi hamile kaldin anlamadimaa eski mesajmış.. geçmiş olsun. ben de kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım. hem de kanama başladıktan 12 gün sonra. başka ilişkim olmamıştı. ama 12. gün hamile kalmışım. sağlıkla gelsin bebeğin en güzel zamanda...
Kesinlikle çok kötü oluyo canim umutlarin yikiliyo bi andaEvet canm ya benmde 4 ay oldu sayilir Ama anormallik vardi hissettim pek umut baglamiodum Allahm ins. Bida bole bisey yasatmasn zor oluo pozitifi gorup bide yok oldugunu gormek
Kesinlikle çok kötü oluyo canim umutlarin yikiliyo bi andaEvet canm ya benmde 4 ay oldu sayilir Ama anormallik vardi hissettim pek umut baglamiodum Allahm ins. Bida bole bisey yasatmasn zor oluo pozitifi gorup bide yok oldugunu gormek
Evett canmmKesinlikle çok kötü oluyo canim umutlarin yikiliyo bi anda
kanamam başladı. 7 gün sürdü. 5 gün sonraki ilişkide hamile kalmış oldum. yani reglin 12. günü.Saol canm benm kanama oncesi 8.16 ckti kanamam oldu 5 gun sonra 69 cikti bugun 30a dusmus kimyasal dedi doktor Nasl yani canm kanaman oldu iliski olmadan mi hamile kaldin anlamadim
Ha iliskiye girdinz yine anladim canm peki sen degerinin sifirlandgini gordn mu zaten 69du 30 olms benm 2 gun sonra 0 olur galiba onu beklememe gerek var mi kikanamam başladı. 7 gün sürdü. 5 gün sonraki ilişkide hamile kalmış oldum. yani reglin 12. günü.
Test yaptırmadım. bekledim. düşünce kanama başlıyor. benim 5 gun içinde kanamam başlamıştı.Ha iliskiye girdinz yine anladim canm peki sen degerinin sifirlandgini gordn mu zaten 69du 30 olms benm 2 gun sonra 0 olur galiba onu beklememe gerek var mi ki
Cnm bnm adetim 14 ekimde olucakti gecikti 21 ekimde test yaptrdm 8.16 ckti o gunde kanamam basladi 5 gun surdu bitti 5 gun gecti 31 ekimde bi daha yaptrdm 69 ckti 2 kasimda 30 a dusmus simdi esimle beraber olsak sıfırlamadan tutar miTest yaptırmadım. bekledim. düşünce kanama başlıyor. benim 5 gun içinde kanamam başlamıştı.