Hamile olabilir miyim? Kızlar Acil Yorumunuza ve desteğinize İhtiyacım var Days Doctor-Artı med

eandb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
187
54
33
Kızlar iyi akşamlar,
Benim adetime 7 gün var yani 22 Kasım Bat
Screenshot_20241114_213002_com.android.gallery3d_edit_81373651147999.jpg

Aşırı bel ağrısı ve mide yanması vardı 4 gündür. Ovulasyon günlerinde değerlendirdik. Biliyorum çok erken ama eşime test istedim nöbetçi eczane Days Doctor vermiş saat 19:30 gibi test yaptım anında çift çizgi, sonra buraya baktım herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş ikinciye 15 dk sonra yaptım o daha silik ama yine çift çizgi. İçime sinmedi başka nöbetçi eczaneye gittik orada da sadece artı med varmış o da erken gebelik testi ve normal test aldım. Erken gebelik testini şimdi yaptım onda da çift çizgi. Sizce 3 testte yanlış mıdır? Lütfen erken davranmışsın demeyin 3 yıldır evliyim 1 bebek kaybım var çocuğum olmuyordu 1 Şubatta kalbi durdu kürtaj oldum. O günden beri deniyoruz. İlk gebeliğimi öğrendiğimde regl günümdü ama o da artı med markaydı. Böyle durum yaşayan var mı?

Kızlar iyi akşamlar,
Benim adetime 7 gün var yani 22 Kasım BatEki Görüntüle 3503640
Aşırı bel ağrısı ve mide yanması vardı 4 gündür. Ovulasyon günlerinde değerlendirdik. Biliyorum çok erken ama eşime test istedim nöbetçi eczane Days Doctor vermiş saat 19:30 gibi test yaptım anında çift çizgi, sonra buraya baktım herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş ikinciye 15 dk sonra yaptım o daha silik ama yine çift çizgi. İçime sinmedi başka nöbetçi eczaneye gittik orada da sadece artı med varmış o da erken gebelik testi ve normal test aldım. Erken gebelik testini şimdi yaptım onda da çift çizgi. Sizce 3 testte yanlış mıdır? Lütfen erken davranmışsın demeyin 3 yıldır evliyim 1 bebek kaybım var çocuğum olmuyordu 1 Şubatta kalbi durdu kürtaj oldum. O günden beri deniyoruz. İlk gebeliğimi öğrendiğimde regl günümdü ama o da artı med markaydı.
Kan verin.

Kızlar selam bu saban yine yaptım elimde kalanları, artı med erken gebelik ve normal gebelik testi. Fotoğraf çekemedim ama erken gebelik testi aşırı hafif silik çıktı ama gebelik testi baya bariz belli ikinci çizgi 🥺

2 gün daha bekleyeyim diyorum zaten araya haftasonu giriyor. Bugün daha iyi bir markanın gebelik testini alacağım cumartesi-pazar da çift çizgi görürsem pazartesi gider kan veririm şimdiden gidip yoksa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :KK43:

2 gün daha bekleyeyim diyorum zaten araya haftasonu giriyor. Bugün daha iyi bir markanın gebelik testini alacağım cumartesi-pazar da çift çizgi görürsem pazartesi gider kan veririm şimdiden gidip yoksa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :KK43:
canım elinde varsa kaset test yap onlar daha güvenilir inşallah pozitiftir.

Yaptım kuzum sabah hem erken gebelik hemde kaset yaptım, işe geleceğim için foto çekemedim Kaset Testte pozitif çıktı sabah ilk idrar
o zaman kan ver canım ona göre takibini yaparsın acile git ordan ver zaten her türlü artış varmış diye pazarteside baktırırsın

Kızlar iyi akşamlar,
Benim adetime 7 gün var yani 22 Kasım Bat Eki Görüntüle 3503640
Aşırı bel ağrısı ve mide yanması vardı 4 gündür. Ovulasyon günlerinde değerlendirdik. Biliyorum çok erken ama eşime test istedim nöbetçi eczane Days Doctor vermiş saat 19:30 gibi test yaptım anında çift çizgi, sonra buraya baktım herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş ikinciye 15 dk sonra yaptım o daha silik ama yine çift çizgi. İçime sinmedi başka nöbetçi eczaneye gittik orada da sadece artı med varmış o da erken gebelik testi ve normal test aldım. Erken gebelik testini şimdi yaptım onda da çift çizgi. Sizce 3 testte yanlış mıdır? Lütfen erken davranmışsın demeyin 3 yıldır evliyim 1 bebek kaybım var çocuğum olmuyordu 1 Şubatta kalbi durdu kürtaj oldum. O günden beri deniyoruz. İlk gebeliğimi öğrendiğimde regl günümdü ama o da artı med markaydı. Böyle durum yaşayan var mı?
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti acaba ?

Bu kadar bariz bir şekilde çift çizgi çıkıp sonra kanda negatif çıkması çok ilginç bir durum ve moral bozucu. Allah sizlere nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin

Bu kadar bariz bir şekilde çift çizgi çıkıp sonra kanda negatif çıkması çok ilginç bir durum ve moral bozucu. Allah sizlere nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin
Hemde 5 adet testinde bunu yapması, inanın benim için büyük hayal kırıklığı

Öyle yaptım bu ay, ovulasyon takibini de bıraktım. 3 yıl oldu artık. Olacağı varsa olur
Bi doktorum bana demişti ki ovulasyon testini önermiyorum, ister istemez stres oluyorsun ve bu yumurtalarını etkiler, akışına bırak demişti, bu ay akışına bıraktık bakalım ne olacak

Bi doktorum bana demişti ki ovulasyon testini önermiyorum, ister istemez stres oluyorsun ve bu yumurtalarını etkiler, akışına bırak demişti, bu ay akışına bıraktık bakalım ne olacak
Ya bilmiyorum geçen ay çok güzel çift çizgi gördüm ovulasyonda uzun zamandır takipteyim ve bu kadar koyu çıkmamıştı.Değerlendirdim ve testlerde pozitifi gösterince havalara uçtum.
Ama sonuç hüsran. Artık yoruldum

Ya bilmiyorum geçen ay çok güzel çift çizgi gördüm ovulasyonda uzun zamandır takipteyim ve bu kadar koyu çıkmamıştı.Değerlendirdim ve testlerde pozitifi gösterince havalara uçtum.
Ama sonuç hüsran. Artık yoruldum
Normalde adetleriniz düzenli mi

X